Станка Златева е победител във VIP Brother 2013

„Златното момиче“ на България Станка Златева бе избрана от зрителите на Нова ТВ за „Любимата звезда на България“ и победител в последния сезон на VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Станка Златева е победител във VIP Brother 2013 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станка Златева- мис България 2013 година. Тя просто сбърка формата, трябваше да иде на конкурса.

незнамз а браодара ама ама ги смачка станке,

Брадъра винаги е правил победители недостойните, но този път се издъни тотално. По-злобен и прост човек, при това от женски пол, с мъжки, просташки жестове и характер, ако ще и хиляда медала да има, не заслужава да бъде пример за младите.

ДЕБИЛЪТ ПЕЧЕЛИ УРА ДРУГАРИ

СТАНКО Е КЮТУК

Абе хора нямате ли си друга работа Станка победи и това е ,кво се нервите хората си взеха парите а вие лапайте мухите .Станка това Станка онова еми тва е. Какви са тези злобни коментари, кой ви знае вас как изглеждате и говорите може и по зле да сте тя поне е шампион а вие сте никой. Момичето тренира борба не гимнастика, ако беше хърба всеки щтеше да я побеждава просто спорта и е такъв. Давай Станче мачкай наред пожелавам ти много здраве и още много медали за България,родината те обича бъди каквато си.

Браво победи най достойния ,доволен съм пък и гласувах за нея. Браво и на Илияна Раева беше голям защитник, всички мълчаха. Станка е голям патриот въпреки парите давани да играе за друга страна тя е отказала и остава тук да слуша обиди от тъпи и прости и завистливи хора, тези които я оплювате какво сте постигнали в жалкия си живот само с клюки се занимавате сигурно сте много умни. Станка е отказала 1000000евро по голям патриот в днешно време аз не знам, тя е пример най вече за политиците които само крадът БИСЕРОВ НАПРИМЕР ТОЙ БИ ГИ ВЗЕЛ ВЕДНАГА, а и всички политици са един дол дренки те са срам и позор за България. Браво още веднъж на Станка Златева гордеем се с нея и в Рио ще стискаме палци за злато, защото тя е нашето златно момиче нека и политиците взимат пример от нея стига са крали.

И нас ни изкараха злобен народ и нея пишман-победител със сим-картите на Ваня Червенкова, въобще не знам кой се чувства доволен в момента, може би така да се каже Брадъра.

Победи най-злобния след Ваня и ограничен участник. Не е морално да победиш заради медали и с нагласен вот. Характерът и е отвратителен, злобна,поддаваща се на манипулация. Цял живот е слушала съветите на Симеон Щерев и сега по същия начин трябваше да слуша някой и това беше Ваня. Жена без собствено мнение!!!!!!!

шоуто сварши, а сега накаде. ако слушаш защитниците си, далеч няма да стигнеш. с просташко поведение слава не се печели. промени се, образоваи се, защото борбата в живота е по-трудна и сложна от борбата на тепиха. да ступаш и псуваш опонента си с долни думи, няма да ти донесе никакав успех. а ти доста се изложи, нямаш изградена силна личност, а прояви тапоумие и бежарактерност. това е истината.

А бе Дир-а, какво ми триете коментарите към SS, като не съм казал нищо нецензурно, а в същото време неговите коментари с "путка", "гъз" и какви ли не гнусотии и квалификации към хората стоят?! Малоумници такива!

А има ли нещо по-примитивно от това да съдиш за качествата на човека по външния му вид?! Вие, защото всички сте изваяни като манекени на Пиер Карден, та за това коментирате хората по вида им. Малоумници!

Народът те обича! Честита поредна победа. Само напред и само нагоре! Не обръщай внимание на злобните хора, които говорят зад гърба ти. Те винаги ще останат там... зад теб! Браво!

Харесвам Станка, защото е човек с добро сърце, усърдна и жена с постижения на световно ниво. Да, обикновена е, но успехът е в ръцете на тези които са достойни за него. Гнусно е да виждам как друга жена се опитва да я очерни тук... унижава я заради личния й живот. Мира, Господ гледа и не забравя!

е на станка не и хареса грозното и това е, не харесва грозните неща.

