Изгониха Джийсън Брад Люис от ”Big Brother”

Голяма част от зрителите на "Big Brother All Stars" един през друг споделиха във facebook страницата на предаване радостта си, че певецът Джийсън Брад Люис e изгонен от шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Изгониха Джийсън Брад Люис от ”Big Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако и Пенка излезе тази вечер просто няма какво да се гледа. Все пак това е шоу и макар Людмил наистина да попрекали малко, гледахме само неговите щуротии. Сега какво ще гледаме ... не знам.

Прости, необразовани хора могат да харесват "шоуто" на Людмил и Пенка. Това ли ви харесва да гледате?

това "нещо", защото не мога да го определя като какво е беше крайно време да ги махнат от там,ура.

това "нещо", защото не мога да го определя като какво е беше крайно време да ги махнат от там,ура.

Даже и да приемем , че е играл игра, абе много ми е неприятно това момче. Грозен,кльощав, отблъскващ.Чудя се как очаква да бъде добър изпълнител, като той няма харизма. Де е Рафи, де е Джейсъна:-))

Как му е истинското име на това момченце. Сигур се казва Тръстеничко Пешкирчев

Джеийсън показа на всички сдухани чалгари, мутреси, конформисти и смъркачи на дрога, че младия човек може да бъде непокорен и СВОБОДЕН! А вие сте моделирани от пластелин нещастници и роби.

РАЛФ ИЛИ КОЙТО И ДА СИ - АМА ДЖЕЙСЪН ПОКАЗА ИСТИНСКИТЕ СИ ШИЗОФРЕННИ СЪСТОЯНИЯ - ПОДТИКВАНИ ОТ СКАПАНИЯТ АЗИС И ОНАЗИ ЛОЗАНОВАТА! КАКВО ДОСТОЙНОСТВО ПОКАЗА ТОЗИ КРЕТЕН - ПОЛУГОЛОТО СИ ГЪРЧАВО ТЯЛО - ПОНЕ ДА СЪБЛАЗНИ АЗИС, КОЙТО ПЪК РУСАТА ЗЛАТКА ГО СЧУПИ ОТ БОЙ! АКО ПОДОБНИ ИЗРОДИ СА ЗА ПОХВАЛА - КАКВО ОСТАВА ЗА БЕДНИТЕ ТИНЕЙДЖЪРИ ГЛЕДАЙКИ ОПЛЕШИВЕЛИЯТ ПРОСТ КУЛТУРИСТ, ЕДИН ПОЛУИДИОТ ПСЕВДО-ПИСАТЕЛ И ЕДНА ПРОПАДНАЛА ПРИЯТЕЛКА НА НИКОЛИНКА ЛОЗАНОВА - ОПУЛЕНАТА ЕЛИ! Е, ЗА КАКВО ДА ГОВОРИМ ТОГАВА - ТЕЗИ ЧЕТИРИМАТА СА ПЪЛНИ ИЗРОДИ!

Това е същото като едно време в клас. Пръдне някой и учителката го изгони от час, а всички ние оставахме да му дишаме пръднята.

ЧУХ ЧЕ РУСАТА ЗЛАТКА ПРЕБИЛА СБЪРКАНИЯ АЗИС) УРААААААА! ВАСИЛЧО МАЛКО ДА СИ СКРИЕ - ЧЕ КЪДЕТО СЕ ПОЯВИ - МИРИШЕ НА ОТРОВА!

наистина и аз чух че това недоразумение на природата джейсън имал контакт с другото недоразумение на природата азис. а колкото до третото недоразумение -ели- тя пък е срам за една жена.от първото и представяне преди години - тя използуваше най-невероятните цинизми с гробаря! СЛАВА БОГУ ,ЧЕ ТОЗИ ИЗВЕРГ НАПУСНА ТОВА ШОУ) а този азис - при интервю при кеворк се представи че е българската мадона??????? УВАЖАВАМ ХОРАТА С ДРУГА СЕКСУАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ, НО НЕНАВИЖДАМ ХОРА ОТ ТОЗИ ВИД!

Ти наистина си сериозно сбъркан, като по-голямата част от младото поколение на най-бедната държава в Европа, наречена България.

