Ромина очаква второ дете, ще роди в България

Носителката на титлата Мис България 2010 Ромина Тасевска потвърди щастливата новина, че очаква второ дете.

Обратно в новината

Коментари - Ромина очаква второ дете, ще роди в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кои са тези? абе тая рожба не знае ли, че при футболистите всичко е временно - скоро ще му омръзне и .... нова мацка (или миска, ако щете)!

НИЩО особено! И аз ги оплождам бързо!

Веселинке, доколкото разбирам от това, което чета от време на време, и което е написано от тебе, ти си една жена, която с труд , упоритост и сигурно и лични жертви си изкарва хляба по света. Затова се учудвам, че не ти прави впечатление предното изречение в това , което е написано. А именно леността, мързела и превземките на някои жени, които ядат чужди пари и не мигат дори да си гледат децата.

Футболист и миска се размножават - класика в БГ, къде е новината , това беше новина преди години....

КОЯ Е ТАЗ РОМИНА БЕ ?

Бившата жена на Албано!

Или може би е бъдещата бивша на ...Тасевски! ха ха ха!

От какво да ме е срам бе нещастник, че поредната кифла се е продала за пари, ако и да е на македонец с български паспорт, иначе добър ритнитопковец....така нашата национална кауза вече нищо не чини...за това ли умряха дедите ни....борещи се за националното ни обединение...и Левски и Ботев...и Ванче Михайлов.....кой сега би се борил за това и би си дал живота....плазмодиии

Как не ви е срам!!!!!Ще се роди нов живот,няма по хубава новина от това.Може ли такава злоба?

Всеки ден се раждат много циганчета в България, които не след дълго ще помагат на родителите си в кражби, грабежи, убийствата, изнасилванията на българския народ. Една още по-хубава новина за теб.

всеки знае как се правят деца, наи много циганите, но малко знаят как после се гледат тези деца, наи малко циганите знаят това, а ромина е техна издънка, даже името и е сиганско.

защо ни занимавате с това цигане? не стига, че веднъж опорочи титлата за мис българия, втори път се омъжи за маицедонски ритнитопковец и трети път замина за израел, та сега ни го навирате пак в очите???????

Tcigania

ще си го преместя по този важен случаи.

Какво е лапнало това бебе - моля ви бе хора, не ни заливайте с гадости.

Коя е Ромина?

Всичко добро!:)

Ех хубави времена бяха с Дарко в състава ни

Това добре, ами онаа от Булсата у Софето не мое да фане и веднъжка, оти е много дрънкана и сее изхабила.Магда бе кой не я знае...

Веске, спри се!

Нормално в секция "лайв" да се пише за по-пулярни българи. А определено това семейство е по-популярно от комшиите от 3-тия етаж, нали? Пиша го с добри чувства към всички добри хора и с отвращение към злобарите и комплексарите! Младото семейство не заслужава злобата ви, насочете я към подходящите хора....

ми не е по-популярно от мойте комшии. За мен тези са г-н и г-жа Никои.

ами кой те кара да си навираш носа тук.... палячо

Браво на момичето! Мис България - а ето второ дете ще роди! Супер силно изпъква пред останалите парантии където само ходят по дискотеките и се ч*кат за пари! МОже да не работи, ама какъв ви е проблема на вас?! Има си стабилен мъж, който да ги гледа и да се грижи за тях! Евала! Злобните коментатори - МАРШ ПО СЕПТИЧНИТЕ ЯМИИИ!!!

Да бе, и двамата са едни стабиляги с престижни професии, високо интелегентни.

Да, браво, но ако ражда българчета, а тя дава рамо на т.нар. македончета, не проумяваш ли това, тъпоглавецо? Нека българките раждат българчета, а не всякакви други, в случая, македончета, а иначе, испанчета, гърчета, германчета и какви ли не още. Абе, умнико, България се опразни, дори и тези кухи лейки, разни миски и моделки, и те гледат да захапят някой чужд чичко-паричко.

ами нашите мъже не сте мъже, за това. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами ще раждат от чужденци, що пък не? Имам няколко приятелки в България ,които си имат гаджета от по 5-6 години и мъжете им все не са готови за деца, за едно, камо ли за две.

Голяма работа стананала, че Ромина е бременна. Много ми е интересно, кой плати за тази невзрачна особа да стане миска????

Ха така, а първото дете на ясла на 1 годинка, много възпитателно. Не разбирам майките, които забременяват повторно, и се отървават от първото на ясла цял ден, за да им е лесно. Ако и тя не може да си позволи да си гледа детето по цял ден в къщи, какво остава за обикновенните жени.

Какво означава обикновени/необикновени?Че Ромона си е обикновена жена.И само в България майчинството се точи по 2 години, в другите страни е по 5-6 месеца /средно/.И е нормално на 1 год. детето да е на ясли.Само дето тамошните ясли не са като нашенските.Айде стига самосъжаления.

Да нормално е да тъне в лайна и повърня по цял ден .

Ууууу, успокоих се, че много се бях протеснила!

КАК НЯМА ДА РОДИ В БЪЛГАРИЯ, В МАЙЧИН ДОМ СА НАЙ-ДОБРИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ, ПРОФЕСОРИ. ЯВНО НЕ Е ДОВОЛНА ОТ ПЪРВОТО РАЖДАНЕ.

Платила ли си е здравните осигуровки или и тази "звезда" ще ражда безплатно в България като другите вип персони и като циганките.

Сигурно си ги е платила.А на тебе що ти е дерт за нейните осигуровки.

Ами какво да кажат жените, които в този етап на бременност (2-3 месец ) трябва да работят? Глезена кифла, дето я мързи да стане. Но тоя може и да не я търпи дълго.

Ху кеърс абаут дис пис оф ШИТ!?!?!?

Голяма чест ни оказва.Само, че на кого му пука?

Една от малкото футболни съпруги, които не оприличавам като кифла.Много ме кефи.Пожелавам лека бременност , успешно раждане и много усмивки.

пожелавам на семеиството наи, наи, наи-голямото и истинско щастие ! Dецата са дар от бога ! Tе са наи-хyбавото нещо в нашuя живот ! Pазбира се вbзпитанието и отглеждането на децата не е проста работа ! Kазвам го от личен опит ! Aз лично сbм щастлива маика ! полoжих необходимuя трyд за вbзпитанието на нашuя син и сега се радвам на всичко това ! Mаиката и бащата трябва да са наи-добрите прuятели на детето ! Cега се рaдваме на добре вbзпитан и високо образован син, които може да работи вbв всяка точка на земното кbлбо. Ima prekrasno semeistvo. пожелавам наи-голямото истинско щастие на семеиството на Pомина ! г-ja Mиркова - гр Cофuя

Госпожо Миркова, еврейските деца не са дар от бога. Те са на Вулзевул! Не ни вкарвайте в родство с дявола!

Извинявай, ти добре ли си с главата?

Браво, вашето гардже най-хубаво.