Ники и Саня Илиеви представиха „Живи легенди”

Вчера се състоя премиерата на българския филм „Живи легенди“.

Обратно в новината

Коментари - Ники и Саня Илиеви представиха „Живи легенди” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещо буди съмнение- списъкът на гостите, сякаш добри познати. Не видях някой известен режисьор, интелектуалец- певици, певци, актьори-приятели, социоложката мира продажна, хора лансирани по телевизиите, сякаш приятелски кръг. Нещо доста рекламно.

лъскаво, показно и маниерно. Но първо да чуем от умни хора мнение за филма и тогава да коментираме по същество. И да разберем дали си е върнал парите че даже спечелил от продажбата му и билетите.

Санито има явна вродена зъбна конструктивна изкривеност , която е проява на душевна неуравновесеност и диструктивност,но къде е гледала майката на момчето Кадурина ,която е лекарка и би следвало да констатира видимото.Ивет Лалова и тя беше с интересна захапка.

Санка има сериозен проблем със зъбите.Дано скъта някой лев, за да иде на ортодонт и да намести оградата.Срамота, все пак, такава актриса, пък зъбла!

И какво от това? Да си смени зъбите, да си насиликони и това е ?

Eli

"Чужденецът" е страхотен филм, повечето забелязвам, че въобще не сте го гледали..но устата ви е голяма.Това е филма който изгледах с усмивка и лекота. Прекрасен е. Стига сте обсъждали родата им до 10 коляно. Освен това са млади, красиви, талантливи, работливи...

Девойче, филма е много зле. Сюжетната линия се губи, няма никакъв смисъл и е много зле режисиран. Искам да съм позитивен и съм за нещата които си заслужават, но този филм не е между тях...за съжаление.

Eli

На мен нищо не ми се губи.Къде сюжета ти се губи.Кажи точно.

Eli

Ауу....колко сте прости и завистливи....

Защото не харесваме татко ти, братовчед ти и снаха ти, ли?

Прокуратурата да провери произхода на средствата със които е направено филмчето.Милиони откраднати от ВМА,изрекетирани фармацевтични компании,наглост докрай.

НАП да провери тогава наКАДИРИНА

егати влашката селска физиономия на каката

"Успехът" на "Чужденецът"? Srsly?

само дето Роки има номинация за Оскар а бездарника Силвестър за Златен Глобус... майка му сега да му събере парички на талантливото ники за награда от някой конкурс та да задмине тия бездарници от Холивуд дето само стрелят и крушета раздават и с връзки им раздават номинации и хората насила ги карат по цял свят да им гледат филмите пък на никито всички му завиждат за таланта и никой не му гледа направи си сам семейство и приятели продукциите

Ох, на батко некадърните връзкарчета.

Имах "щастието" да бъда пациентка, в буквалния смисъл на думата, на мама Кадурина и така ме скопоса, че после години наред не можах да се оправя, а да не говоря за парите, които похарчих, та за синчето-продукт на фамилията-мама, тати, вуйчо...Нали помните от кога са го забутали, от едно младежко предаване. Там бяха и щерката на Пепа Николова и на Сашо Диков, все хора на ниво...А бе що ве взеха мойта щерка....Черва...

Мама понеже не си знае крадените пари от ВМА, решила филм да подари на дечурлигата.. бравос!

"изкарани" с пози,цупене,изживяване...равно на консултация кръгла нула.Не ходете там.Вредно е!Само ще си дадете парите,а ще ви вземат мноооого и ще си загубите времето и то достааааа!!!

Абеее,мунюююю Силвестър Сталоун има номинация Златен Глобус за мъжка роля за филма Роки бе ейййй-гледал тъпо-Ники гледа много умно -еййй прост народ ще обсъжда той Сталоун....

Цялата тази... премиера, като й видях снимките, ме подсети за "Криворазбраната цивилизация". А, тая д-р Кадурина, ще й лепне и ролята на мадам Злата.

Мама, татко, баба, чичо, всичките сме на екран...! Събрало се младото поколение на фамилията и приятелите им и си играйкат на кино, защото иначе са супер бездарни и не могат да си изкарат хляба, извън семейството. Аман от тези натрапници - едни и същи в сериали, други като ко-водещи в ТВ-предавания. Абе, телета!!

много сте красиви желая ви много щастие любов здраве и още много хубави филми

Радвах им се,обаче Чужденецът се оказа толкова елементарен филм ... Просто не знам как въобще е заснет ! После подразбрах разни неща ...