Ели и Людмил са приятели с Азис, който има конфликт с русата Златка. Двамата приятели и ромката Пенка изпълняваха мисията "Отмъщението на Азис". Джийсън ако не се бе увлякъл в изпълненията си щеше да достигне до финал с подкрепата на гей обществото начело с Азис и Елза Парини. Той ми прилича на едно друго объркано същество Урсула,

Извадиха психично болния изрод . УРАААААААААА. сега е важно нова телевизия да се погрижи докрай за този сериозно болен човек - апелирам да го въдворят в психиатрична клиника!! МОЛЯ ВИ - НАЛОЖИТЕЛНО Е

Колко гламави има дето гледат тази порнография..Не са и по малко гламавите дето коментират тук/329/как се радват че парчалесите им ще се правят на "домакини и девственици"а милите им почитетели ще пращат есемесчета за да могат да пълнят джобчета и като такива:)))))Явно "чичко паричко" вече ги е отсвирил че са напреднали с възрастта а и не се знае първоначалния им образ какъв е бил от намеса на "разкрасители"..

не хули проститутките ,те са най-добрите жени,от тях поне .знаеш какво да очакваш.

Много си прав-Кирчо с криворазбраната идея за революция и спокойствието по отношение на бюджета-ами на него храна не му е необходима- той си има химия. В краен случай ще консумира праха за пране,а другите да се оправят.Редно беше и той да гладува-така на космическа храна е лесно.Въобще цялото му поведение е комплексцарско-покрай него се разхожда онова създание и тормози всички жени,а големия мъж стои и гледа безучастно

това на Джийсън си беше 100% мисия,но който както иска така да си го приема факт е,че хората си правят цирка ние гледаме и пишем като амсалаци

следващия изгонен ще бъде ПЕНЬО

Това момче е от гр.Тръстеник - най крадливото племе в Плевенска област.Когато има кражба първо се интересувайте има ли някои от Тръстеник.Ако има той е крадеца.Като такъв с кого се съюзи ,с Пенка представител на другото крадлива племе - циганите.Тръстеничени са крайно ограничени и ниско интелигентни хора.Интересно това момче кой го лансира,кух е като гъдулка.

саюзи се с пенка, за да си правят гаргара с другите и да им гледат сеира, много добре си играят ролята. пенка осазнава, че няма с какво друго да блесне, затова се прави на интересна, дразнеики празноглавите манекенки.

Абе, Джийсън че не е много наред е ясно, особено с плановете си да пали огън над главата на Златка и други подобни инфантилизми... Но, според мен, Киро също си плачеше за изгонване заради психическия терор, който налагаше на останалите, правейки се на "революционер", а всъщност май просто си беше в абстиненция. Въобще , доста пропаднала компания се оформи вътре, да се чудиш кого да нарочиш за победител... Засега май се очертават Лео и кученцето Хининус, ако не се пропият и те до края на сезона.

И този смешник не е стока, но не забравяйте срещу кого бяха действията му. Да не би русата Златка да не си го заслужава?

Как си излезе посран, той май не очакваше лузърът. Мислеше си, че ще коли и беси буквално ите ще му се радват. Пенка като типична циганка веднага се отметна от приятелството с него като видя накъде духа вятърът. А и Скалата е егати комплексарят. Това, че застарява не означава да не си дължи достойно с жените!

Май посрания/аи сте вие защото точно тогава показа че е възпитан, културен и интелигентен за разлика от златките, магитата и райнетата, ама то нали трябва да имаш пипе за да го проумееш...

Златка: досадна и проста домакиня с връзки в Нова; Райна: мързелива и глезена "психоложка",с какви ли не привилегии в договора; Магдалена: омръзнала до болка; Финдо: безхарактерен робот,"дрогиран" от щангите; Денди и Хининус: на финал! (Въпреки,че не вярвам); Ники Кънчев: изкуфял и пристрастен; Тупарев: мафия на квадрат; Р.S.И следващият път Финдо цял ден по прашки,не Киро! Никито Кънчев: също!

за раъна не си права, но щом празноглавата златка раъкова по ти харесва от нея, значи толкова ти е акалат.