браво станке!!! обичаме те от барселона поздрави!!! гледахме предаването(биг брадър) няколко човека за пръв път, пълен кеф до края не остави нищо недоизгладено , браво!!! думите са важни и ти ги употреби правилно!!! това е фрагмент от филма " брадърс креи".

браво станке, много хубаво псуваше.

Безбройните коментари против наглото и агресивно поведение и просташкото държане на Станска, показват, че ББ ,за кой ли път, сгреши и снижи авторитета си до нулата. Това не е пример, Сатнка е резил за децата и младите.

нешо искаше да кажеш в стил недоизказал се не доразбрал малоумнилк. няма, страшно.... има и други като теб, ама то е разбитаемо

Айде моля ви се! Вече е абсолютно ясно, че безбройните негативни и вулгарни коментари тук са дело на Мира и сие. Няма какво ад се уеждават хората. Над 8 страници от еднакви коментари го доказват. Да се бяхте потрудили малко повече

престани наи-после с тази мира, че стана смешна. не се прави на по-проста отколкото си. едни и сащи празни приказки балваш без никаква стоиност. напиши нещо по-умно, за да те приемат насериозно, а ти така повече излагаш любимата си станка, показваики и твоята простотя.

Боко Тиквата показа за пореден път, че е същия малоумник като Сере-Гей Стани-Шеф, Лют(в)и Местан, Христо Бисеров, Пламен Орешаров и Ахмед Доган!!! Но какво да се очаква от селяндурите от ГЕРБ!!! ЕДИНСТВЕНОТО УПРАВЛЕНИЕ ДОСТОЙНО ЗА БЪЛГАРИЯ Е НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМЪТ!!! НИКОЕ ДРУГО!!! АДОЛФ ХИТЛЕР БЕШЕ ПРАВ!!!

Прост и тъп човек едва ли може да управлява тези пари.Сигурно ще си купи хартия Емека.Ако беше спечелил Тервел Пулев нямаше да ги има тези 500 коментара противПоне душата му е чиста и не смърди като тази на Станка

смръднята доиде от мира от там смърди да ти кажа брато, ас сам сиганин ама имам интернет и управлябам нещата. и имам шуфстфото от мира сасмардя да ти кажа, незнам не сам много ф жас ама ми много смарди тази мира бе, ебе и се, грозна е, хитра се праи ,

Станка горката мяза на годзила, но брат й е нещо страшно.Примитивни хора.

примитивен ти е мозака със сигурност

Шкембето не ще да е от мотика или яздене на коне. Вижда се, че Станка е постигнала много. Но трябва и още. Станке, възпитанието и образованието не те прави фалшив човек.

Браво, Станче! Роден победител!

надявам се тези с минусите да са имали чувство за хумор и достатъчно интелект, станчето, ванчето и така...prostakesata mira, koiato ne se pokoleba da se izpyrdi, dazhe beshe fusnia na finala. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha

ПРебройте във форума колко са за нея и колко против и тогава говорете за победител ако не ви е срам.По прост и лош човек от нея имаше само една Да си взема торбата с парите и да се маха защото стана отвратителна.

отвфратителн

Затишие пред буря... Мира и колектив са на кафе пауза да обмислят нова стратегия...

"Ама ти си била голям кон, ма!" Ама много простовата била тази шампионка, бе! Нищо лично!

Да много яко й го каза. Аз паднах от смях като го видях

Какъв ВИП е Станка, след като не си мери приказките? Ако не беше неудобно, може би щеше да е смешно. Не гледах редовно предаването, но тук прочетох, че е убивала котки с камъни!!! Е, това направо ме отврати, кой я избра за победител изобщо!?....

Много готини снимки. Само как са я вдигнали на ръце хаха. Браво! Станка е страшна

Станка е най-голямата Кеф ми стана като спечели

Не вярвам Мира да слезе на ниво,че да пише сама коментари или да кара някой друг да и ги пише!

Що?! Щото е много умна ли?! Пише ги та пушек се вдига! Тъпата селска пръчка!

И минуси натиска... Хахаха... Нещастница. Боли ме гъза като ми ги натискаш, патицо селска! ROFL Ей сега ще си го преместя!!!

Джена, просто прегледай напосоки 7-8 страници от коментари и сама прецени

Човек е толкова голям, колкото са мечтите му. Честита победа на Станка! Дерзай! Обичаме те, Станче!

