Коментари - Джон Бон Джоуви се отказа от хонорара си за концерта в Мадрид | Лайф.dir.bg
назад

Джон Бон Джоуви се отказа от хонорара си за концерта в Мадрид

Американският рок музикант Джон Бон Джоуви се отказва от хонорара си за концерта в Мадрид, който ще даде на 27 юни.

Обратно в новината

Коментари - Джон Бон Джоуви се отказа от хонорара си за концерта в Мадрид | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-обидното е, че тези дъртаци ни разглеждат като туземци, на които продават ефтини стъклени мъниста срещу злато и знаят, че номерът им ще мине без проблем. Явно те не знаят нищо за България, за бедността, за всичко, което преживяхме досега, а и не се интересуват да научат. Повечето от тях дори не остават и един час след концерта си тук, бързат да се изнеса. Тази незаинтересованост е просто обидна.

Ясно откъде идва разликата у нас и навън.

Ееех, така е, горкичките испанци.В криза са.Пък ние тука в Бг-то, щото сме патрони, затова айде билетите по 100-200лв.Пък и на Джовито гърленцето му се схвана от балканския въздух.Ама за 100 лева - толкова.Който иска повече - в Испания. П.П. - Продадох си билета, щом разбрах, че Ричи няма да свири.Сега вече съм още по-сигурна, че не съм сгрешила.

Ок знам, че всички който слушате Джони сте наивници и с интелект на катеричка, ама сте дали 100 кинта нали, кой сега е Лъчо Балъчо...а?

.... всички коЙто???? или коИто? И на умен се прави, малеееееййййййй

Друго си е някоя нашенска пача с прашки да ти пее на масата.

Браво,Чалга,само такаI (Ивсички ръчички горе/

Повечето от коментиращите не са запознати с много неща и правят разни първосигнални коментари. Да ви кажа, че Бон Джови имат огромен брой фенове в Испания и в други испаноговорящи държави - Бразилия , Аржентина, Чили. Ако при нас изнесоха концерт за първи път и все още не ни познават добре, то в Испания те имат дългогодишна концертна дейност и са изнесли десетки, даже стотици концерти там на реални цени! Испаноговорящите държави са голям пазар за тях и те имат много верни и лоялни фенове там. Жеста им към испанците е напълно разбираем и е знак на съпричастност и благодарност към всички лоялни и верни фенове! Дано да направите разликата.

Logan

Факт!!! В Бразилия говорят испански на поразия

Много вярно е всичко, но не мисля, че хората ще поискат да разберат истината. Те са тук и пишат, защото им е скучно и се чудят с кога/какво да се заядат и да се чувстват "големи".

Същото правиш и ти.

Едните са по големи фенове от другите и за това им се правят жестове, така ли?!

Да. Затова има диамантен кръг за избрани и терен за обикновени фенове. И за мен е тъпо, но е факт!

Имаш ли конкретната цифра на "стотиците концерти?"

не правят разликата, за жалост.. масово се шири мнението, че ние сме най-добрата публика. Само че преди да говориш, трябва да имаш база за сравнение :)))) А да не добавям, ч екойто е търсил изгодно зане за мадридските билети още от януари месец, когато бяха пуснати в продажба

Като е за пръв път в България, да беше направил жест към нас.................

НАПИСАНОТО ДА БЪДЕ ПРОЧЕТЕНО ПО ДВА ПЪТИ И ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ОТ МЕЛОМАНИТЕ, ЗАЩОТО АЗ ПЛАТИХ ОТ МИЖАВАТА СИ ПЕНСИЯ БИЛЕТА НА ВНУЧКАТА СИ...А, БЕДНИТЕ ИСПАНЦИ С ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ...

Ивинявайте обаче Бон Джови не е нищо особенно, поп певец с текстове от сорта на бла-бла-бла-обичам те. Има далеч по извисена емоционално музика, а бон джови е продукт, той е като едно пакетче снакс, като пакетче дъвки. Консумираш но не те храни...емоционално. А това с цените на билетите е просто лицемерие...