Да ,и аз го гледах в шоуто на Слави и каза,че Селвестър Сталоун не бил талантлив....хахахахахаха-абе момче бездарно дървено кой си ти,че ще коментираш Икона на Холивуд бе-цървул....а бездарната ти приятелка да не се усмихва,че плаши....ставаш за смях

Защо да не каже.Това е факт,във филмите му само гледа лошо и има 3-4 реплики-Ю ар дед,И кил ю и Дай,мадафака.Какво като е американска икона,в по-голямата си част холивудските филми блестят единствено с големи бюджети и ефекти.Имат и големи актьори,но е очевидно,че изпълнителят на Рамбо не е от тях.

Ролята на Рамбо е да стреля с картечници и да раздава правосъдие, не да приказва. В тази роля трудно може да се намери по-добър от Сталоун.

ами слаб филм, режисьор и актьор, за актрисата нямам думи тя е за хубост

Браво! Много хубава двойка и което е най-важно, че се опитват нещо да правят в тази саморушаща се държава.

има тролове да защитават комунистическите простотии и в културата

Не си добре.

трол не е саморушаща се, комунистите я рушат

Болен, болен, мнооого болен.

Млади, красиви, интелигентни... Пожелавам им успех. Саня съм я виждала на живо- нежна като статуетка е, много по- хубава отколкото на снимките.

Кое е това момиче със синята рокля?

Кандидат "плеймейтка".

Ники е хубав, но глупав след като се ожени за подобна женичка.А Саня е перфектна набутвачка.Лисичата й муцуна говори красноречиво за манипулативната й природа.

Да,не е хубаво така да се говори,защото нито аз нито ти вероятно я познаваме.Но мога да кажа,че това е като вид възпитание-умилкване,муцунки,докато жертвата падне в мрежата и после почва плетене на едни планове,едни чудесии-няма прошка или сантименти.Парите са култ за този вид.Тоя пич Ники Илиев е нагазил доста надълбоко според мен и просто му е бедна фантазията.

а не ви ли хрумва, че може да са се оженили по любов- млади и хубави са и двамата... все трябва да е по сметка!

Саня играе главни роли само във филмите на мъжа си.Никой друг от киното не се сеща за нея.Това да ви говори нещо?

Случила е на мъж. И мъжът й пести пари за главна женска роля, като я предоставя на жена си :-) Пък то тези дето правят филми у нас, щото са толкова много, че ...

Много красива и симпатична двойка. Пожелавам им много здраве, любов и късмет.

как не го е срам да говори, че Силвестър Сталоун бил без талант... ха ха сигурно и на Слай майка му му е обикаляла да проси пари за филма на синчето си...

Ами, прав е! На Сталоун силата е в много бой и малко реплики. Но пък филмите му се гледат нищо, че няма таланта на големите актьори.

Саня е естествена красавица, ако не сте съгласни отидете да си прегледате очите.

Не може една толкова озъбена жена да бъде хубавица!

Самото и име-Саня,издава влашкия и произход.Влашките момичета са доста красиви,но са и малко коварни,Ники Илиев да има едно на ум.

Саня?Сигурно е Соня или Сашка.Прекалено префърцунено за тази влашка селянка.

Абе с две думи Мамин Ники!

Алооо, Дира, и друг път е имало цензура, но този път надминахте себе си!!!!!!!

Ясно откъде идва популярността на тази двойка . Те имат много стабилен гръб . Затова правят и толкова често филми . Между другото ,кой ги спонсорира ? Защото нямам спомен друг млад режисьор да е толкова продуктивен .Явно са многостранно развити с жена си,щом са и актьори и сценаристи и режисьори . Не съм пристрастна ,защото не ме интересуват ,не ги мразя или харесвам,но филмът "Чужденецът" за мен лично ,беше доста плосък като хумор и ситуации,много измислен ,представяйки ситуации които или не се срещат в България ,или са единични случаи.сигурно са добри актьори и двамата,но нито той,нито жена му ,бяха подходящи за ролите си в този филм с модерните си визии . Или са пестили пари или са искали да вземат те повече . Дано новият им филм е по-добър .

Че са пестили - пестили са, не го крият. А филмчето е едно плоско и наивистично сладко, без да е претенциозно. На мен лично ми хареса. Ще гледам и този филм. Най-млакото защото е български.

самят филм е слаб и наивен.колкото до негативните коментари: те само биха помогнали на двамата "красавци" от снимаката. какав режисиор е този ники ,скед като не може дори да се изразява-гледах го по тв и ми се доповраста. TEKSTA E TRANSLITERIRAN !