ТУПАРЕВ ИМА 10 ДУМИ В РЕЧНИКА И ГОВОРИ КАТО КАРУЦАР, А ЗУРЛЕВА МЪЛЧИ И САМО КИМА!!! НОВА ТВ Е ПОРНОГРАФСКА МЕДИЯ, ПОДКРЕПЯЩА БЕЗСМИСЛЕНИ ПРЕДАВАНИЯ КАТО БАШ БАЙ БРАДЪР!!! ДОПЪЛНИТЕЛНО СКОТОВЕТЕ ОТ НОВА ТВ СЕ ИЗГАВРИХА СЪС ЖЕРТВИТЕ НА ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ, КАТО ПОКАНИХА ГНУСНАТА ГАД АНГЕЛ РАШКОВ, ДЯСНАТА РЪКА НА ПОДЧОВЕКА КИРИЛ РАШКОВ, СТОЯЩ ЗАД УБИЙСТВАТА НА 2 БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА В КАТУНИЦА!!! СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!!! А ТЕЗИ ВЪТРЕ БЯХА ТОЛКОВА ВИП КОЛКОТО НА БАБА МИ ПУКАТА!!! А НА СТАНКА-ДЕБЕЛАНКА МЕЧТИТЕ И СА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ КОЛКОТО Й Е ГОЛЯМ ГЗА!!! НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ПУСНАХА ВЪТРЕ ДРИСЛЬОТО МИШКО-ПИШКО, КОЙТО ГО СЛУШАТ САМО 12 ГОДИШНИ МОМЧЕТА, ИЗПАДНАЛИ В ТЕЖЪК МЕНЗИС!!! КЪШ ОТ БЪЛГАРИЯ, СКОТОВЕ МРЪСНИ!!!

Ей, това злобата е страшно нещо

Браво на Станка!!!Най-честния,искрен и доблестен човек във VIP BROTHER!!!

В този сезон победител няма,то е ясно.Но отдайте заслуженото и на фона на Станка и Мира!Пламен,Мариан,Лианa&Тервел направиха шоуто и накрая бързо вън! Пламен може и да не е академик,но поне говори правилно,не каза и една обидна дума.За справка Мишо,а на финала Мариан изтресе в национален ефир, че за да постигне успех бил ял лйна!!! Какво значи това за човек с претенции за интелект?

Имам чувството,че Златева стана победителка в шоуто защото не взе приза "Спортист на годината" последният път, и сега трябваше да я компенсират. Златева много ми напомня по манталитет на "черната" Златка (какво съвпадение на имената). И двете са си еднакво недодялани мъжкарани.

Отново копи-пейст... Не знам какво да кажа вече...

Заработи двоен хонорар - освен да пишеш ,следиш и кой какво и къде е писал!Бравас!

ТЕРВЕЛ ИЗЛЕЗЕ ЗАРАДИ ВАНЯ И ЛИЛИ А НЕ ЗАРАДИ ПЛАМЕН .НА ПЪРВАТА МУ ЕЛИМИНАЦИЯ ГЛАСУВАХМЕ МАСОВО ЗА НЕГО ЗАЩОТО БЯХА ДОСТА СИМПАТИЧНИ ТРИМАТА В ЗАКАЧКИТЕ СИ С ПЛАМЕН И МАРИАН.БЕШЕ ГАДНО ДА СЕ ГЛЕДА ЕДИН СИЛЕН ЧОВЕК КАК СЕ УМИЛКВА КЪМ ЕДНА ЗЛОБНА ЖЕНА.ГРОЗНО МНОГО ГРОЗНО,

Този коментар е също копи-пейст отпреди.

като няма какво да каже, умнят човек би замалчал.

Станка е номер едно! Честита победа и само така напред да ги мачкаш! С тебе сме!

Проблема не е Станка.Проблема е в НАЧИНА НА ОЦЕНКИ.СЪВСЕМ ДЕМОНСТРАТИВНО беше показано от изключителната маниполаторка Ваня как даде указания 2 или 3 пъти по екрана тези с купените карти да не гласуват за нея,защото беше компроментирана и щеше да стане голям скандал,а да насочат SMSте си към Станка. От всичко прочетено до тук съм убеден че победител си е Пламен

Това е копи-пейст на коментар от преди. Моля, Мира и компания поне от благоприличие да се напънат да измислят истински коментари, а не едно и също...