Е, не може да му отречете, че успя да направи онези патки застреляни, положителни герои. Матрияла ни е такъв, уважаеми сънародници!

100 пъти го предпочитам пред тия кифли златките и грозната Меги,да не говорим за Райна,че с тая джука е направо страшна!

Въобще не е длъжен да се обяснява и извинява на когото и да било. ЗЛАТКА също имаше неофициална мисия да реве и припада по Благой. Затова я държаха дълго в къщата. После превключи копчето и лудна по Миро. С МАРИАНА и несъстоялата се сватба също беше сценарий. Ами ПАТРАШКОВА да не се извини,че беше мързелива и долна клюкарка? ВЛАДО Данаилов ме изкефи максимално,когато й изфуча:"Млък,лайно!"

За да не се спекулира из различните информационни издания, ще бъда точен и ясен. Всяко мое действие в къщата на Биг Брадър не е било с цел, умишлено дразнене, уронване престижа и авторитета на някой, както и всичко друго което може да навреди на имиджа на останалите. Искрено се надявам да не приемайте всичко за чиста монета, аз съм Артист, а те обикновено играят роли, понякога добри и съответно лоши. Обичайте се, и не правете така вкъщи! Това е пост на Людмил в една социална мрежа от преди почти 23 чАса. Коментарите оставям на тези, които му поставяха диагнози и квалификации...

Артист? Всяко малко п.далче иска да стане голям г.й!

Хайде сега да умуваме, какъв е човек, който приема роля на агресивен типаж, който упражнява системен психологически тормоз на определени хора? И не само това, ами прибягва и към агресия и физическа саморазправа. Не е ли това умишлено дразнене и уронване на нечий авторитет??? Или женственото момченце след като го изгониха се уплаши и реши с такова изявление ще се измъкне от ситуацията? Ролите се изиграват на сцената. Ако на тая сцена нямаше реални физически и психологически нападения...можеше и да му повярваме. Със сигурност някой си изигра картите, остава да чуем потърпевшите какви за тях ще са пораженията с времето. Тормоза под каквато и форма да е облечен, дори и на шега, стреса който изживява потърпевшия може да отключи много бъдещи проблеми. И това съвсем не е за подценяване. А уплашеното от своята агресия злобно момченце едва ли ще се размине само с оправдания. Павел Чернев много точно го каза това за Пламен:"Какъв човек си, щом си приел такава мисия да изиграеш такава роля, която води до негативни последици и поражения за хората?"

Не съм адвокат на младежа и не ми се впуска в празни брътвежи! Но, живота не е само бял и щастлив. Ежедневно се сблъскваме с различни по натюрел и морал хора и трябва да умеем да се справяме с различни ситуации. Може и да не Ви допада ролята му във формата. Прочетох мнението Ви и го уважавам, въпреки, че не го споделям, защото всеки има свое собствено, и не е задължително да се приема от всички. Относно: "... какъв човек трябва да си...." - какви са тези хора, които изнасилват, убиват, продават забранени вещества??? Веднага ще ми отговорите - ПРЕСТЪПНИЦИ и ще сте прав(а), но момчето игра роля (взе и хонорар за това) и я изигра успешно, щом представянето му породи толкова коментари. Павел Чернев не е правилния Ви аргумент и не ми го цитирайте, моля, защото, преди години, когато още беше депутат си позволи да малтретира и нарани български гражданин при един пътен инцидент...

Психологически тормоз може да има на хора с мозък и интелект, а аз не намирам такива неща нито в златките, нито в магдалената, нито у райната..Всичките са кухи в главите ама много надути в устите и гърдите, което обаче никога не компенсира кухотата в главата..

Фалшива претенция лъха от това провинциално момиченце, родило се в тялото на мъж, грозен при това. Да не говориме за маниакалните му склонности. Неслучайно за първи път Биг Брадър прибягва до изгонване на участник без това да е резултат от елиминации. Според това женствено по характера си създание ще си има много проблеми навън. Ето една причина да се махне завинаги от България, белким в някой ресторант на Запад имат нужда от циркаджия, който може да мие чинии. Голям бой ще го пердашат т.нар. Джийсън, селската мома. :)

Това недоразумение на природата, смятащо се "артист", да се връща на село и там да демонстрира женската си злоба. Не бях виждала по-жалък опит за привличане на внимание, защото то така обясни циганиите - всички щели да говорят за него. Лика-прилика с Пенка, просто идеалната комбина. Правят общ сбор от две мозъчни клетки. Да го пращат в Тръстеник да пасе крави.

