Бременната Водянова уважи ревю на бельо в Париж

Наталия Водянова и приятелят й Антоан Арно, от когото тя очаква четвъртото си дете, уважиха заедно ревюто на "Etam" по време на Седмицата на модата в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Водянова уважи ревю на бельо в Париж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при наталя не са само устните но и носа е коригиран *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стига бе! Страхотна новина! Шашнат съм!

Само дир.бг си знае коя е таз девойка... Пусти пари за ПР И к'во като е бременна?

Ами...световно известен модел.Но по Планета Пайнер не я дават.И по турските сериали също.

На снимките не е излязла много добре, по принцип е много по-красива... или междувременно и тя е надула устните? Дано не е, тази мода е отвратителна. Най-вече защото се превръща в мания и постепенно се губи мярката.

Кофа...

Уффф, поредната безинтересна новина-пълнеж....Райне, какво ти става, сякаш не си ти???? Къде са Валери и Николета, какво се случва с Ники Михайлов, Алисия, Андреа и Моника Валериева? На каква екзотична почивка са се отдали Мис България 2009 Антония Петрова-Бередин и съпругът й Александър? Към коя луксозна дестинация са се запътили Мария и Гущеров? Нещо ново около бремеността на Яна, обгрижвана от съпругът й Петко Димитров? До къде стигнаха отношенията между Анелия, Емилия и Коко Динев? Има ли конфликт между Преслава и Галена? Нещо ново около Златките(3 броя)? Какво стана на наградите на Планета Пайнер вчера? и т.н... Все си мисля, че тези въпроси си задават много от (по)читателите на твоята рубрика със светски новини през последните 2-3 седмици....

Хаха, посмях се от сърце! Добре сте го написали с много ирония и приятен хумор. Поздравявам Ви!

Пак съм в информационно затъмнение.Не знаех, че има и трета Златка.

Desislava

Ами, слушай шепота от отвъдното и ще знаеш...

УВАЖИ!!!

и Елен Колева и тая ша ги взема. първата заради общата кауза , а втората след като получи наследството. :-) давате ли ми ги ??? пп. грозна е , ама джоба ми е празен :-(

Колкото и известна да е тази манекенка, не мога да си кривя душата. Хич не ми харесва. Тези очи, тези вежди и кривата усмивка. Да не се чудя как е станала манекенка. Лима, Аброзио или Шейк са наистина красиви, а тази е.... не грозна

Антоан Арно e милиардер, син на десетия по богатство в света бизнесмен Бернар Арно. Семейството им владее LVMH - "Луи Вюитон Мое Енеси". Тази фирма притежава почти всички модни гиганти на планетата, сред които е и "Етам". Който се интересува от бизнес би трябвало добре да познава името му. Наталия Водянова пък е сред най-известните модели в света, и то преди да срещне Антоан Арно.

и какво от това?животоспасяваща информация!!!!мерси!живота ми се осмисли от сега насетне!

Ми като не те интересува що четеш?Че и коментираш?

На тая снимка мноУ грозна, бе

вярно е грозновата

тая па коя е? и тоя кой е? и кво ни интересуват? много важно кой какво уважил и колко пъти от кого ще ражда? няма ли някаква по-стойностна културна новина? ама много сте прости , илитерати нещастни- това не е обидна квалификация , а комплимент:)

Поздравления за написаното! Абсолютно го споделям!

Както вече писах, като не те интересува защо четеш?А, сетих се, защото е важно да наплюем някой, ей тъй, да ни стане по-хубаво.

Desislava

Пешо, ти като един видно изтънчен и културен човек, какво правиш тука?