Нели Атанасова: Разказала съм на Иво за баща му

„Не съм спестила нищо на сина си и съм му разказала всичко за Иво Карамански" – признава в интервю за списание LOVE style Нели Атанасова.

Обратно в новината

Коментари - Нели Атанасова: Разказала съм на Иво за баща му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РАЗПРАВЯ НА ДЕТЕТО УЖАСИИИ

Млади и наивни са били някой.Млади но не наивни -други. В тази последна категория влизат жени като Нели,разни плеймейтки,миски,поп-фолк певици и цяла още кохорта знай и незнайни труженички на платената любов.А те се трудят там ,точно защото са млади.ДА всеки е правил грешки.Но грешката първо трябва да я осъзнаеш,като грешка,да се опиташ да я поправиш ,да не я допускаш повече и да станеш малко по - скромен.Не може да ни ги навират в очите непрекъснато.Тези хора са утайката на обществото,не неговото лице.

Мине, не мине някой ден, и хоп, Дир-овците изваждат от нафталина някоя забравена мутреса, или чалгаджийка. Тази коя беше, и за какво се бори? И защо тя и подобните й, неистово желаят да са на първа страница, да са на телевизора или в фалшивите т.нар. ВИП списъци, където откровено вони на пошлост, парвенющина, откровена порнография и сбъркани психари.

Kum redaktorkata Raina ? S po -golemi prostotii ne vi li se zanimava ? Poglednete malkiya DJULIO kakuv talant na 9 godini , a zanimavate ni s nyakakvi mutresi ? Boje pazi BULGARIA !

Ние мразим Нели Атанасова и всички бивши,настоящи и проекто-мутреси.

Не говори от мое име. Аз съм българка и не мразя Нели Атанасова. Нито я познавам лично, нито ми е направила нещо лошо, нито намирам медийните й изяви за чак толкова непоносими. Да мразиш непознат човек си е признак на ниска интелигентност съчетана с дълбоки комплекси. Така че моля, не пишете от името на "ние, българите".

И аз не мразя Нели.Не познавам жената и не ме интересува дали е мутреса или не.Но повече мразя злобата, която ежедневно и подчертавам анонимно се излива по форумите.От злоба се погрознява.

Абстрахирам се от правописните и пунктоационни грешки в коментара Ви. В частност, споделям мнението. Поводът да Ви репликирам е следният: Нямам представа (и не е важно) от какъв пол сте и на каква възраст сте. Вие сте извън страната; имате своя живот; четете портала, когато имате желание или време и се възмущавате от публикацията. Защо не останахте в България, за да съпреживеете или промените по някакъв начин натрупаното от годините на прехода минало?!? Лесно е да се критикува, трудното е да градиш. Прекалено много се съсредоточаваме в размахването на пръст и задаването на въпроси. Твърде малко мислим в посока как ситуацията да бъде променена. Не мисля, че Вие сте примерът за това!

егати страната е България ,...понякога съм наистина хеппи яе не живея вече там, разни к...и, които са били ншкога легализирани к+...и на мафиоти и мутри от типа на Илия Павлов, Васил Илие и брат му, Иво Карамнски , Самоковеца и т.н дето ги изпозастреляха сега ги величаят до небето и няма сайт или новина без тези персони...отвратително е...няма ли в тази страна нормални успели жени, работнички, служителки, просто домакини, които се борят да вържат семейният бюджет ами само ни занимават с тези к.....я дето като гръмнат мутрата , кошто са доили и се хвърлшт на врата на някой друг паричко, засрамете се..после защо младото поколение били такива, онакива ами гледайте какво четът по цял ден и КОЙ е промера им....

Абстрахирам се от правописните и пунктоационни грешки в коментара Ви. В частност, споделям мнението. Поводът да Ви репликирам е следният: Нямам представа (и не е важно) от какъв пол сте и на каква възраст сте. Вие сте извън страната; имате своя живот; четете портала, когато имате желание или време и се възмущавате от публикацията. Защо не останахте в България, за да съпреживеете или промените по някакъв начин натрупаното от годините на прехода минало?!? Лесно е да се критикува, трудното е да градиш. Прекалено много се съсредоточаваме в размахването на пръст и задаването на въпроси. Твърде малко мислим в посока как ситуацията да бъде променена. Не мисля, че Вие сте примерът за това!

Браво за коментара.Абсолютно е вярно, че да критикуваме равни нямаме.Ама когато трябва да действаме сме като мишки - всеки се навира в дупка и си трайка, щото така е по-лесно.Затова сме на тоя хал.

