Мария Илиева и Ромина Тасевска дефилираха заедно

Дизайнерката София Борисова представи своята нова колекция “Red Carpet by Sofia” на ревю снощи.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева и Ромина Тасевска дефилираха заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен пък моделите страшно много ми харесват, супер женствени. Мария не е модел и е напълно наясно с това, тя не е там, за да промотира несъществуващите си манекенски пропорции, а по друга линия. Как пък почти никой не похвали труда на БГ дизайнерката! Преди малко разглеждах роклите от наградите "БРИТ" - пълна трагедия, тези модели са класи над!

и тя не се усеща и няма срам да разбере истината..каква трагедия,каква комедия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бездарна като певица...и я навират навсякаде,гледах каква трагедия беше на новогодишния концерт на площада.няма една песен която можеш да запееш.пулна трагедия и комедия. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ти си проста, неграмотна и злобна.

Тоалетите са много стилни и свежи. В този Денис има нещо много инфантилно!

...поредната изживяваща се като "велика" дизайнерка ..... от вида на ж.живкова - посредствени!

ME

За жалост късите роклички са копие на американски бални рокли, продавани преди години в София. Няколко думи за гостите - отбрано общество, елит, великолепно. Панаир на суетата по български.

Мария е ясна.Вижте тоалетите на София Борисова.Невроятна изработка, висока класа!Напомнят ми на тези, на Ели Сааб.А той е уникален !!!

Тъкмо си помислих, че твърде много ми приличат на една от последните колекции на Ели Сааб, особено по отношение на флоралните мотиви. Май е взела немалко идеи от него... ;)

ръчички ве, 1 и 60 ли е, и нещо позастаряла май, грим много, ма пак личи

Прав е човекът.Мария Илиева е несъразмерна, с къси ръце и крака и дълъг труп.Винаги съм се чудил като има жена толкова къси и дебели крака защо постоянно трябва да е с къси поли/дрехи/.Абе облечи си една пола до коляното, ще ти изглеждат по стройни краката./п.с и с голяма глава/

Tarikat

А нещо за зъбите да кажеш?

А вее, верно ли вее? Аман от селяни с комплекси.

така и не ми стана ясно кой идиот обиди марийчето,че е красива.по улиците всяка втора жена е по - симпатична от този обиден кон.

на мен пък ми харесва много, нека съм идиот. Сигурен съм, че изобщо нямаш жена...

не мога да оспорвам желанието ти да бъдеш идиот.....

На мен също ми харесва. Хора много, вкусове всякакви. На теб какъв ти е проблема?

Jeni

Едни и същи на всякъде! Мария не ми харесва- няма никакво излъчване!

не че нямала излъчване.Та тя е направо грозотия!!!!!!!!!!!!!!!!!!Тя и Юлияна Дончева си мязат на чистопробни циганки.

Мога ли да ти изпратя снимки на цигански момичета от Плевенско, да ти падне шапката от екзотична красота. Моля, не обиждай циганките.

a chakaiiiteee... a magito zheliazkova shto zabravihte

Илия Мариева е с горзновати и къси крачета, но понеже въпросните рокли покриват тези прелести - така че и тя може да дефилира :) и аман от това чуждопоклоничество - да не е червения килим, ами ред карпет мхахаха

шарената рогозка ли искаше да е

за рогозка, ама черга не е зле

Аз пък да кажа аман от балканското ни самочувствие и ганьовското поведение на мъжете ни.

Мария Илиева не става за дефилиране.Къси крачета и ултра висок ток стои нелепо.Чичко Дениз маскиран като тийнейджир също,а появата на златка блЯк навсякъде е нелепост.Някои модели не са лоши.

Вече 15 минути се опитвам да застана от позата на сн.6 и не успявам! Сигурно това е възможно само за бременни!Иначе роклите не са лоши! Моделите - по- добре да не обсъждаме!

Някаква си Рома, тя да не е от т.нар. роми, но защо е тръгнала да се саморекламира като бременна. Много гадно е да правиш това, и как тези кухи лейки не го проумяха. Питам: всички тези, събрани заедно, дали ли са общо за 5 лева труд на България?

мизерник

Усмивка, как може да ти харесва този КОН.

Конете са грациозни, красиви и с хубави тънки крака. Да нямаш предвид катър...

А аз да попитам какво се случва с Мис България 2009 и Мисис Россия 2013 Антония Петрова-Бередин? В България ли е? Напоследък нищо не сте писали за нея и намирам за притеснително вече станалото доста продължително нейно отсъствие от БГ хайлайфа. Иначе Мария Илиева изглежда много добре на събитието, поздравления за добрата работа на професионалния гримьор.

Сигурно Тоца е на междугалактическия конкурс Мис Извънземно 2014.Тези дни ще е на гости при Гала за да се похвали с новия си трофей и 513-тата сватбена церемония, провела се на Марс.

Тя е в Сочи, развява руския флаг!

Как кое? Всички да са бременни или поне обременени? Много е обременително и за публиката. Не ни обременявайте с такава информация, че и ние ще вземем да забременеем. Това дрехи ли са, направо са си за...хайде стига. Голямо бреме е де.

Браво! Моделите са прекрасни, а Мария Илиева винаги много ми е харесвала :)