Кой е всъщност Кончита Вурст

Изпълнител, преоблечен като травестит, спечели Евровизия. Той събуди любопитството и гнева на хората само с един малък детайл - гъста изкуствена брада.

Обратно в новината

Коментари - Кой е всъщност Кончита Вурст | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тази култура ли възхваляваме идеалите на бъдещото поколение? По скоро безочие и подигравка с човешките ценности, на които са ни възпитавали родителите ни в миналото. Явно настоящето се е извратило след като налага такива ценности на хората и децата ни! Горко ни с такива идоли и простотии! Явно не само идеалите на хората, но и нацията ни изпростява след като държавниците и ръководителите ни мълчат по този въпрос.

Аз съм про-вурст. Ама да знаете, че "травестит" означава "преоблечен."

Брадата му е истинска, но косата е перука. Тази вечер имаше голямо предаване по РТЛ с Кончита - Том.

музиката не е лоша ,но гласа е малко посредствен има аматьори с доста по добри гласови данни.Вида няма да коментирам че с днешната хим.индустрия и начен на хранене хормоните хептен се побъркаха и объркаха

да ревне Лила да им покаже как се пее по кръчмарски -тя поне има глас обожаван от българите.

Ех, едно време.....кви праси имаше.....Един имаше в квартала,и всички го знаехме Петко праса, му викахме и той кат си знаеше, че е такъв не се обиждаше, а ся АБЕ МНОГ СТАНАХА БЕ ! Па и важни ! По-важни от останалите зеха да се пишат !

само главата, ше е Йезус Христос! Ако се покаже без главата - тогава ще е една елегантна жена. Но ако не се гледа и само слуша - тогава трябва да си признаем че музиката и пеенето и /му/ си заслужи победата. Да бъдим реалисти и откровени.

Hяма никакво дълбокомислие в името му. Преведено буквално е Cлива Kремвирш. Kончита мадре на испански жаргон значи на майка ти п.......та, а вурст на немски жаргон значи кренвирш, използвано за мъжки полов орган. Kакто името, така и външния му вид будят неприязън , даже отвращение.

който е брал краставици в Ия и уж много езици знае! АМА КАК - Както циганите български!

"Нойвирт твърди обаче, че псевдонимът му идва от израза Das ist mir doch alles Wurst (Все ми е тая, не ми пука)". По-точният превод е:" Дреме ми на "оная работа"." Абе, провокация, заигравка с по-примитивните, различност, клонящта към пошлост, това са определенията за този кандидат за слава. Ако си беше останал във фабриката за преработка на риба щеше да е по-полезен.

Виж, не е той причината за това. Търсенето определя предлагането. Просто е - става известен и печели пари, защото към него има интерес, не за друго. За какво му е тогава да е във фабриката.

Просто е..., но обикновено, човек се пита: " На каква цена?"

Какво се опитваш да им го обясняваш - "Каквото баба знае си бае" Другарите нямат понятие какво пишат, но това е най любимото занимание на българина: Да хули, да обижда, да дава мнение и да си поксазва и култура и знания! И да произвежда МИНУСИ!

Абе знам, че никой не е застрахован срещу такива психични отклонения като хомосексуализма, но аз ще направя каквото трябва, ще обясня на сина си че това е извращение, болест, глупост и т.н. а той нека сам да реши дали да става такъв или да живее нормално.

няма ли в България сексуално образование? за какви отклонения сънуваш? Нали имаш интернет - почети малко и то не само на български! Изостанала работа......

Абе нека сина ми да стане нормален, здрав мъж, па нека да съм изостанал. Ти кат искаш обясни на детето си че няма нищо лошо двама мъже да си тракат камбанките еди в друг и му се радвай кат обърне резбата. Аз ще положа всички усилия да предотвратя това и ако не се получи, поне ще съм спокоен че съм направил всички възможно !

Абе тва, че хомосексуализма не е психическо отклонение и извращение го разправяй на твойте деца, ясно ли е ? Аз на моите ще обясня, че хомосексуализма е болест ЗАЩОТО ТОВА Е ИСТИНАТА !

Под голяма БРАДА се крие малко атрофирало врустче.

Аз няма да толерирам никого, по никаква причина, особено по сексуален признак ! Или се дръжте като нормални хора или свиквайте да ви наричат ИЗВРАТЕНЯЦИ ! Не ми дреме изобщо кво мислят от ЕС, ПЕС, БХК и не знам си коя организация или партия дето за 5 стотинки работа не върши ама бюджета и е в милиарди !

Не толерирането по сексуален признак, а дискриминирането по сексуален признак прави така, че тези прояви печелят известност. В това е иронията и тя е на гърба точно на най-големите хейтъри.

Абе глей ся, кво дразни нормалните хора. Аз не се интересувам кой с кво или с кой си ляга, ама тия "специалните" с левите наклонности, ПАРАДИРАТ с тва, че са такива и иска едва ли не да им се кланяме за тва ! Еми НЯМА ДА СТАНЕ ! Аз едно време като бях по-млад, работех като барманче лятото на морето и сума ти пъти след някой купон съм осъмвал с 2 гаджета в леглото, ама след тва не съм си лепвал табела "обичам тройки с руси каки" и не съм се натискал с по 2 едновременно на пейките в парка. Така, че ако се държат като нормални хора никой няма да ги пита кво правят в спалнята и никой няма да ги обижда !

Такива като тва същество едно време са ги разкарвали по панаирите като танцуващите мечки.