Освен всичко Карамански беше от ромски произход, явно,че тази са я интересували парите.

циганин се казва, стига изкривявали етносите.

момчето сигурно се гордее с подвизите на баща си които щеше дарява да го прибере в затвора. а нелито го е обичала заради кеадените кинти които е ползвала без угризеня.

И какво си му разказала .... сигурно все хубави работи ...

сигурно му е разказала че Иво си е имал семейство , аея му е била ку..а !

и за баща му картечаря, сега има монумент на деянието му - околовъстното срещу Люлин ....

Хах сигурна ли си, че си спомняш правилно. Там бая навалица е имало, да не забравиш някой.

Тази май беше проститутка, а споменатата персона карамайна нейн сводник ?

Хубави жени адвокати,лекари и ..... ???

Бе тая е толкова долна, че и за депутатка става, защо само водеща. Или засега.

пак ли за проститутките и техните копелета....

Еееее децата какво са виновни

Е, стига само ВИП, де. Дайте и за някоя магистрална проститутка нещо. Много елитарно до давате.

Еми те някои от тия са тръгнали от магистралата!

Може да затваряте темата,разбрахме вече дори и тези които не знаехме в деайли: Иво Карамански е бил утвърден мафиот когато кур..та Нели го е нацелила.Бил е женен с 3 деца.Това ,че е семеен,че има деца не я е спряло,това че продава дрога,че е мутра и убиец също.Но след като го тикват в затвора,Бременнтата Нели се заиграва с един от босовете на конкуренцията.Боклуци винаги е имало.Страшното е не ,че ги има , а това че вместо да ги сложат на боклука,където им е мястото,те ги налаг непрекъснато ,като БГ Елит.

човека е работил в металургията на две смени

Коментарите ти са тъпи по принцип ,но този цепи мрака.Иво Карамански е бил утвърден мафиот когато кур..та Нели го е нацелила.Бил е женен с 3 деца.Това ,че е семеен,че има деца не я е спряло,това че продава дрога,че е мутра и убиец също.Но след като го тикват в затвора,Бременнтата Нели се заиграва с един от босовете на конкуренцията.Боклуци винаги е имало.Страшното е не ,че ги има , а това че вместо да ги сложат на боклука,където им е мястото,те ги налаг непрекъснато ,като БГ Елит.

Ох,насълзиха ми се очите.То горкото дете сигурно е живяло в друга държава.Аз мога да ти кажа,че тогава съм бил доста по-малък от въпросното Нели и много добре съм знаел за мутрите,с какво се занимават и дори за Карамански.Така че тези сълзливи истории за любовта ги разправяй другаде.Просто е видяла че има пари и даже и е било кеф,че ходи с един от най-големите бандюги и грам не и е пукало,че подаръците които и прави са били от кървави пари.Той от своя страна я е ползвал като секс играчка и това е.Сега въпросното Нели е решило отново да се пробва да я вземат някъде за водеща или нещо такова и пуска разкази от криптата.Скрий се някъде,к000о.

Това е проблем между тази нели и сина й. Защо го оповестява, някой сигурно сън не го хваца.

Разказва защото от списанието са я питали. Стига злоба.

Стига простотии.Била е млада,красива ,нежна и обичана.Живота я е искал и като всяко младо момиче сее влюбила в Принца си.Силна е че си е родила и отгледала детето сама.Това е геройство.Такава и е била съдбата.Това е.Нека е щастлива и детето и има по-добър късмет от баща си.

Иво загина от идиот, от болен мозьк. Никой не помни да е рекетирал някого. Няма рекетирани от него. Ако е отнел бизнес от някого, е било от разни министерски синчета. Добре е детето да бьде изведено от страната, далеч от идиотите в нея.

Я пак! Или някой друг събираше рекета по "Раковска" в София!? И не го застреля болен мозък, ами "затиснат в ъгъла" човек. Просташкото самочувствие на Карамански не допускаше, че някой толкова мижав ще му се опре.

Тоа па! Ти нормнален ли си?! Карамански си беше долен бандит от всякъде!

Бахти, как искам да остана насаме с нея в асансьора да си решаваме гатанки.....

Вие жирафите сте болни мозъци :)

интересно щом всички ги помните,значи сте се интересували от тях,те са станали богати и вие бедни,щом ги помните значи сте много по големи и стари от мен))))

Мафиотите и мафиотските к===и постепенно навлизат в живота ни и заемат челно място в икономиката . Ако някой Ви казва, че става въпрос за друго, не му вярвайте, става въпрос за пари, и то за много откраднати народни пари.

