Михаил Белчев и Ани Салич изпратиха ученици

Италианският лицей в Горна баня днес тържествено откри новата учебна година.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Белчев и Ани Салич изпратиха ученици | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новите тарикати набутават децата си в този т.нар италянски лицеи,които няма нисто обсто с италянскят език.састите трикати после пак сте се набутат в американскя колеж. освен това не е рдено за толкова малки теца да има изпит:явно и там се бутат мангизи под масата. деиствително за това способните и свестни деца бягат в чужбина и страната ни се лишава од деиствителня елит, а не от тези нагли и безскрупулни тарикати!

Хахахааааа Деницова, хахахааа " Интерпрайсис" нещо интернационално ще да е това

Извинете, то било Пейчева, но разликата не е голяма

Извинете, то било Пейчева, но разликата не е голяма

Ани Салич и компания -елит???Случайни хорица, случайно докопали се до някакво местенце и станали ,,популярни", защото през седмица четат новините?Ако разни нафукани парвенюта са ни елитът, спукана ни е работата.

Защо всички се заяждат с лицея.То е държавно училище-познавам няколко културни деца от там....Това е нищо на фона на маса училища в София с такса от 2000 евро и нагоре.ей там какви ликенца има,не е за приказка

Nina

е, все "няколко културни деца" трябва да има!!!

Е,аз познавам няколко-не мога да познавам всички. Добри са децата.Заради това,че богатите си бутат децата там,трябва ли да лишим нашите деца от добрите условия ,които предлага училището.Има изпит,не всички 100 деца са си платили,в това може да сте сигурни.

Защото, за това държавно училище плащат всички данъкоплатци, но право да учат имат само отрочетата на примитивни тарикати. Защото не е подчинено на министерство на образованието. Защото съществуването му, както и това на правителствена болница, и други незаконни привилегии е НАГЛО, БЕЗОТГОВОРНО и ЛИЦЕМЕРНО. Затова умните, образованите и интелигентни деца напускат държавата ни. Не мисля, че ще ме разбереш, защото твоята ценностна система е много далече от моята.

Не разбирам,за там има изпит-би могло всеки да се яви..Наше съседче, чиито родители са продавачи в магазин,чудесни хора със средно образувание,учи там.Не са богати.Детето е много умно,явило се на изпит и влязло.

Мишо Белчев - родител? Да не би да води внучето си...Абе как на богатите и известните децата им се оказват и най-умните?

Боли ме кура

При така споменатите имена може би и правилно училището да се нарича за надарени родители. Нищо против децата в случая нямам. Може би са наистина умни, но едва са изключително най-умните.

То и затова в Горна баня наричат въпросното училище - "умното" училище . Отделен е въпросът за критериите , които уж има за приема на ученици,но така си върви още от Людмила Живкова - само за т.н."хайлайф" , от който и чеп за зеле не става .

Всяка година на 15 септември задължително това е едната "новина" - децата на кои известни, в България, хора са в Италианския лицей. Това е натрапващо, и хората с право пишат коментари и се дразнят. Защото този лицей с друго май не е известен...

Леле колко сме злобни, хора какво е станало с нас?! Един добър пример до какво води мизерията и нищетата вече толкова години.

Мизерията, нищатата, а оттам и злобата, са следствие, не причина. Пък причината е очевадна, ама кьоравите и глупавите като теб не искат да я видят...

Nina

не е слоба, а отвръщение!!!

абе вие от една незначителна новинка, направихте цяла дискусия , евала

БОЖЕ ДО КЪДЕ ГО ДОКАРАХМЕ, ВАЛЕРИ БОЖИНОВ И АНДРЕА ДА ОТКРИВАТ УЧЕБНАТА ГОДИНА. И ДВАМАТА ПРОСТИ И НЕУКИ. В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ. МОЛЯ ВИ ХОРА, АКО ВЪОБЩЕ ИМА М-ВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО. СЪБУДЕТЕ СЕ.

А нещо за Св.София бихте ли споделили?

Но поводът е друг...Децата й не са от лицея в Горна Баня.

4100 евро такса-това можем да споделим за училище Св.София.

Само Ани Салич и другите "звезди" ли имат деца? Пишете статии за децата, които са спечелили награди на международни конкурси и олимпиади. Снимайте ги тях, защото са по-красиви, по-млади, по-умни и са бъдещето.