МИРО - КАКВОТО И ДА НАПИШЕШ И ДА ГОВОРИШ СРЕЩУ СТАНКА И ОСТАНАЛИТЕ - ТИ СИ ЕДНА -МЪРША ОТ ГЕРБ!!!!!!!!!! ЦЯЛАТА ТИ ФАМИЛИ ДА ПИШЕ И ДА ОБИЖДА - ЗАЕДНО С МАЙКА ТИ - ВИ СТЕ ЕДНО ГЪМЖИЛО ОТ ЗМИИ ВЪВ ВАШТО СЕМЕЙСТВО. А КО ТИ КАЗА ПЪК, ЧЕ СИ И КРАСИВА???? С ТОЗИ ОГРОМЕН НОС КАТО ОТВАРАЧКА ЗА КОНСЕРВИ И МАНИПУЛАТИВНИЯТ ТИ МАНИЕР - ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТЕ ВИДЯХА - ТИ СИ КРЪГЛА НУЛААААААААААААААААААА.! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ ВИДЯ - КОЛКО СТРУВАТЕ. Е, ПОНЕ МОЖЕШ ДА СИ НАМИРАШ МЛАДИ МЪЖЕ!

Абе и тебе те видяхме онзи ден на Цариградско. Мангалска сбирка.

Аз прибрах 200 бона за два месеца, пък ти си чупи пръстите да блъскаш по клавиатурата ;)

ЕВАЛА ТИ ПРАВИМ - CHARMOUTA,! БЪДЕ ЩАСТЛИВА С ТЕЗИ ОЦАПАНИ 200 БОНА - CHARMOUTA!

Боже, опази, ако такива са любимците на народа. Какво точно прави Станка вътре - папка, ака, пърдя и злослови. Все някой друг ще сготви, някой друг ще почисти. С кое точно ви стана любимка?

СТАНКА ШАМПИООООООН!

СТАНКА ШАМПИОН! Мира, злобееееейййййй! хахахха

Абе вие пуберите сте болни мозъци..Няма си друга работа Мира,ами ще седне да ви чете коментарите??!!...

Тя пък Мира, защото пращи от ум, интелект и дипломация и е над нещата, та няма да седне да го прави! Ха-ха-ха! Тъпата клюкарска пача. Точно си го прави и оттатък си минава даже!

АЛО - ТЕЗИ ОТ МИНУСИТЕ - ФЛОРИНОВА И РАДЕВИЦА - МОЛЯ, МОЛЯ - И ОСТАНАЛИТЕ БЪЛХИ - ЯВНО ЯКО СЕ ТОРМОЗИТЕ ЧЕ ХОРАТА НАИСТИНА ОБИЧАТ НЕ ВАС- А ДРУГИЯТ ЛАГЕР! ФЛОРИН ДА МИ ДАДЕШ ПАРИТЕ ЗА ЛИЛАВАТА РОКЛЯ - ОНАЗИ ДЕТО Я ВЗЕ ОТ МЕН И НЕ Я ПЛАТИ ПРЕЗ 80-ТЕ ГОДИНИ И ТИ ЗНАЕШ КЪДЕ И ПРИ КОГО. АМА ВИЕ ЗАТОВА СЕ ОБИЧАТЕ С МИРА - ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ 1

Лелче, залепнал ти е капс лок-а от много плюнки. Ще си развалиш компютъра така, по-спокойно.

ГОГО,-ТИ ЗА ИРИНКА ЛИ СЕ ПРИТЕСНЯВАШ????????? НЕДЕЙ , МОЙТО МОМЧЕ - ЩЕ ТИ ИЗЛЕЗЕ КЪСМЕТА - И ТЯ СИ ПАДА ПО МАЛКИ МОМЧЕТА! И С МИРА СЪЩО!

Представям си как Мира и Ирина си нямат работа пишат злобни коментари и слагат плюсове и минуси

Браво Станка!За всеки друг щеше да ме е яд. Успех ти желая- в личния живот и на тепиха!!!

