Дневни и вечерни облекла в едно от ”Прада”

Жената, облечена от Миуча Прада, ползва едно и също облекло за дневни и вечерни събития. Тя напуска парти, за да отиде на концерт, без да сменя облеклото си.

Обратно в новината

Коментари - Дневни и вечерни облекла в едно от ”Прада” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прада са винаги актуални, и винаги без да си изоставят типичния елегантен стил. браво.

"ВЕЧЕРНИТЕ" им облекла-стават за нашите "магистралки"-дори ще им бъдат от голяма полза-скорост и бързина за обслужване на клиента, още повече на шосетата. Други модели са хубави, но нищо чудно-но всички ревюта повечето колекции са абсолютно не приложими в живота където и да било по свето. Нищо ново под слънцето, но пжне разбрах, че ще съм ултрамодерен ако отпоря ръкавите на едно палто от коза-ще стане супер ПРАДА!!

Та наистина внимавайте,не стига че вие сте го написали,но ще ви обвинят и в плагиатство.

Та един съвет към младите автори- Внимавайте с Интернет. Има и песен "Тез червени домати" от 1998 година,но тогава нямаше Интернет и го нямаше този проблем.

Салата "Лейди с домати" Имало една жена много обичала да и казват Лейди.Но имала лошия навик каквото и хареса в интернет-стихчета,крилати мисли,да ги публикува от нейно име на печатно издание след ден ,два. И по силата на закона за авторското право,тя е авторката. Появил се и клуб на "Опарените Автори" по интернет. Лейди взели да я дават и по телевизиите стана известна. Тогава един а Авторите се обадил в ефир и задал въпроса: -Кажете за нещо за 10 те романа,Трилогията,за 30 те разказа,6 те новели. Въпросната дама млъкнала в Ефир и се изчервила като Домат.Спрели и предаването Така се появила Прочутата салата "Лейди с домати". Най-вкусна я сервират в хотел "Риц" в Париж

Най хубавото на такива новини, са коментарите към тях в български сайт. Много е забавно да чуеш мнението на истински "ценители" и "поклонници" на висшата мода, които само дето и представа си нямат, защото обичайно пазаруват в МОЛ-а. Една новина - в мола не се продава висша мода.

В мола не продават висша мода, но това в 75% от моделите са грозни неща. Отделните детайли, гарнитурите на облеклата ги правят Прада. Но тази колекция не е добра с малки изключения. Нима пазарувате от Прада? И пишете в Дира?

Да случвало се е. И в Диор пр. се е случвало, във Виена разбира се, в София няма такава възможност, защото просто тук нито един дизайнер не е отворил бутик, освен Долче и Габана, разбира се, но както всички знаем те бързо си поправиха грешката и - вече е закрит, не знам по каква причина, може би защото повече разбираме от мода, отколкото те самите?! И да, разкрихте ме, аз съм многостранна личност и изразих мнение тук. Не е незаконно нали. И не разбирам, че това озадачава точно Вас, голямата "критичка" на висшата мода в дир.бг.

Знаете ли още какво ми напомни вашият коментар - много прилича на следния виц. Отишъл един човек като вас за първи път в живота си на балет, гледал пр. "Лебедово езеро". Прибрал се вкъщи и решил да сподели впечатленията си. И ето какво разказал: "Един и една се гониха, гониха през целото време, накрая тая я стигна, дигная, помериса я и я хвърли". Та и вашият коментар в същия дух.

и аз не мога да разбера как хората не могат да видят чистите кройки, които всъщност правят дрехата. само една поправка Виолета, модната седмица в Милано, която тече сега е за конфекция есен-зима 2014. т.е. не е висша мода - модната седмица за висша мода в милано е през лятото.

сори поправям не Виолета, а хи хи Извинявай Виолета.

-Скъпа ,обичам те Безумно! - Скъпи,мен може само да ме Обожаваш! Можеш да обичаш колата,кучето си,апартамента. Затова се казва Обожател на Дама.

Уау! Шарените гащи от сн.14 към ансамбъла ли вървят или се купуват отделно, в различен цвят, съчетан с обувките(ако човек не успее да си купи такива жълтички). Уникална по рода си, неповторима колекция! ....ееех....Прада....

Като изключим дневните и вечерни облекла, евините облекла много ми харесват.

Ужас.Определено Прада няма да нося....

Снимка 14 и сезон есен- зима... бил подходящ за концерт или парти...

Кошмар!

Нито едно от тези облекла не ми хареса - пълен потрес! Може би само първата снимка в бяло...

И я така си одам из село - с галошите съм и в къра, и на читалищните седенки. Ма де да съм знаЯла, че съм от висшата мода и я! И бая са прекопирали от нас тия, Миуча ли, Мяуча ли ...