Да ви светна как става приемът на "креативните" : първо срещу 4-цифрена годишна такса записваш детето си в забавачката към училището, частна, по една случайност собственост на сина на директорката, след което се оказва, че точно възпитаниците на тази забавачка попълват бройката на т.нар. "държавна поръчка" ...сами си правете изводите доколко училището е "държавно". Но пак се плаща - за униформа, храна, превоз, това-онова - да им е яка гърбината на обикновените родители.Демокрацията дойде уж да няма правителствена болница, хранилката "Рила", същия този уж Италиански лицей...Като е частно да е наистина частно, ама не е! И никое министерство и правителс8тво не смее да копне там. Защо ли?

100% съгласна с лили ! Заради този 'морал' и принципи в България, моите деца са първокласници извън България.

Kъм училището има и държавна детска градина,която струва колкото всяка друга.И там има деца на всякакви семейства.

Това не е вярно. Има деца и на "неизвестни" родители, но това са роднини на персонала в училището. Детето на сестра ми беше там - от държавната детска градина, та до 7 клас. Не беше по редовният начин. Лошото е, че след определена възраст разликата в материалното положение на родителите се усеща драстично и средата става нездравословна за средностатистическите деца.

Аз само исках да кажа че в името на народа бих уважил лелята на този , който е определил келеши като Тодор Славков, Христо Сираков и Божинов като звездни и достойни за подражание българи. Не виждам нищо цинично в това. Напротив, цинизъм е да определяте горните персони като такива!

И моето дете кандидатства там. Не го приеха. И как да го приемат, като не е дете на звездни родители. Дъщеря ми е умна, спечели няколко олимпиади, но според критериите на училището, не била достатъчно креативна . По-скоро, подплатена с пари... Ми не случило детето с богати и известни родители...

доста приятетели и на някои децата им учат там и не са нито богати, нито пък са платили подкуп или подобно. Това, че не са ви приели въобще не трябва да ви притеснява щото живота не почва и не свършва с лицея. Обаче ако хората там са ви казали, че ви липсва креативност, в тази ранна възраст е много лесно да се развие поработете с детето, защото креативността е много много ценно качество. Без да се опитвам да ви засегна, но само факта, че споменавате оилимпиади като признак за креативност дава идея, че не наблягате много в тази посока.

Nina

а вие наблегнете малко на информацията. имам една позната, която не е от "елита" на бг, но по случаиност е приятелка на директорката на училището. и когато дъщеря и кандидатства там, директорката и обещала, че ако не влезе сама, ще и помогне. детето вече е ученичка в италианския лицеи - иди че разбери как е влязла?!?

Намерили са си най-хлъзгавото условие- креативност. Една точка върху бял лист е велика картина и за тях голяма креативност. Изобщо цялото изкуство е ла...на работа.

не е ясно какви са тези бг важни персони-неграмотни селяни,които минават и за богати.не е ясно засто са богати и от какво...?! само дето не умеят дори да се изразяват правилно и говорят дялектен булгарски език. няма ли стоиностни новини от дир.бг. пак не е ясно и кои списва този саит!

Внучета ли изпращат на училище?

Добре де, веки който има дете го изпраща на 15.09 на училище. Какво толкова е станало, че да се вдига патардия? На времето, родителите ми дойдоха с мен само на 15.09 в първи клас, на втората седмица ми "обесиха" ключа за врата и се оправях сам. Не са си и мислели всяка година да ме водят за ръка до училището. А тези "звезди" всяка година се снимат в този или онзи лицей. Децата им не могат да пресекат улицата, що ли?

Ани Салич тук изглежда много зле.

Една моя близка си записа дъщерята в това училище преди 7-8 години с връзки в Министерство на културата. Там имала позната, която й направи услугата. Сега цялата фамилия стои на нокти да поддържа стандарт какъвто имат богаташките деца, с които учи дъщеря й, понеже тя самата е от най-обикновено семейство, ама нали детето гледа другите.

тва става като попаднем там, където не ни е местото. Тъй като вашата близка не вижда училището като место, където образованието е добро, а като шанс детето и да се добере до висшата класа, тя не се интересува дали детето и заслужено е получило место, поради качествата си - за нея е важно да демонстрира стандарт, който съществува само в нейната глава. Така се създава бъдещ лузър.

Абсолютно сте прав!

Моят син учи там.В неговия клас има деца на адвокати,учители,доктори,архитекти-по скоро средна класа народ.Но не и много богати.Много богатите са по частните училища с такси от 10000 лева.

Дали е възможно, някой да ми даде определение на "звезда"? То в БГ много звезди,бе! Не остана обикновен народ!