Отмъстителна и проста!!!! Отгоре на всичко не спря да дава съвети, акъл и да "разсъждава". А, Илиана Раева ме вцепени. Трябваше да се завърти в студиото яхнала метла.

МИРО - ОНЗИ ДЕН ТИ КАКВО НАДРЪНКА ПРИ КУЛЕЗЕТИЧ В НОВА?? Я СИ ПРИПОМНИ - ГОВОРИ ПРОСТОТИИ СРЕЩУ СТАНКА И НАКРАЯ КАЗА И ПОКАЗА - ЧЕ ЦЕЛИЯТ БИЗНЕС НА ВАНЯ БИЛ ЗАПОРИРАН. АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ВАНЯ ЩЯХ ДА ОСЪДЯ НОВА ТВ.ЗАЕДНО С ТАЗИ СТАРА БРАНТИЯ ЛЮБА А ТЕБ НАЙ-МНОГО И ТО ЗА МИЛИОНИ А И ТЕЗИ КОИТО СА ДАЛИ ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ?????? ЕТО ГОСПОДА -ТОВА СТАВА В БЪЛГАРИЯ - И ТО ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ГЕРБ? А СТАНКА И ОСТАНАЛИТЕ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА НИ РАДВАТ С ПРИСЪСТВИЕТО СИ НА СИНИЯТ ЕКРАН! БРАВО СТАНЧЕ!

Ходи ли онзи ден на митинг на Цариградско? Айде да се връщаш да си почистите кочината, че след циганьорската сбирка и хеи не може да се справи.

Доста се поизмъчи слабичкият Стойко да подхвърля охранената победителка, Дано този жест към победителката Станка не му създаде здравословни проблеми. Ники Кънчев не пропусна възможността да подхвърля иронично реплики в типично Кънчевски стил.

Манипулаторката Мира намрази Станка още в началото,когато Станка и каза,че Мира не дава на Иво да се отпусне и че го потиска.Нещо такова.

Иво е тренирал борба, но не е толкова тъп колкото повечето борци. Станка си мечтае за такъв мъж, и от ден първи завижда на Мира за приятеля и. Оттам идва цялата вражда - Станка не може да преживее, че тя, световната шампионка няма мъж, а грозилището Мира Радева си е намерила мъж борец, при това не толкова мозъчно опериран. Станке Станке, сама знаеш мира колко е права за тебе, ама си дебелоглава селянка и няма да си признаеш никога.

На това твоето му се казва женска злоба...

Истината, Мира, е че няма значение. Станка цяла България я знае и ще я помни вбъдеще. Ти оставаш завинаги в историята. Последното, което ще чуем за теб... са всъщност невротичните ти писания тук. Чакам да удариш коментар 1000 - ей, тъй съвсем да си освидетелствана за психиатрията.

Да, добре, аз съм Мира Радева наистина. Спокойно бре, ще ви повярва селянката, нейния акъл не е много и без това.

Как се разпозна просто... Гузен негонен бяга

мира няма нужда да я помни цяла балгаря. по-важно е да те помнят само стоиностни хора, от които да си заобиколен, а другото е утеха за комплексари.

Супер аз се радвам за Станка тя е такава каквито са са всички българи които живеят в България и не се взимат на сериозно като онези които страдат от звездомания богатсво и пр.тя е за пример на всички а не на шепа хора звездомани супер много се радвам да е жива и здрави всичко е преходнои българският народ не забравя бързо забраавят само онези които снокти и зъби се борят да станат известни но те не стават за пример на Българина

всички тия риалити формати са едно голямо зомбиране на хората, един духовен "тумор" в обществото ни. Мен Станка Златева ме интересува единствено като Световен шампион по борба.Бива я на тепиха, другото няма какво да се коментира.не съм гледал нито един епизод от това "шоу". Да е жива и здрава и да носи нови победи на България!

и някои ден като те пребие някои велик спортист, защото не си го харесал, друга песен ще запееш. а с мутрте известни спортисти сащо ли да се гордеем.

е, сега...като не можеш да вникнеш и разбереш какво съм написал що се пънеш? няма да седна да ти обяснявам и разяснявам....