Агресивното поведение на един самовлюбен палячо не трябва да се толерира. Малоумника постоянно отправяше заплахи, че ще изгори косите на някое момиче, че това е само началото и т.н. Видяха се и действията му, които застрашаваха живота и здравето на останалите. Подкрепата от наглата циганка Пенка и нейните заплахи че ще ги заколи, също не са за подценяване. Прободената снимка с ножа, нападението с вода подсказва неуравновесен характер, а не театър, както иска да се измъкне тоя цървул. Мисия или не, това го гледат младите хора и подражават, когато се поущряват и стимулират такива. действия. А тоя хулиган и необразованата и арогантна циганка бяха наградени с вана и храна от продуцентите, заблуждавайки останалите, че са в затвор. Да награждаваш простаците с цел печелене на пари....какво му казвате на това? Аз нямам думи, Нико Тупарев се е самозабравил в алчността си и стремежа за печелене на пари от простотии.

kakav kreten trabva da si za da gledah big brother?

Големият брат се гледа от големи кретени.

Да се чуди човек от къде толкова злоба в това момче?В очите му се таи омраза,злоба и жажда за мъст на всеки,който му се противопостави."Гениалният" му мозък раждаше всевузможни гадости за издевателства към момичетата в къщата.Хитлер ряпа да яде пред този олигофрен.

да изгоним бездарника биг бродерррррррррр

Този кретен трябваше да го изгонят в момента, когато си позволи да замеря Златка Р. с различни предмети от т. нар. им затвор...През малкото врме, в което беше в къщата показа само типично женски качества - интригантщина и злоба.

toi ne e nikakav vip,kamo li simvol osven edin .......!

Е нормално стана в нашата смешна държавица, да се говори и коментира за хора, които са известни само с това, че са направили някоя неземна простотия. Депутати, бизнесмени и всички други хай-лайф общества, които се смятат за върха на айсберга, са изградени именно от такива малоумници, които могат само да тъпчат всичко около тях с простотия , кражби и т.н. Е след това нищо чудно, че някое умно и скромно момче, имащо потенциал за световно отличие, предпочита да замине за чужбина, да направи кариера, да зареже българското гражданство, защото го е стрх, че постигайки нещо, тук ще бъде разкостен от някой си Джейсън или друг темерут.

Пълно разочарование! Вместо да блесне с нещо творческо, това момче се изложи тотално с простотията си.

Много правилно е направило момчето , Райна е една лигла , която се мисли за звезда , но да не забравяме че звездите са на небето а не на земята .

тоя Джийсън по скоро е Джесика с тая женска злоба и маниери

DOBRE CHE GO IZGONIXA TOQ MALOUMNIK

Първият изгонен трябваше да бъде БИГ БРАДЪР. Той възложи мисията на Златка Райкова и Ели да се скарат и да се хванат за косите. И те преиграха и се заливаха с АЛКОХОЛ. Стана традиция всеки нов сезон да започва с мисия възложена от изобретателните сценаристи, коята да предизвика скандали и интриги.

Всичко в БРАДЪРА е нагласено и черната Златка ще спечели!

Проблемите ги създава Биг Брадър-той е първоисточника на противопоставянето,а ние коментираме потърпевшите.

сега трябва да изгоним и тапите реалита и турските серяли

Е на "другия бряг". Затова се говори отдавна. Е,добре де! Може и на двата бряга да е!:) Колкото и да я поливат,ефект няма. Видът й е или селски,или кичозен (като екипчето за чалга-мероприятието). Потрес,Райно,стара моме,потрес!

И все пак прическата на Райна наистина имаше нужда от една-две кофи студена вода...

