За мен беше чест, че се запознах с хора с толкова големи сърца!”, бяха първите думи на победителя във VIP Brother 2013 Станка Златева.

По време на зрелищния финал, живото студио на VIP Brother 2013 се превърна в сцена за Съквартирантите и техните звездни секунданти. Станка Златева изпълни парче с Любо Киров, с което спечели не само овациите на публиката, но и адмирациите на участниците, напуснали Къщата през последните седмици. „Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко!”, сподели Любо възхищението си към шампионката.

На втора и трета позиция във VIP Brother 2013 се класираха моделът Мариан Кюрпанов и бизнес дамата Ваня Червенкова. Лияна напусна първа Къщата по време на шоуто и като пети финалист бе изпратена на ръце от Мариан. Веднага след нея риалитито приключи и за Пламен Медаров, който бе силно изненадан от четвъртото си място.

Вижте снимки от финала >>

Любимата звезда на България - Станка Златева и останалите Съквартиранти се събраха за последен път на сцената на VIP Brother 2013, за да ознаменуват финала на „Сезонът на тайните”, пълен с незабравими емоции, много изненади и неочаквани моменти.

Къщата на Big Brother остана празна, но само за два дни. В понеделник, 18 ноември, точно в 20.00 ч., зрителите на Нова телевизия ще видят как тя отново ще отвори вратите си, този път за новите Съквартиранти на Big Brother All Stars 2013.