Може би коментарийте трябва да бъдат по самият филм, а всичко останало е много пошло, някак си ми е много тъжно, виждайки тази злоба между всички нас.

Ще се гледа.Мен Ники Илиев едно време много ме дразнеше,защото беше в едно предаване "Мело ТВ мания",където бяха събрани все връзкарчета,нямаше никакво поведение,един глух глас,запецване,въобще много зле,въпреки че и тогава си беше красив като топ модел.Сега обаче това което виждам не ме дразни толкова,не се държи надменно пред камерата,дори е малко стеснителен.Саня си е красива жена,поне от кадрите които гледах от трейлъра на филма.Като цяло надявам се да е интересен и да не ме разочарова от съвременното Бг кино,защото друго си е да гледаш филм направен в твоята страна.Сигурен съм че публиката обича българското кино,но просто трябва да си възвърне вярата в него.

хора не харчете пари за малоумни,плиткоумни любителски филмчета: учете се прилежно, пишете красиво,посеставаите университет, четете книги, може и електронни! а после може да се поучите и от чичо ви мартин скорсезе-как ли би реагирал горкiaт на пореднят бг филм буламач .

А ти посеЩавай по-често библиотеката, че нещо правописа хич го няма!

правописЪТ

Умряла работа.

"Чужденецът" е много свежарски филм, "Островът" - крайно отегчителен. Надявам се новата творба на Ники Илиев да е в първия регистър. И спрете с хейта. Сложете си ръка на сърцето и признайте, че и той, и Саня са много красиви. Но повечето май предпочитат евтините чалгаджийки и напомпаните със стероиди маймуноподобни мъжаги...

Свежарски за нивото му, но всъщност абсолютно клише и слагане пред чужденците.

И кое точно е клиширано? Нколко примера да дадеш? Малко аргументи, да изложиш?

Eli

Чужденецът е прекрасен филм. Никакво клише не е филма, точно обратно използва клишетата и утвърдени клиширани образи хора, ситуации за да се движи със страхотна самоирония, свежест, чувство за хумор, пълен е с романтика, носталгия....аз мисля, че е един от най-добрите български филми, които е правен скоро...

Тук не говорим за това кой е красив,а дали филмът си струва или е поредната бг боза.

Ако си сложа ръка на сърцето, ще кажа, че той е хубавичък, но малко глупав, а Саня е грозна, но пък изглежда нахална. Така че дали трябва да си слагам ръка на сърцето. Добре, че работят, правят филми. Чужденецът беше малко глупав, слагачески, но визуално приятен филм.

За красиви хора има други места за изява-модните подиуми. За киното се иска талант-ами Роберт де Ниро и Ал Пачино според вас, понеже не са красиви,стават ли за кино? Тези двамата просто са сладникави, нито характерни, нито талантливи, твърде посредствени, но пък с мноооого силен гръб, и затова получават и субсидиите, и парите , и овациите...И аз искам БГ филм, ама нещо запомнящо се, от класа ...Имаме и такива филми, има и таланти...Ноо, парите се дават тук ! А това сега-само за туземна консумация, за 1-2 месеца и ще се забрави.Нищо, че рекламата и логистиката е колосална! За да е пълна картинката, само липсва и "Голямата" актриса Луиза Григорова...

драги господине, това недоносче ники отдавна се вре в телевизята и киното,но вапреки това е неграмотно и две думи на краст не може да варже. колкото до жена му-санчето, е... чак пак толкоза хвалби : едно касокрако селянче,не по умно от сапруга си !да е жива и здрава "докторката" ,та да пласта за всичко!

Боби

Не обичам, да правя подобни коментари, но не мога да се въздържа, защото това направо ме убива. Извинявай, много, сигурно имаш много високо мнение за своята образованост и ниво на култура, но повярвай ми, не мога да приема човек с твоят правопис, да нарича когото и да било, неграмотен. Съветвам те, преди да се пробваш отново в писането, на каквото и да било, първо да се върнеш, някъде към 2-3 клас в училище, да поучиш още някоя и друга година и тогава пак пробвай да напишеш коментар. Сигурен съм, че тогава някой ще те приеме по-сериоано.

Повърхностен подход имате, Боби. Ембрионален почти, но не се тревожете; подмладявате и давате втори шанс

Страхотен подход, Боби! Много гащички могат да паднат!

Защо Нифертити до Ленин? Прекрасен си, но това не мога да го проумея. Това техни бюстове ли са?

Филма е много хубав въпреки ,че не съм го гледал и за да не си разваля впечатлението няма и да го гледам.Успех.