еми наи- добре да си ходи и пенка. то се видя на кои не му е мятото на екран. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За Джийсън(Людмил) ми се струва,че играеше някаква пиеса,но прекали!!! Да е толкова луд не вярвам,но че е злобно човече да!!Но пък Лео и Финдо са си добре,но не играят по сценария на продуцентите,така че.... Денди може да изглежда твърде екцентричен ,но пък е забавен и не заслужава помията,която изля върху него г-жа Колтуклиева и други злобни лелки на live предаването в понеделник!Златките и компания не заслужават коментар!Няма да е лошо повече мъже да изглеждат като Киро и Финдо!

затуй се е надул като мисиряк,щото има Нелита да му се връзват.Калтакът се изкара високопарно голям интелект с един менторски тон и заприлича на даскал. А за Златките няма що да ревете,както казват хамериканците ,жената трябва да е достъпна или с един мъж ,верните,верни, па току сложат рога,такива са най-кофти.

Не Киро "кирпича",а киро голЕмата химия за кратко" химко",който подклаждаше "ексфактора"Джийсън за по-кратко "картофа"и другата карикатура на хайлевъл пияндурката Денди със неговото определението за готвене и чистота в къщата като "терорът на преднамерената добронамереност",са тези които заслужават изгонване!То предстои.Апропо,Райна с едно дръпване на тенджерата от ръцете на дифузно сексуалния Джийсън им показа на тях, възвишените духовно,че и те имат нужда от храна- пък било то и картофи!

С циганска хубост отдавна има подозрения,че е "на другия бряг". Пък и като се бяха усамотили с Велина в Кyба,пак писаха. Е,добреее! Може да е "би" жената!

излиза че тук пишещите и защитавайки един маниакален шизофреник с неизяснена сексулна идентичност - не се различава по нищо от този людмил - минал покрай джейсън????? докъде се стигна? да се кефиш на тъпотиите и цинизмите на циганката, на псевдо пародия-писател- абсолютен идиот-живеещ на гърба на хората, един остарял културист който се мисли за красавец -а е пълна куха лейка, eдна на нищо непреличаща дебела опулена к---а - дигаща по цял ден чашите и зяпаща киро като малоумна! е, слава богу че изгониха този полуидиот! Е, НА ПУК НА ВСИЧКИ НИ - МАЙ ДВЕТЕ ЗЛАТКИ СЕ ДОКАЗАХА КАТО ЕДНИ НОРМАЛНИ МОМИЧЕТА! а тук някой много завижда н финдо и лео - ами мрете злодеи от злоба и завист! то на грозните и некадърните какво им остава - да плюят! ТОВА Е БЪЛГАРИНА - ОБИЧА КРЕТЕНИТЕ И МРАЗИ НОРМАЛНИТЕ!

Бе боже ,каква неизяснена сексуална идентичност. Трябва да си сляп и глух да не видиш че това същество е обикновена долнопробна швестерка. Аз самият съм гей но се отвращавам от такива мазни глисти.

дай си координатите, бейби

Браво на Джейсън, наджаска го на кухия женски квартет, състоящ се от тъпотия и скука, от двете Златки, Маги и Райна. Свободомислещо момче, съссобствено мнение. Такива, родната робска психика, не ги приема лесно.

Ако Джийсън беше толкова интелигентен, щеше да води словесна битка, вместо да използва физическа саморазправа! Колко ви е лесно да набедите някого за интелигентен :)))), само защото е МАЛКО по- умен от Златките :)))) Това показва не друго, а собствения ви немощен умствен потенциал!!!

момчето просто сбърка групата! скалата и денди както и пловдивчанката го използуваха а после - ЧАО! а момчето си е сбъркано, но трябваше предваритерно да не го насъскват срещу двете златки - защото в момента те излязоха герои. райна е готина и като типична македонка не се оставя! в този формат само групата на златките е готина заедно с лео. но е противно да слушаш цинизми както и заучените фрази на перкендето денди!

Шляп-шляп по тиквата с черпака. Двете Златки са вътре с двата крака, не ги спасява и кака Маги. А Македонката е влязла да си търси слава и съпруг, ама не Финдо, а друг. Кухи лейки. Елементарни повече от всеки друг път! Особено женския квартет!

Който коментира събития от Биг Брадър значи е безнадежден лузър. Нека да помислим как да спасим останалите.