Всъщност творчеството му е по обширно. Има и песни от сорта на бла-бла-бла-липсваш ми, както и бла-бла-бла-раздялата ми тежи.

Ти не си фен на Бон Джоуви, но има хора, които са. Всеки е с различен вкус. За теб той е не кой знае какво. За други е любим певец и песните му са емоционални. Има много стилове музика, много певци...едни могат да пеят на живо, други не.... Е, те са уникални на живо. Много хора харесват Бон Джоуви и това смятам, че доказва таланта им. Любовта е водеща в света. Или поне се опитва да бъде. Може би, ако наистина беше на първо място за всички, земята щеше да бъде много по-хубаво място. Всеки човек се вълнува от различни неща, различна музика, различен вид танци, книги, филми, мечти. Щеше да е много тъпо, ако всички бяхме еднакви...стадо овце...понякога за съжаление сме такива.....Но като цяло, всеки с интереса си и никой няма право да съди другия за неговия.

Любовта мило дете е концепт утопия, тя не съществува. "Любовта" е нещо като емоционална инвалидност. Всичко което пищеш за любовта е бла-бла-бла-лицемерие или хипокресия.

Здравейте пичове, пиша ви от Испания, много съм щастлив от тази новина и в интерес на истината от тук разбрах за този жест от страна на Джон. Моля някой който е бил на концерта да сподели как е и направо да се запътвам към касите за билетче, то 18 евро си е без пари

ти пак си добре щом имаш 18 евро! аз имам 10 :(

Извинявай Фен, но "пичовете", не слушат Бон Джови.

Извинявай "пич", но феновете в Испания не са запознати с Бг - "Пичовска" музика.

А кого слушат? Ако пишеш Мадона или Гага си настъпил мотиката:)

Слушат фламенко, болериас, тангос, фанданго, алегриас, румба клаталана: камарон де ла исла, пако лусия, ниня пастори, морайто, лос коме коме, перрет... Далеч по различна музика...

Вземи си билет няма да съжаляваш. Концерта е готин, сцената, колата не ги слушай тези дето хейтят. Те или не са били там или просто мразят всичко. Дори на Луната да ги заведеш ще кажат: "бахти каманака в нашта кочина си е по-добре" Я пиши после какво е казал как се казва новата му кола ;)

Това за името на колата е хубав въпрос и говори много за притежателя и. Ако я кръщава втори път не е добре за него.

Явно според него ние сме от богатите...или най-вероятно от тези които са без значение!!!

браво, ето това е благородство! затова съм му истински фен, на всеки му според възможностите

Имам друга представа за благородство. Near,N Aid-,,Stars,, и USA for Africa-,, We are the world,,

Е гати какви хора има. Концерта беше доброволен, който го устройваше цената, между другото наполовина на другите държави в Европа си е купил билет. Имам чувство, че идеята е да се наплюе някой няма значение кой. Никой не е карал хората насила да плащат. Това не са ти данъци, осигуровки или такса смет. Пък това че Испанците са успели да си намалят цените на билетите евала, пак са горе долу като нашите. А пък и стига са ни мислили за най-бедните в Европа. :);)

Пак излиза, че сме най-платежоспособните гъзари в Европа!

Може би не знаеш, но fan идва от fanatic, няма общо с вентилатор.

Не хвърляй бисерите си на свинете. Ще ги стъпчат и няма да ги разберат. Даже са ти сложили минус. Минусът е за тях- не обичат някой да е по- горе и да знае нещо повече. От мен 1+

Абе това не трябваше да го казваш - щото fan-атици са и тия с чалмите, с колите бомби и дето се опасват с тротил и ходят да режат глави. А те както е известно не могат и не мислят. Обичайте и харесвайте каквато и да е музика или изкуство, но не бъдете фанатизирано стадо талибани. Харесвам музиката на Бон Джоуви, но не и човека. Отличен композитор и музикант, но типичен ограничен янки с всички останали негативи на това понятие.