Пхахаха,е това е коментар-много хубав,ама няма да го гледам да не си разваля мнението :)))))

Злобата се връща обратно към тези, които я проявяват! И двамата са млади и много-хубави. Слабите и некадърни хора се чувстват добре само когато намират кусури на другите. Имайте малко достойнство бе хора, не ставайте жалки!

За красиви хора има други места за изява-модните подиуми. За киното се иска талант-ами Роберт де Ниро и Ал Пачино според вас, понеже не са красиви,стават ли за кино? Тези двамата просто са сладникави, нито характерни, нито талантливи, твърде посредствени, но пък с мноооого силен гръб, и затова получават и субсидиите, и парите , и овациите...И аз искам БГ филм, ама нещо запомнящо се, от класа ...Имаме и такива филми, има и таланти...Ноо, парите се дават тук ! А това сега-само за туземна консумация, за 1-2 месеца и ще се забрави.Нищо, че рекламата и логистиката е колосална! За да е пълна картинката, само липсва и "Голямата" актриса Луиза Григорова...

Боби

Браво на момчето, все така да продължава. Успех!!!!

Боби

Направо съм потресен от повечето коментари. Абе хора вие работа нямате ли си, та само бълвате простотии в мрежата. Да не говорим, че нито един от критикуващите, да не ги нарека плюещи, не си е направил труда да се представи с името си, всички до един са анонимни. Разбирам, че ви е яд, че някой не е като вас и вместо да седи и да си чопли в носа прави нещо и то го прави завидно добре, предвид средствата с които разполага. Но опитайте се да се осъзнаете и да разберете, че не трябва да се сърдите на хората които се трудят и успяват, а трябва да се сърдите на самите вас, че сте комплексари и неудачници и вместо да се вземете в ръце, най-лесното което може да направите е да оплюете някой успял.

Аз тази статия не съм я коментирала, но по въпроса за анонимността бих искала да кажа, че съм жена и в голяма част от коментарите ми гледам това да не се разбере. Не ме бърка особено да ме критикуват или обиждат, ама често започват да ме оправят по най-различни начини и това много ме дразни.

маиката -т.нар докторка е дала непрятности на много пациенти, а бастата е актиорат -руснак -георги кадурин ,които бута с все сила недоносчето илIA ,белким се пракне несто от него! филмат е скучен, слаб и би задоволил само зрители от циганскя електорат !

А ти да неси ядрен физик?

явно си от него т.е. електората,защото не си изкарал и 3-ти клас,като те гледам как пишеш.А Георги Кадурин не му е баща. Изглежда всички тук пишещи не са си направили труда да идат да го гледат този филм.Вижте го и тогава пишете.

Не му е баща, но му е близък роднина.

tonka

Повечето актьори изглеждат ужасно.Все едно гледам парад на прошляците и ровещите в кофите за боклук! Срамота! Такава липса на вкус! А уж се водят хайлайф !

Браво! Точно това си помислих и аз като гледах снимките. Не съм гледал филма, но с тоз перфектен пърформънс сигурно няма и да го гледам...не ме мотивираха изобщо. Харесаха ми само Орлин и младите гении, които, дори да не са такива, са проявили вкус и отношение към събитието. Жалко е, но такова ни е всичко в държавата...мърлячи сме до един, каквото и да си говорим...

Поредния "страхотен","невероятен" български филм.... Никога тук няма да се направи филм...

СЛАДУРИ!!!!!!!!!!!!!

Много красиви млади хора. Рядко се среща двойка от такова красиво съчетание, децата им ще са прекрасни. Много късмет им желая.

Коментира се не колко са красиви, а колко са талантливи !За красиви хора има други места за изява-модните подиуми. За киното се иска талант-ами Роберт де Ниро и Ал Пачино според вас, понеже не са красиви,стават ли за кино? Тези двамата просто са сладникави, нито характерни, нито талантливи, твърде посредствени, но пък с мноооого силен гръб, и затова получават и субсидиите, и парите , и овациите...И аз искам БГ филм, ама нещо запомнящо се, от класа ...Имаме и такива филми, има и таланти...Ноо, парите се дават тук ! А това сега-само за туземна консумация, за 1-2 месеца и ще се забрави.Нищо, че рекламата и логистиката е колосална! За да е пълна картинката, само липсва и "Голямата" актриса Луиза Григорова...

симпатяги са,и филмчето не е лошо.

Поздравявам младите и талантливи хора за новия филм. Пожелавам да са все така смели и дръзновени.

и филма и статията са платени от докторката, вече ме цензурираха за което.