Тенденции в абитуриентската мода за 2014

Роклята за абитуриентския бал през 2014 г. е ярка и разкрепостена.

Обратно в новината

Коментари - Тенденции в абитуриентската мода за 2014 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моят бал беше през 1965г. в хотел Балкан (Шератон ). Всички бяхме с рокли за по 30-40 лв, шити от майки и баби. Свириха ни Бъндараците. Събухме си високите токчета и беше такъв купон, че още го помним. Беше страхотно!!!

Възхитена съм от представените рокли!Не разбрах кой е дизайнера- браво, надминавате западните ревюта!

А защо ми се струва, че няма нищо абитуриентско в тези рокли? Само са махнали обръчите, но са все така не-младежки. Прическите - да.

За мен ИСТИНСКИТЕ тенденции в абитуриентската мода за 2014 г. са отразени най-добре в статията "Абитуриенти по дънки на бала заради пеперудените деца". Амин!

Точно това щях да пиша и аз, когато видях твоя коментар! Тази година тези абитуриенти са номер едно, дано наистина стане тенденция!

Банда, бягате от темата. Роклите. Има страхотни попадения. За модела - ще цитирам qwe от вчера - "Аз ли нещо?..."

-Господине имам една молба. Кажете на дамата,че онзи Нещастник,Анормален както тя го наричаше,бил нещо Милионер и то в зелено. Все пак той не може да тръгне с табелка по Улиците-"Аз съм милионер",тук не е Швейцария и Франция пък има и банкова тайна. И и го кажете по тактично и интелигентно,да не би дамата да получи някоя сърдечна или нервна криза че господина я харесвал нещо.

Много красиви рокли!

Хубави са, но не са за абитуриентки.

Е че колко ПО-РАЗКРЕПОСТЕНИ от това което става в последните години по баловете бе ? То единственото по-разкрепостено е да тръгнат буквално по едно бельо, по едни жартиери и обувки с високи токове/ботуши.

на Решителните момичета не им трябват такива рокли . как ще си покажат напръщелите си цицs

Съгласна съм, че баловете през последните години се превърнаха в пародия. В уважаващите се държави абитуриентския бал е тържествен, запомнящ се празник. В Полша баловете се провеждат в училищните салони, украсени от самите ученици, със строги изисквания към облеклото. Във Виена бал за абитуриентите има в Операта, също в тържествена, изискана обстановка. Какво пречи и у нас младите хора вместо чалга и предизвикателни тоалети да демонстрират красота и култура?

Нищо не пречи. Просто на повечето от тях им липсва културата.

Jeni

Баловете в сегашния им вариант трябва да ги забранят!

какви излизат от българските училища? Едни полуграмотни чалга простакеси и щмутроподобни изроди с 2 пръста чело...и това е бъдещето на България. Тук-таме има по-сносни училища с интелигентни деца, но това по-скоро е изключение. Масата е гнус.

това изказване е страхотна мотивация за всички учители!

И вафли в косите и обемчИ също!

Тенденциите в абитуриентската мода са две: 1. Да се тресат ци*ци и гьобеци. 2. Да се отръскват родителските портмонета.

Всички показани рокли са красиви и елегантни. Друг е въпросът колко от тях са удобни за абитуриентски бал. Много ми харесва втората рокля, супер свежа и с младежко излъчване.

Стига с това чалга облекло! Не пълнете гушите на разни модни асове. Направете си купон с всекидневно облекло или идете на екскурзия в чужбина. Не натоварвайте родителите си с излишни разходи, за да изглеждате като проститутки и млади гейове. Младежи, осъзнайте се!

Балът е отражение на резултата от работата, свършена от родителите за всичките 18 години до тогава. Ценности, отговорност и т.н. В този ред на мисли родителите не са просто 'жертви' на модата 'бал'. Ако си работил като луд, за да купиш на дъщеря си рокля, с която да прилича на проститутка, това значи, че нито си се справил като родител, нито някой ще те жали, че така си инвестирал парите си.