Тази статия е пусната само и единсвено да се "дразнят" хората и да отчитат висока активност.Защо всяка година слушаме само за този лицей.Нито училището е толкова зле, просто има концентрация на богати българи и известни и се търси жълтото...

ани салич.И коя е тая?бедни бедни глупаци ,защо не изчезнете.

Италиянският лицей е добро училище до 5-6 клас.На чист въздух,голямо и много,много добре подържано държавно училище.И освен по 1-2 деца в клас на известни българи,там останалите са най-нормални деца на средно- статистически семейства.Влизат с изпит и наистина има много умни деца,които продължават после към елитните гимназии.Което не означава,че трябва всяка година да слушаме само за ИЛ,все една няма други училища.

Само дето до 5-6 клас не научават едно изречение да вържат на италиАнски..просто лични наблюдения.

Извинявам се за въпроса, но по какво преподавате? Пишете "италиЯнски" вместо "италиАнски", "средно-статистически" вместо "средностатистически" ... Освен това след препинателен знак се оставя интервал.

по физика.

Nina

сигурно е учител в италианския лицеи?!?

до нина=== мила нина- съгласна съм абсолютно с теб - директорката е наи -голямата рушветчиика на тази планета -- знам за подобен случаи като твоя. - също--моля те да видиш един коментар по -долу - как тази важна госпожа директорка (в миналото- другарка) си е купила апартамент на безценица от агенцята за дипломатически имоти - като колективен рушвет, за да вкара няколко отрочета на хора от външно министерство

'Учителю", пише се италиАнски, а не итлиянски.......

и още :поДДържам, а не "подържам"

Варненският аналог е Руското у-ще Пушкин

извинете, но коя е ани салич - една тъпа провинциална кифла с никакво образование- библиотерарски институт - когато този институт беше пълна трагедя - в зората на демокрацята. тя е една лелка на средна възраст в бтв -- направила е кариера в бтв само благодарение на своя съпруг - които винаги е бил директор -- и каква е кариерата и - да чете новини, които друг е написал за нея има много по-хубави и умни от нея, но те нямат кариери, защото мъжете им не са директори в бтв какъв елит е това - измислени и прости боклуци от провинцията, които се срамъват от произхода си, и като са дошли в софя и са видели жълтите плочки са помислили виждат златото в лувъра. да не говорим за този пълен боклук и.онтева - от село малашевци, или за дедо ицо стоте манекенки - пълен измекяр без никакъв реален бизнес.

деер

Проблемът е не със злоба разкритата истина за тях , а фактът, че не са избрали българско училище и същевременно дават акъл в интервюта!

Училището си е българско :) редакторите отново не са точни и предизвикват аудиториятя:) а че тези родители не са никак звездни, спор няма, спорен ден на всички!

Стрино, винаги ще си останеш ГАНА. От този така презрян от теб и обществото "библиотекарски институт" излизат грамотни хора и с познания в различни области. Друга е темата за връзкарството /като начин за преуспяване в нашето подобие на държава/. Като ти гледам писанията, не разбирам на какво се дължи самочувствието ти да даваш оценки на другите. Май злобата е основният мотив

...голяма гъзария и простотия в частните училища. То бяха едни луксозни джипове с емблематични специални номера като 3223 или 5566 и т.н. задръстили иначе тесните и с дупки улици,по които течат миризливи канални води. Там беше и гордият татко М.Карбовски. А бе голям снобизъм и усещане за нещо изкуствено!

тва трябва да ти хлопа дъската , да си запишеш детето в такова училище.

Заради такива ''СВЕТИЛА'' ,..ми е неудобно, да заведа детето си на училище ,нашите деца ,...какви са !?

Ма то самото му име издава кичозност - италиански че и лицей - обаче в БГ - хахахаха. Вземете проверете тия деца дето все печелят олимпиади по математика и информатика за БГ - дали за завършили обикновена гимназия или някое такова * училище.

ами тея деца са все от математическите гимназии, където да не мислиш, че пак всеки приемат. Освен това защо трябва всички деца да се развиват в една насока - математика и информатика?

Дари

Не че трябва само математика и информатика, но само за тях се знае, че през последните години се връщат със златни медали от олимпиади. Това все пак говори много повече добро за училището, отколкото имената на "звездните" родители.

Тази Вилянова е вечната Амбра. Всяка власт я подкрепя и я крепи на този пост, защото прибира дечицата на оялите се политици, депутати и измислените ВИП. Това, да се стремиш към т.нар. "лицей", е толкова кичозно изпълнение, и толкова фалш и парвенющина смърди от напъните на наши новоизлюпени богаташи, че предизвиква отвращение.

