Най-стилните дами на наградите на БАФТА

Звездите изглеждаха класни и сдържани в тоалетите си на връчването на наградите на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство (БАФТА).

Обратно в новината

Коментари - Най-стилните дами на наградите на БАФТА | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние пък си имаме БУХТИ, топли, вкусни ;)

фотографа им е гола вода...не с е снима така

Не напразно на това сборище му викат парад на суетата. Облекат някое парцалче, пришият му един диамант и веднага роклата става много скъпа. Инъче, като ги гледаш, все едно е, че някой се е учил да шие на тях.

вуци с една дума, в нашия вход в паналката има къде къде по хубави, кво ми показват баби в рокли, супер направо ми се отспа

тоалетите ли са най- важната информация от фестивала ?

Никога Ума Търман не ми е харесвала в лице. Може да е въпрос на избор. Но в общи линии се счита за красиво осреднените характеристики. Тоест средна челюст, среден нос, средни вежди и така на татък. Тези се харесват на най-много хора. Трябва симетрия без отклонения.

Тази Ума не беше ли една клептоманка, дето сегиз-тогиз я хващаха да краде рокли и бельо в магазините? Ако бъркам, значи и за нея още не е късно да се включи.

Тц! Бъркаш, клептоманката е Уинона Райдър, тя от време на време си тръгваше от бутиците с някой парцал или бижу без да ги плати. Ума е висока кобила 1.81 м, няма как да се измъкне незабелязана, ако сгафи! Лек ден от мен! : )

Класата си личи от първи поглед. Знаеш подробности, които не на всеки му е дадено да знае.

лъсва обаче твоят ум ...

Ума Търман няма стигане...красива беше и на 20, и на 30 и на 40...и още е красива повече от куп 20 годишни момичета...Роклята е безкрайно изчистена и семпла, сякаш небрежно се е наметнала по халат, а всъщност - красота...

Много е красива Ума. Много харесвам и Лупита. Мисля, че е изгряла нова звезда. Изящна и изискана фигура с блестяща абаносова кожа, невероятна красавица от друга раса.

Много добре казано, споделям на 100%

на Джилън все едно аз съм я шила ;-))))

За роклята подкрепям. Обаче жената е готина - винаги ми е харесвала. Може би не толкова русо би и стояло по-добре?