Кои са номинираните за ”Аскеер 2014”

На пресконференция днес актьорът Милен Миланов, председател на фондацията "А`Аскеер", обяви номинациите за престижните награди за 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Кои са номинираните за ”Аскеер 2014” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво е красивото?Една гилдия си учредила своя академия и си раздава едни статуетки подражавайки на "Оскар",само че с неизвестни дори в България на по голямата част от споменатите номинирани актьори.По лигавене определено "Аскеер" е над "Оскар".Но така се поддържа класа в обществото.

Това пък е толкова долнопробно шоу, че да го е срам човек.

Че е тъпо, тъпо е, след като и грозното, тъпо Саше ЕВРО е номинирано. Две награди една след друга, значи театърът все повече запада. На баба Ката и се скъса г..за на стари години да бута олигофренчето и себе си навсякъде.

Честно казано, не зная дали е тъп, а за грозен знаете, че това е субектшвно усещане, но на 12 април с мъжа ми гледахме 'Скъперникът' и ми се стори толкова шумна безредна плоска хумореска. Разбира се, не е нетърпимо и далеч по-лоши неща има по сцените, но някак си нямаше ниво, нямаше класа. Дори и хумурът един лековат, някакви хора винаги се намират да се подхилкват, но... Сашо Кадиеав прави някакви опити момчето, но ... изразителността, умението, пластиката на лицето - всичко ми изглеждаше неумело, не ни докосна. 20тина минути преди да свърши си тръгнахме. Сигурно е много гадно да противопоставяш пиеси, но например едно Ръкомахане в Спокан, макар и като черна комедия е в класи като изпълнение от страна на актьори. Ако някой види и дори една кратка постановка - Дребни брани престъпления - с деликатен хумор пак може да си даде сметка за вселените, които делят постановките и уменията на актоьорите. А за Луиза Гр., която играе в Скъперинка- трябва да имаш съдържание, за да извадиш нещо на сцената. Като не носиш мъдрост и дълбочина и образът, който изкарваш на сцената е плосък като пощенска марка.

ПО-ДОБРЕ НАГРАДАТА ДА СЕ НАРИЧА БАШИБОЗУК

КВО Е ТОВА "АСКЕР"?

Честито на номинираните. Прекрасна инициатива са тези награди, превърнали се вече в една красива традиция.

Извинявам се за невежеството, но кой е този актьор Милан Миланов? Не съм го гледала нито във филм нито в някоя интересна постановка? Някакъв важен човек ли е, някакъв капацитет ли е, понеже всяка година чета, че съобщава номинациите за наградата Аскер?

Името на наградата Аскеер идва от Оскар или от турцизъм за думата войник? Кой е измислил подобна безсмислица за име на награда и има ли нещо общо с нещо българско- език,герой,традиции,символ...?

Културтрегерите на джинсовата интелигенция.