това училище не е за богатите. то е безплатно. това училище е за хора, които се правят на богати и живеят само от кредити и заеми и едва си покриват вноските по кредитите. истински богатите родители тихо и кротко си записват децата в англо-американското училище, което струва 20 000 евро на година и никога не се афишират и нито се хвалят с това. в така наречения "италиянски лицеи" се плащат само рушветите на директорката, която ги взима, за да вката децата на снобите и измислените тв личности. попитаите директорката как преди няколко години си купи апартамент на безценица от адис -- агенцята за дипломатически имоти -купи го почти за без пари - като рушвет, за да вкара в училището децата на няколко мошеници от външно министерство.

Доста злобни и комплексарски коментари. Но от друга страна се радвам, че се е намерила хиена, която да взема кинтите на богаташчетата и да прибира в училището си отрочетата им. Не бих искала моите деца да учат с разни глезльовци - вероятно не всички са такива, но познавайки родителите им, няма какво друго да си мисля за тях.

Глей сега има една приказка - с какъвто се събереш такъв ставаш - та ако попадне едно свястно дете в компанията на разглезени богати пишлемета става като тях - знам го от личен опит - такива богати пишлемета има във всяко училище обаче

Вероятно има, но когато са малцинство си траят. Когато са мнозинство, тогава се получава ефектът, за който говориш.

Тежко на учителите на всички тези мамини синчета и дъщерички. Защото свръхзаетите им с кариерите си родители са точно от тези, които най-силно скъсяват живота всички нещастници , които се занимават със златното им поколение и ...душа да им е яка!

много правилно:) не им обрущаите внимание на пурвенутата в бг. сте се наиграят сами:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колко много боклуци на едно място... Да ме прости М. Белчев- него го изключвам от тази категория, обаче останалите..... лицейци отвсякъде....

Малък Тошко, като какъв се явява, родител или официално лице?!

Нещата които пишете са пълни глупости. Ние не сме"звездно" семейство, нито се доближаваме до такова. Единствените пари които плащаме са около 200 лева такса за транспорт и храна на месец. Подобно мислене, че трябва да си много богат за да учи детето ти там са доста остарели.

Не си разбрала много от това,което сме написали, но за съжаление сме прави. Простено ти е. Коя си ти? С малко пари уреди детето си в училището на богатите идиоти? Толкова сте далече от съвременния свят, че не можете да прецените кога да се скриете по-дълбоко в редките л###а, които са естествената ви среда.

Моля!! С малко пари съм уредила детето си?!? Не си ме разбрал/а. Простено ти е.

"Единствените пари които плащаме са около 200 лева такса за транспорт и храна на месец"!!!!Като,цели семейства живеят цял месец с тазе пари!Снобари!Че имате очи и да пишете!

Около 200 лв. на месец не са толкова малко пари. Това са около 2000 лв. всяка година - до края на образованието на детето + останалите му разходи са много пари.

хм а като ходите с кола до работата колко лева ви струва бензина на месец? Как така всички немате по 200 лв за храна на детето си пак улиците са задръстени от коли? Катя е много права - ако някой иска да учи там просто трябва да положи усилия заедно с детето си. Нито е задължително, нито пък е края на света ако детето ви не учи там.

На добър час, захаросани първенюта. Явно България ви приляга, а за съжаление и вие на нея. Аз пък видях деца да ядат банички от 70 стотинки - и те имат място под слънцето и го заемат достойно, за разлика от родителите ви и лизачите, които са пуснали този материал.

1989 година - резиденциите щяха да стават детски санаториуми, щяхме да закриваме правителствена болница и т.н. ДА ама НЕ - Отгледахме си нов елит и всичко почна по старому.

На гроба на една мутра стои паметник във вид на мобилен телефон. На екрана пише: "Абонатът е извън сферата на обслужване"

в математическите гимназии, където децата на "безименни родители" се подготват да подкрепят американската икономика, щото тук е непоносимо за тях. Италиано-лицейчетата ще останат тук, щото тук има мазни телевизии, където ще обсъждат браковете, разводите си и целулита си. Аман!

tochno taka

Nina

е, това е топ-коментарът!!! поздрави!

lu4ka

E и?

Умни родители - умни деца! Само не разбрах какво прави там детето на Мишо Белчев. Подозирам, че не е за тая компания.