Долф Лундгрен разпуска у нас с годеницата си

Докато Силвестър Сталоун разпуска между снимките с ходене на кино, Долф Лундгрен събира сили в прегръдките на годеницата си - шампионката по карате Джени Сандерсон.

Обратно в новината

Коментари - Долф Лундгрен разпуска у нас с годеницата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...направил фотосесия с тях двамата?

И аз да съм милионер и при мен ще идват мацки от Америка!

Имаш крава, пиеш млЕко.

В събота бяха в Once upon a time Biblioteka, заедно с още актьори и хора от екипа им. :) Готини хора, веселяха си и танцуваха заедно с всички останали, дори бяха седнали на най - обикновенна маса в заведението, дори сепаре не си взеха. Даваха да се снимаш с тях и прочие :)

Е тези не са като нашите звезди, нашите звезди са кацнали от друга галактика и не може да се говори с тях....

Ако има арийска раса, Долф Лундгрен е неин типичен представител. Хе-хе. Иначе съм чувал, че е много земен тип и последните години често му се случва да снима в България.

Защо пускате нацистки коментари? Арийска раса - иска ти се

Човекът си е чист швед, раждан преди наплива от емигранти - нормално да е рус и светъл. Ако не знаете, като млад е имал дълга връзка с Грейс Джоунс, което е адски не-арийско от негова страна :))))

Готин и малко дървен,ама я каква млада бодигардка си е забърсал. Яд ме е , че дърт пръч млада върба лющи.

Долф обича да се разхожда по Софийските улици и изглежда много добре. Дай Боже всекиму на тези години да е в такава форма.

Дали ще гледа човек тоя, оня Жан Клод или Стивън Сегал - все една и съща боза и физиономии. Ама тоя поне е най-симпатичен от тримата. :)

...да е жив и здрав, не ме интересува личния му живот. Долф никога не е правил някакви особено запомнящи се роли, но едно му признавам - с тази физиономия на SS-щурм фюрер от запаса, има голям чар. И е скромен - бие се, млати се, не претендира, че е велик актьор, за разлика от разни нароили се напоследък екшън герои.Кефи ме повече от доста други актьори в този бранш.Разбира се - въпрос на личен избор: )

Вярно, че е голям симпатяга. Пък и инженер-химик на всичко туй :)

относно ролите: спомни си Иван в Rocky.. най страховит е.