Деси Тенекеджиева откри впечатляваща изложба

Фондация «Стоян Камбарев» продължава да подкрепя младата сценографка, която разкри тайните на театъра в Галерия за съвременно изкуство УниКредит Студио.

Обратно в новината

Коментари - Деси Тенекеджиева откри впечатляваща изложба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е супер много позитивно успех на младата дама че от чалга манталитет се гнуся направо а е толкова много наоколо за жалост

КАК ПЪК НЕ НАПИСАХТЕ НЕЩО ДОБРО ЗА НЯКОГО ТУК? МНОГО МИ ХАРЕСВА ФИЛМЧЕТО НАКРАЯ. И УСПЕХ ЖЕЛАЯ НА МЛАДАТА СЦЕНОГРАФКА!

Деси Тенекеджиева е талантлива и много интересна млада жена. Какво ви става? Открила е изложба жената, не си е показвала силикона..

Кое ти харесва в тая? Крещящия глас? Абсурдната визия? Може би непрекъснатото изпълзяване в медиите?

Дир, моля ви се, не ни занимавайте с това подобие на представител от женския пол.

Дир-е, аз ли те подсетих да напомниш за Десито?! Пак обърка последователността на платените си известия! Първо Николета, после Мара, после Тенекето и чак след това Ива Екимова и други крокодили. Вместо да озаглавите "статийката" си с името на отявлен , да бяхте използвали името на истинския герой - Огняна Серафимова или на Стоян Камбарев (мир на праха му)!

Дир-е, неграмотен си, за да ме редактираш!!! Написах "отявлен травестит". Думата "травестит" е официално призната в книжовния ни език, колкото и да ти се иска да го спестиш за някого, плащащ ти жълти стотинки за безцелните напъни да рекламираш.

Браво на Огняна и на всички, които я подкрепят!