Защо плюете не този,който трябва. Цените на билетите в голяма степен зависят от организаторите. Договарят се с изпълнителя за определена сума и каквото успеят да изкарат отгоре- за тях.

Мина ли му алергията на този сладур ?

На сръбско име да зададеш идиотски въпрос - Тая чалгарка ли е? - показва не много високо ниво на интелигентност.

Ам смеете са вий, ама да ви кажа истински случай. Преди 6-7 години да беше... На среща съм с един само че италианец (то италианец, испанец...) и преговаряме за цени... И му викам аз - А ве, пич, ние тука сме бедни, тряяя по-евтино да стане... И до нас за няма и 20 мин. спряха 3 супер мерцедеса... А италианчето ми вика - аз в Италия 3 такива коли на едно място не съм виждал... Ми кво да му кажа...

Еее, италианчето не е било запознато с нашенскиот тертип - леп и сол че ядем ама в Мерджан че се возим. И друго има - България е малка страна, тесничка такава, и ние простолюдието сме благословени да сме отблизко запознати с това което тук минава за"хай-лайф". Кой кво кара, кой кво облича, кой кво е..., ехем, е така де - живеем практически на същата улица с крем-дьо-ла-крема на нашта нация.

Logan

Куици, Куициииии, 5 пари не давам за спора ви, ама спри да обобщаваш, първо бяхме тъпанари, сега сме най-злобните и завистливи у Европата, прегледай коментарите, единственото , злобно и тъпо парче си ти.....айде бегай да изкарваш кинти

това виц ли е.....испанците трошат 18 eur, с всяко влизане в бар...

Кой ти дава право да обиждаш хората, които обичат дадена група? От години чакам Бон Джоуви да дойдат в БГ! Дреме ми колко струва билета! Ти си ги носи тия пари на оня свят, да си бършеш задни*а с тях!

Защо така грубо? Човекът като го е написал, не е имал предвид теб конкретно. И в контекста на статията е абсолютно прав за Бон Джоуви, а пък и ти също си свободен да решаваш относно задните си части.

Крис, ти сам си даде отговор - точно това показва колко му дреме на BJ за българските така наречени "фенове". В Испания сигурно е пял 15-16 пъти и ще пее сигурно поне още толкова, там подобно концерти са ежедневие, но тук понеже хората са го чакали 30 г. и заплатите са в пъти по-ниски, дай да ги бръснеме - тия са малоумни.

Няма нужда да се правиш на по-тъпа отколкото си. На твое място щях да замълча... тихо да се свра в ъгъла и ... да се донатъпча със салам!!!

Е, испанците ги задминахме... Остават няколко европейски, скандинавски, азиатски и американски държавици и сме No1 хаххахаха

Видял е, че няма идиоти които да плащат по 200лв. У нас обаче бол :)

Защо да са идиоти! Това е любимата ми група и за мен всеки техен концерт, на който съм присъствал е празник! Отивай да си слушаш Глория и не давай "умни" мнения!

Тук въпросът е принципен. Ние като по-богати от испанците можехме да платим по 200 лв, така ли?

Човека си иска. Който дал - дал. Аз също дадох и изобщо не съжалявам! Нямаше да ми излезе по-евтино да отида да го гледам в Мадрид с цялото семейство. А ти, като не си дал/а - за кво ревеш???

1. Гледам, гледам в огледалото... ми то и аз съм жена... 2. Като се замисля, парите аз си ги изкарвам ... откак се помня! 3. Ходя по концерти не само на американски, но и на европейски изпълнители! И не се чувствУвам по-бедна от това! 4. Моите ценности са ясни, обаче твоите са под въпрос:))) Подкрепям офертата да удостоиш с внимание Драгана! :))) Това може да осмисли жалкото ти съществуване:))))

Богати смеееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А България нали е богата....

