Оливия Уайлд се подигра с Джордж Клуни

Оливия Уайлд реши да се пошегува с колегата си Джордж Клуни.

Обратно в новината

Коментари - Оливия Уайлд се подигра с Джордж Клуни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я ми се не подигравайте с момчето, я къв убавец е на мама той! Да не е по-грозен от Сашко с очилцата, оня, уж "водещия", дето мама го пробутва, докато още може, па и тя зе, че па заготви загорелите с манджи кат не мое друго. Нема да ми пипате дешето, че сеа е известен с друго и че ви го пратим сите да ви изтакова ей.

тая сваля ли го, че мъжлето и е някакъв мухльо и играе все такива роли

Не знам за мъжлето и, но ми е интересно колко мишки с "П" е хапнала тя, докато стане това, което е!

Ами той Чорч не е ли хомоцекцуалист?

Тебе да те бодне дано!

дръжте си го, Клуни. Не сме го харесвали и не ни го натрапвайте за хубавец.

Някакъв измамник се хвалел че е брат на Клуни, а също и че неговата каруца е по- бърза от Лада и БМВ. Приказвал също че може да пее по- добре от Веселин Маринов и Елвис Пресли. Хвалил се че бил шампион по Карате ..... Много телефонни измамници станаха.

Бих направи един discharge на тази на физиономията. А Жорето Клуни си е стар модерен ляв и само заблидените нашенки го мислят за мъжкар.

И кои са тези "нашенки", които го мислят за мъжкар, като същите "нашенци" дето мислят Лопес за "убавица" сигурно...

"вашенките" не са нашите "нашенки", нашите "нашенки" имат вкус, за разлика от вашите "вашенки"

Дали добре му плащат на този дето е съставил тази статия за лошото чувство за хумор?

Аз не виждам нищо особено и "интересно" в снимката - тийнейджър с прическа и очила от 70-те години. Странно чувство за хумор имат тези американци.

Victoria

Въобще не разбирам нито какво му е смешното нито какво се била подиграла. От стотиците ми детски снимки има и по-изчанчени и не бих се обидил да ми публикуват коя да е от тях.

Пропуснали сте буквата а в думата социАлните мрежи

На оригиналната статия следват доста непривлекателни сегашни снимки на бременната г-жа Оливия Уайлд... Не виждам поводи за подигравка, по-добре да се погледне в огледалото... Джордж Клуни изглежда понастоящем повече от блестящо...

"повече от блестящо" - не е изглеждал никога, камо ли сега.

прилича ми на гей-тинейджър - който търси за да се хареса. личи му! скрита лимонка!

СЕГА няма - тогава е била доста модерна 'визия'.

Направо му е скапала денят на Клуни

От нелепата снимка,на неоформено дете,се разбира едно.Клунито е отсвирил Таз Оливия.Направо и е показал черевен картон.Предполагам,че тя е разбрала,че не е достатъчно красива за него.И затова отговора е от такъв неудачник ,мнения за красота не ща.Сега всички разбраха ,че Клунито е отрязал мераците на Оливията.

Много характерна снимка. Можела е да публикува от бебешките му години, когато ги снимаха голички. И тъй като може да не намери такава на Клуни, да представи на някой друг. Никой няма да забележи, но майтапа ще е пълен. Оливия, Оливия много си повърхностна.

Подигравка, шегуване ... вие от дир-а разлика правите ли между двете - така и така сте ги пльоснали в две поредни изречения.

Клуни е известен с това, че обича да се бъзика с колегите си. И щом са приятелчета с Оливия е нормално тя да му го върне

Май, май, й се иска джорджи да отиде при нея и да се позабавляват.

Всеки могат да го направят звезда, аз и затова не взимам много на сериозно актьорите!