Станака нали беше широко скроена? Даже май прекалееено широко :) Защо се срамуваше, като разхождаха камерата из селския им двор, не и беше приятно, че се вижда кое как е. Пролича и, че и от брат си не остана доволна. Гала да направи още два три репортажа от там :))))

Много ми хареса приравняването между Станка и Раева! Ха,ха ха! Горди сме,че не сме ВИП-ове! ХА,ХА,ХА!ОООООООХ!Смешен плач.

Поклон за победите и титлите, които Станка е спечелила на тепиха, Влизането в това шоу беше огромна НЕЙНА грешка. Няма какво да се сърди на зрителите, които гледаха и слушаха простотиите , които сътвори сама. Предано и безропотно следваше водачката си Ваня, дори гневно нападна Тупарев ,че с обявяването на купения вот създали здравословни проблеми на добрата бизнес дама. При Гала не скри задоволството си, че мисията на ББрадър даде възможност на Станка да ПОНАТУПА Мира. Това, че се гневеше, че са гостували на близките и, означава ли,че се срамува от произхода и близките си? Та те са обикновени хора, които се гордеят с победите на своето момиче( все пак не всички известни хора са столичани или аристократи). Дърпа се като магаре на мост и не желае да приеме съвети, мнения и най важното да почете, да се образова. По лесно е да пийва с вкусно мезенце, да псува и мрази до гроб. От нея разбрах, че тя е човека ,който дал съвет на Тервел да слушка деспотичната и агресивна мама Фоти. Те двете и съблазнителката Лияна провалиха Тервел. Добре е Станка да не говори срещу българските зрители с омраза и да се научи да се вслушва и приема съвети, Да се РАЗВИВА ,а не да се инати и да си мисли, че медалите са и достатъчни , за да бъде уважавана и обичана като човек и жена.

защо да се сърди на зрителите? нали злителите гласуваха за нея. а това че мира е седнала пред компа и поства простотии показва колко е злобна и жалка

какви зрители бе глупак. напиши нещо по-умно от това да ни разправяш колко била злобна мира. мира не е виновна на станка че така се изложи. много ниско ниво са защитниците на станка. не гледаи сламката в окото на другите, а виж гредата в твоето.

Станка и Ваня да не ги виждам и чувам до края на живота си ще бъда много доволен.И двете са отврат.

Ама си се кефел кагота са свирили химна и са вдигали българския флаг при победите на Станка. Или може би не си............. Така че е хубаво да смяташ и да се надяваш, че още дълго време ще чуваш за Станка от разните първенства. Но пък вероятно си някакъв нереализиран човек и затова победите на другите те дразнят. Абе Мира, това да не си ти???

Не, Тупарев, не съм аз ;). Не можеш да излъжеш станчето, че само аз пиша по форумите. Готви се за херния :)

Повтаряш се! Айде дай нещо ново,де..все с този пост ли ???!!!!Смешен си!

ами то и за боевски още далго ще чуваме, така че....

Това да си се гордял като българин със СПОРТНИТЕ победи на СПОРТИСТКАТА Станка Златева няма нищо общо с това да не одобряваш назначаването и от големия брат за "любима звезда". Играта показва личностни качества и не всички които не харесахме Станка сме Мира Радева!

Хаха, писачите на Тупарев се опитват да метнат Станка Златева, че видиш ли, тя Мира Радева поства всички лоши коментари за нея. Нее, Станке, не знам мира радева поства ли, ама със сигурност не е само тя. Всички те видяхме каква си излагация :)

Тупарев, как е приятелю, трепериш ли? Абе има що да трепериш, боркинята ако прочете какво става по форумите срещу нея и как се окепази в твоето предаване, лошо си те се пише. Дано да не те добара някъде след това - че майка ти жална!!! :)

Много ти е верен ник-а "Един", защото си само един с такова мнение. Гордея се, че съм българка точно заради такива като Станка Златева. И не видях точно как се е изложила, че не беше префърцунена като "свят лилав" ли, или ревяща като "социо....патката" или не тичаше по леглата на всичко в панталони като лиянка?

Да, аз не спя ден и нощ да пиша по форуми и във фейсбук каква бесна селянка е станка златева. Смешни сте тупаревчета, няма да ви се размине :). Станка е шампион на тепиха и злобен комплексар в живота. А ти щом се гордееш България да е известна с боркини и биячи - браво, дано дъщеря ти прилича на нея.