Нищо, сега след като започна управлението на турско-комунистическото правителство и тук ще започнат безплатни концерти. Е може да са на Алла Пугачива и Йосиф Кобзон, но кой ти гледа

Още по- тъп коментар можеш ли да напишеш... Политиката ти е промила мозъчето и за музика въобще не е останало място. И тук го заемаш напразно.

Logan

1.Това, че си жена оправдание ли е? 2. не си на заплата, сама си изработваш парите WTF?!?!? 3. на 8-ми юни пее Драгана Миркович, не е хамериканска тарикатка....Enjoy

Пишеш глупости за този половин концерт. Това не е кръчмарски певец , който за един и същи хонорар да ти пее до сутринта. Джон си изпълни сетлиста и пя два часа.

Разочарование! Вече не го харесвам толкова. Прецака концерта тук, а няма никаква компенсация за нас!!!

аз от години не мога да му понасям музиката а в децвото бях фен, сега само ме дразни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако случайно чуя негова песен по телевизора може, но никога не бих дала пари за албум и да го слушам вкъщи. на врещене ми прилича.

Това с намалените билети е маркетингов трик. Първоначално не е бил планиран концерт, но след това човекът си е каза "Защо пък да не им взема парите и на тях? 40 евро, 40 евро. Колкото толкова." Аз бях на концерта му (както и на този в Букурещ) и не съжалявам за парите, които съм дал да го гледам. То затова се наричаме фенове.

Концерта в България беше направо скучен. И при това наполовина.

Глупак си ти! Ти твоята половина заплата сигурно я обърна на салам и хляб??? Някои имаме по-различни ценности от "умници" като теб!

Точно така е!

Браво, Бон, или Джон ли си. Много благородно!

Потресен съм :D Мрънкачите и мързеливците на Европа ги съжаляват. За едни сиеста, за други цял живот трябва да се чувстват недостойни. Запада и Щатите са пълен провал.

Да, правилно, когато мрънкаш и пищиш от години, че си в криза всички започват да се съобразяват с теб. И ние сме си виновни, защото сме във вечна криза, но останалия свят не е чул нашето мрънкане, играем го "горди", оправяме се някак. Не ни зачитат ни за лошо, ни за хубаво. Много е обидно.

Даже сме финансово стабилни и дисциплинирани.

Като чета този материал и нещо в сърцето ми трепка трепка . Дали пък не е сърдечен удар .

Май всичко заедно..:))

Направо се радвам, че не отидох на концерта им.

Така е решил, така щ е го направи. Не разбирам, защо злобеете сега, че сте платили повече? Може би на първо място може да се попитате, защо изобщо сте си платили каквото и да е, след като ревете, че криза, няма пари, няма работа ... и т.н.?

Това е американското невежество, с което те оправят целия свят. Този човек, който пее в цял свят срещу пари, все пак е открил толкова бедна и достойна за съжаление държава. Пък и богатоте българи му платиха цялата сума за половин концерт, може да си го допее в Испания!

Е това е! Не е като нашия Дриско, който си тръгва от БЛАГОТВОРИТЕЛЕН концерт, защото не са му платили хонорара!

4 години Борисов говори колко добре сме ние, повярвали са му. Само някой да се е оплакал,ей.......

Бон Джоуви освен добър музикант се оказва и много добър бизнесмен.

В този случай неговата благотворителност е доста дразнеща- Испания не е бедстваща страна. Прав е Ричи Самбора като казва, че феновете са платили за да видят Бон Джоуви, но не получават цялата сделка.

На мен ми излезе без пари- не отидох:)

Що не каза по-рано. Нямаше да троша по 50 EUR за концерта тук, а щях да прескоча до Испания на ниските цени? Нещо ми намирисва цялата работа.

И като си платиш билет отиване и връщане до Испания, няма ли да платиш пак толкова, че и повече? Т*пак!

Ти в кой клас в училище си?

Т.пак е този, който е осеменил майка ти. Ако отидеш до Испания ще можеш да видиш и нещо повече от Бон Джови. Ходил съм и преди в Испания и определено има какво да се види.