Синът ми беше единственият, който предложи и искаше да си направят екскурзия в чужбина. Под предлог, че е много скъпо - 700 лв. за седмица "All", класната им ги уреди в ресторант "България". Предполагам, че и комисионната е била добра, но се чудя на акъла на другите деца и родители.

Мой близък роднина ходи така на екскурзия в чужбина вместо бал. Но се оказа, че масово са носили бални дрехи за една от вечерите там. Ако разбирането им е такова, в действителност не спестяват много, но пък имат хубави спомени от няколкото дни заедно.

Аз пък не разбирам идеята за абитуриентски бал да се ходи на екскурзия. Няма нищо тържествено и абитуриентско в това. Просто една екскурзия и някакъв примитивен опит да се направи тържественс вечер. Едно време абитуриентите масово искаха екскурзии,защото бяха по-недостъпни. И видиш ли паднали ефни пари от бабс и от дядо и айде в Тирция. Абитуриентската е един път в живота, а екскурзия можеш да си правиш поне един път годишно

Е няма ли нещо от шушлек - любимата материя на младите цепенячета?

Рокличка от неопрен е фешън също ;) Ако я е ушила Стелла Макартни - 3000 лв, а ако я е ушила баба ти - 50 лв

Умопомрачителен кич

Ха-ха, малките чалгари пак ще си увиват чаталите с бръшлянови листа и леопардови препаски! Прости, тъпи и нагли малки боклуци!

Тенденцията в абитуриентската мода е както от много време. , стил "мутреса". Цирк!

Тенденцията е само една - рокля от Асеновград, кичозна, лъскава, с цепка до п...ата или тип торта. Цигания на макс и мегакич властват по училищните подиуми от години насам.

КЪДЕ ИЗЧЕЗНА НОВИНАТА ЗА АНГЛИЙСКАТА ГИМНАЗИЯ???

ДА НЕ СЕ ХАБЯТ ДИЗАЙНЕРИТЕ! ВЕЧЕ МОДАТА Е С ДЪНКИ И ТЕНИСКА!!!С ИДЕЙТЕ СИ ЗА ОРИГИНАЛНОСТ ДЕВОЙКИТЕ ЗАПРИЛИЧАХА НА ПРОСТИТУТКИ И ЧАЛГАДЖИЙКИ! НЕ МОЖЕШ ДА ИМ ОПРЕДЕЛИШ ГОДИНИТЕ АКО НЕ ЗНАЕШ ЧЕ СА АБИТУРИЕНРКИ! НЕКА ДИЗАЙНЕРИТЕ ДА ОБЛИЧАТ ФОЛК -ПЕВИЦИТЕ И ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ!

Има само една тенденция - на фланелка и дънки на абитурентите от Втора английска, а парите вместо за дрехи - дарени за лечение на пеперудените деца. Ама дизайнерите ще умрат от глад, че някои рокли са по 5-7000 лева....

Отдавна! Провесване през кабриото с крясъци до 12 /поне на това ги научиха, дотам да броят/, гологъзене, пиянски изцепки до зори и евентуално чукане като за последно, ама с пияните си партньорчета не ги виждам като как, освен по приятелски една друга. Хей, живот, здравей, идем да станем банкери, юпита, манекенки, секретарки и какво ли не от лъскавите корици на списанията. А, сега пък трябвало и да знаем нещо - вие пък, ама много сте нахални и обиждате. Добре, че поне едно от 150 се измъкне от "мелницата" и иде някъде да работи и учи. Какво да правиш, тенденции...

побързахте да замените новината "Абитуриенти по дънки на бала заради пеперудените деца" с тендециите .."БРАВО" на редактора

Нищо ново,даже бая закъсняло предложение-нашите момичета отдавна са се разкрепостили,та не гол гръб,ами и голи корем,бюст,крака,задник,всичко накуп показват!

Така ще е, докато мама и тати чинно плащат за такива тоалети и гордо водят щерката на бала. Щом те одобряват и позволяват такова разголване, мислиш ли, че мнението на останалите е важно? Корективите са основно в семейството и следва да се прилагат от дълго време преди заветната дата на бала.