Киш с домати, гъби и сметана

За тестото: 250 гр.брашно, 90 гр.масло, 1 щипка сол, около 100 мл. хладка вода. За плънката: 6-7 суп. лъж. олио (зехтин), 1-2 скилидки чесън, 350 гр.гъби, 3 яйца, 100-120 гр.кашкавал, 3 домата (може и от консерва с цели домати), 4-5 листа босилек (ако не ви допада може да го замените както аз направих с градинска чубрица), сол на вкус, 200 гр заквасена сметана (може и малко по- малко да се сложи), 1 суп. лъж. галета

Обратно в новината

Коментари - Киш с домати, гъби и сметана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за шеф-готвачът Георги Ерменков, но според мен слагането на чесън в сгорещена мазнина преди гъбите е доста рисково.

ХАРЕСВАМ ИДЕЯТА,ЩЕ ПРОБВАМ ОЩЕ ДНЕС,НА КАРТИНКАТА СЕ ВИЖДАТ И МАСЛИНИ-НЕ СА СПОМЕНАТИ..