Коментари - Яна Грудева: Приятелят ми е много емоционален | Лайф.dir.bg
назад

Яна Грудева: Приятелят ми е много емоционален

Едногодишно приятелство помогнало на Яна Грудева да опознае гаджето си Боби.

Обратно в новината

Коментари - Яна Грудева: Приятелят ми е много емоционален | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много яка кака! Само дето някой лъв не я налапа. Ако не, ще го направи тук.

готина е какво значение от къде били сме заедно на море усмихната е много наистина

аристократи в българия няма и за семе, защото червените цървули ги изтрепаха още през 19ччта година. сега те се пъчат да са аристократи, защото откраднаха и парите на народа, но не се става аристократ за 70 години. нужни са векове. червените баровци не са аристократи, а клептократи и куроклати

верно, че боби е цък цък, язък.

ослепителна жена!

Водеща? - просто усмихнат читател на аутокю.

На мене пък ми е много симпатична.Незнам с какви мъже ходи, не ни ги натрапва постоянно и това си е нейна работа.Фина, елегантна, винаги усмихната и лъчезарна млада дама.Харесва ми като водеща.

Аха, ясно. Вече знаем и печелившият на Африка..., близката приятелка...Що е то?...Утре ще си пишем пак

Изключително разглезена и лигава личност. Чудя се кой ли я финансира и защо я бута непрекъснато.

за да се накърни доброто име на един човек, той трябва да го има

а с какви пари обикаля света

правил неща ,каквито никой мъж не бил правил за нея.Ще прави щото са гаджета,хайде живейте 30 години да видим какво ще прави.

За съжаление е така, красивите жени избират богати мъже.

Не всички красиви жени търсят богати мъже. Но всички мъже страдате от тези предразсъдъци и в повечето случаи нямате самочувствие дори да се запознаете с една красива жена. Винаги тръгвате с тази нагласа и се отказвате предварително. Но всяко правило има изключение и не трябва да се съди по външния вид. Човек трябва да опита, а не да се отказва предварително.

обратното е вярно- богатите мъже избират красиви жени. красивите жени вземат каквото могат докато доиде следващата

Друго имах предвид и то е, че повечето мъже са предубедени към красивите жени и смятат, че ако не са богати няма как такава жена да им обърне внимание. Вярно е, че голяма част от хубавите жени наистина се възползват от даденостите си и сами се бутат сред богатите мъже, за да ги изберат. Но друга част търсят чувството и няма да обърнат внимание на един мъж, ако не го харесват, само защото е богат. Според мен жената избира мъжа, а не той нея /или поне самоуважаващата са жена със самочувствие/. От обожателите, които има тя избира на кого да обърне внимание. Тези жени, които се остават да бъдат избирани спадат към една друга категория :)))

от кое партизанско село е

Русе никога не е бил партизански град

Хубава жена, но за съжаление не ми е по джоба.

УБАВА МАЗНА ПИЧКА

Длъгнесто лице.

Хубавица е, пък за най-добрата й приятелка нямам думи. Довечера да гледате и гласувате за Диляна Попова, стига сте гледали Биг Брадър:)))

Мацката е готина, чаровна, има страхотна фигура и особено ми харесват дългите й и стройни крака. Освен хубава е интелигентна, възпитана, изглежда позитивна и лъчезарна. Нека е щастлива. Стига сте я обиждали. На всеки кусури търсите. Ходела с богати, ами то всички манекенки ходят с такива. Да не открихте топлата вода.

Сладурана.

Хубаво момиче, приятно излъчване

разтреперах се от валнение! такава сензационна новина ! коя ли е пак тази селянка на снимката...?! транслитероран текст

Голям кретен си! Не може всяка жена да я наричаш селянка! Яна е от Русе, най-европейския град и до колкото знам произхожда от аристократичен род. Майката е много фина и елегантна жена. Ти откъде знаеш, че е селянка! Аман от такива оценители като теб!

Дет тия аристократи де, прочутата фамилия von und zu Gruud. Това е стар род маркизи, добре че ни светна да направиме връзка.

Горкият чичо Боби.

Що горкия, само да внимавам със сините хапчета, че в противен случай ще гледам "Веселата вдовица".

Много добре, че Дира ни държи в течение на тези проблеми. Нашите "ВИП" така често започнаха да си ги менкат, че има опастност да изгубим връзката с това, кой с кого ще "излиза" тая вечер. А е така важно. Много ми хареса тоя лаф "излиза". И като "излизат" заедно, до къде стигат. Както винаги до леглото. Ще и припомня на Яна догодина по това време, какво е казала сега. И да попитам с кого "излиза" сега жабара.

тая злоба никога няма да изчезне. Всички май сте с чувство за малоценност!!! Научете се първо да пишете и говорите на правилен български език и тогава се появявайте във форумите. Срамота е малко да кажа, колко неуки хора има по-нашата земя. Уважавайте малко повече себе си и тогава ще уважавате и другите около вас за да се наречете горди БЪЛГАРИ. И да не ни хокат и гонят отвсякъде по-света. А момичетата са си добри. На никой нищо лошо не се направили за да пишете за тях обидни думи. Останете си със здраве !!!

Принципно си прав/а. Но когато тръгнеш да коментираш грамотността на другите хора, е добре, за да не изпаднеш в неловко положение, да си сигурен в своята собствена: какво е това тире при написването на "по - нашата земя" и "по - света"?!?!?

две грешки на Ей : !"Срамота "!е малко да кажа, колко неуки хора има по-нашата земя. Уважавайте малко повече себе си и тогава ще уважавате и другите около вас /, /!за да се наречете горди БЪЛГАРИ Сигурно е приятелка на лейката.

Яна участваше в страхотни предавания. Радвам се че те всичките свършиха! :-))

Чест и прави на Янчето че не мяка..нямам против че е от руси, но някакси София се напълни със селски звезди вече. А това че приятеля и е емоционален звучи сякаш че обича да реве..

Развълнуван от тази новина, бих искал, както е модерно на последък, да изразя емоциите си на английски. My searchlight heart so bad! Bimbo!

Като се има в предвид ЕМОЦИОНАЛЕН, сигурно я потупва от време на време в резултат на емоциите. Как пък не ви омръзна да правите от незабележими хора важни новини !

Айде и тази лейка започна да ни облъчва със себе си.

Нещо си се разстроил гледам. Пет поста си написал.

Не са негови .

Вечно неуместно хилеща се лейка.

Чаровна е и лъчезарна. Нека е щастлива! А Дилянчето е уникална хубавица. Тя има ли си приятел, ако не - с радост бих й предложил брак. Пръстен с диамант ще приготвя, само да каже :)))

Ами то ако и той е такова дърво като теб, трудно ще ви се получи връзката... Нищо лично, ама не знам и теб от къде те изровиха?

И на кого му дреме, какъв е приятеля ти?

Ами дреме им. На родата и, на комшиите и на всички онези превземали нейният "брулен" от ветровете хълм.