това е така ама според теб може ли нещо да се промени вече....??

Браво, българи. Най-хубавите ви жени скачат на мутри и престъпници.

Тази е била хубава...преди 15 години.

Тази и сега е много красива според мен , а аз съм жена/ харесваща мъже/. Но уви, вярно си е- най-красивите ни жени скачат от мутра на мутра и от мафиот на мафиот

Нормално е, както знаем от поговорката, "хубавите ябълки прасетата ги ядат".

Сега остава да ми разкажеш и за останалите...

Красива и искрена,както винаги.На всички злобари- от злоба ще си умрете и приятен ви ден

Ей,овцо,аз си спомням как баща ми беше рекетиран от такива боклуци и после имахме пари само за хляб и сирене.И хиляди семейства са били така,за да може някакви боклуци да си наемат к*и като тази.И ти си не по-малък боклук щом се мазниш на един парцал на мутрите.

Абе, мутрите добре ги поизтрепаха, ама тия мутреси кой продължава да ни ги пробутва ?

Абе, чудя се как сред тези "гениални" красавици няма една архитектка, инженерка, икономистка...

И аз се чудя и се питам същото. Защо сред тв известните жени няма нито една с нормална професия и интелект?Не вярвам всички нормални и умни жени да са грозни

Не сте прав(а)!!! Бургаското недоразумение "Черната Златка" нали е завършила Финанси...

На тая всички и викат "к*рвата на Карамански"

Е как да и викат.То това не е обида,ами факт.Гнусна к как изобщо има лице да се показва.

Баща му е една плюнка,която рекетираше честните хора.Плюя на такива боклуци.

Покровителстван от службите. Някой по-долу даде за пример сериала "Под прикритие". Там обаче нещата не са казани с истинските им имена защото правят ПР на полицията. Всъщност мафиотите ни ги контролират от службите.

И си прав/а. Ама сума ти хора се напъват да го изкарат едва ли не герой.

карамански беше цвете в сравнение с георги илиев.....

И двамата бяха боклуци.

и двамата от един дол дренки. след години, когато на мнозина ще им светне, ще причислим и Тиквата към тях.

Ти явно си бил доста близък с тях, щом толкова добре познаваш кой колко лош е бил!

Отвратително.Това ли е пример за подражание.Нали гледате филма "Под прикритие" и ви е ясно какви бяха глупачки тия момичета.Използваха ги като парцали.

Ако не допускате ,че едно 16-17 г. момиче може истински да се влюби в обаятелен и настоятелен мъж ,пък бил той и мутра,значи само цинизмът е водещ при вас.

Може и още как, но ако е умно и добре възпитано и знае, че е настоятелният господин е женен, ще се въздържа от сношения с него. Както и да е, аз приемам, че е жертва, да преластиш младо и наивно момиче никак не е трудно.

Щом едно младо и наивно момиче, може да бъде прелъстено лесно, не му ли викаха леснодостъпно.

мутрите заслужават не само отвращение и погнуса. сега ще им гледаме любовниците и копелетата, ай сиктир.

Те са "елит".

дори ако пускате "новини" от 20 подобни лекета всеки ден..те няма да свършат.

А казала ли му е,че така наречените босове на мафията са с чинове в полицията и са подставени лица?

Тая с колкото кръстове се е накичила е готова за...канонизиране

ни интересува

Тая се чукове си избира...

Кариера на типична мутреса: едни стават певици, други тв водещи, трети дизайнерки или шефки на модни агенции, а някои даже писателки. Всичко им се отдава на тези момичета, способни истински и безкористно да обичат такива душевно и морално богати личности, като мутрите от прехода.

Сигурно някакви мутреси ти дават минуси обаче:)

Нели Атанасова според мен е наистина Красива жена , която освен това беше доста талантлива гимнастичка , но обстоятелствата не позволиха нейното развитие в тази посока . Да е жива и здрава , и всичко най за нея и семейството

Караман ли имаш впредвид, закъснял си с пожеланията ....

Все още се чудя защо няма паметници на загиналите в наглостта си престъпници. Простотията ни е заляла защо да не канонизираме тези не геройски загинали, а ку.вите им да получават пожизнена пенсия !!!

Дай си името и адреса и до утре сутрин ти обещавам паметника ти да е при теб.

Малий, много страшни хора пишат тука бе, бати ташака. Смешко, не се кани толкова...

Селивил, улица Гангстерско Буги-Буги 17sqrt(2,56)/4, втория етаж, третия асансьор в дъното. На врата пише "qwe" Май нейм ис (тики-тики) Слим Шейди :)