"Изпълнението и външният вид на Кончита Вурст получават негативни оценки от политици и медии в няколко страни като Русия, Армения и Беларус." ЛОШИТЕ ВИНАГИ СА С КАЛАШНИЦИ!!!

Този човек се нуждае от лечение, ама виновни са онези в публиката, които му ръкопляскат и му се радват, и всички ние тук, че му отделяме от времто и вниманието си!

Тук грешиш, както и много други коментиращи. Не ръкопляскащите са "виновни". Тези, които се разцепиха да се скандализират, всъщност направиха този човек популярен. Ако криворазбралите пуритани не се хвърляха на умирачка за глупости, никой нямаше да печели слава по този начин.

Благодарна съм на Себе си, че не знам и не искам да знам кой в същност е Вурст!

Интересно защо тогава изобщо отваряш тази статия, че и коментар пишеш?

Не Ви е ясно? Ами замислете се, ако не Ви изтущава подобна дейност! :)

Разкарайте този СБЪРКАНЯК и всичко свързано с него! До сега поне не ни се е понесла славата на нация от хора със сгрешено ДНК! Нека да си останем "добре разграничени МЪЖЕ и ЖЕНИ"!! Ако това е "човешката евровизия" хората биха предпочели да са арктиквизия или афровизия"

Най-много интерес този човек предизвика в дира, колко дена стои? Никъде в чужбина не предизвика повече от ден внимание, нз какво да си мисля за аудиторията

- Господине, защо искате да емигрирате от България? - Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с принудително лечение, после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей-паради. Искам да се махна преди да е станал задължителен!

Хехе, много ме разсмя. От близо и далеч се натискат да емигрират в България - държавата на абсурдите, където учените са по-нископлатени от барманите, мразят мутро-политиците, но точно тях имитират и избират, плюят Вурст-а, но се радват на Азис, хейтват Европата, но все натам бягат. И се сърдят, че там ги дискриминирали.

На какво мирише тука бре? На някой му се е развалил вруста. Викайте сан пе станция да му го обезпаразити

Смешен конкурс. Смешен победител. Смешен медиен шум. Сериозни пари.

Сега разбирам, че дори в простотията си сме по-деликатни от западняците. Нашата Вурстка се кръсти Азис, а по европейската формула трябваше да е Василка Наденицата или Мара Бахура ! Вместо реклама на жалкото събитие Евровизия се получи точно обратното.

Hе, буквално преведено е слива кремвирш!

човек с лош вкус. липса на стил. отвратително е. това е подигравка с конкурса.

защо всички моралисти щракат с пръсти, полюшват ханш и хвърлят кинти на азис се възмущават толкова.......стига бе двуличници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като го мерна по телевизията Азис, обикновенно до следващите 2 секунди е превключен канала.

А ако след това отваряше и по някоя и друга книжка, за да си подобриш грамотността, цена нямаше да имаш:))

Един харесва попа друг - попадията, но толерастията (безкрайната толерантност)е вредно явление и може да погуби света!

,,Кончита" в превод е ,,пробужда", но на испански, а за вурст.....каква гнусотия само + визия....

кончита не е никакво пробуждане. Умалително е от името Конча, а Конча значи черупка, от тези на морските животни.

хе сте ли чували на испански кончита мадре? латиносите го използват., т. е на маика ти п..... с извинение.

Истината е, че в подобни формати човек трябва да се оценява заради таланта и уменията си. Външният вид, расата, сексуалната ориентация, религията, убежденията и пр. тук нямат отношение. Не следва да са нито повод за "бонуси", а още по-малко за хейт. Но също така е истина, че ако хората приемаха нормално гореизброените неща, нямаше и да има повод някой да привлече вниманието с определени изяви. С други думи - ако ще се сърдите за това, че някой така "печели точки", сърдете се първо на своите предразсъдъци.

Така де, само че това същество категорично не спечели нито с талант, нито с умения, а с това че е "различно".

ИЗВРАТЕНЯК ТОЛЕРИРАН ОТ ЕС И РАЗНИ ПОДОБИЯ НА ЧОВЕЧОВЦИ

- Тате, тази кака защо има брада ? - Щот е перас мойто момче.

Хехе, ти, който се пишеш "Нормален" (че и с голямо "Н", на всичкото отгоре), явно за теб "нормално" е да възпитаваш детето си да нарича хората по улицата пе..раси.

Ами как да наричаме прасите бе човек ? Държи се като прас, облича се кат прас, говори като прас, е как иска да го наричам ? Зюмбюл ли ?

Изслушах песента на Кончита и не мисля, че заслужава въобще да се явява на Евровизия. Нито талант, нито глас, нито визия. А за Западна Европа разбрах, че и там има "калинки", само че не заради връзки или пари, а в името на една разрушителна джъндър-идеология, натрапваща хомосексуализъм, полова дезориентация, педофилия и др. сексуални извращения, които бяха само допреди 30 години забранени със закон, а сега са на сцената не заради таланти, а заради своето разстройство.

Поздравявам Ви за коментара. Задълбочен, обективен, без да насажда нетърпимост.

Горният коментар е точно обратното на това, за което го представяш.

що не идиш да си готвиш буламачите Знаем че си уж даскал, ама от музика НЯМАШ ПОНЯТИЕ само малко от готвене. Да знаеш попитах се къде бяха българите - може и да знаеш, или?

Любчо, що не идиш да си готвиш буламачите бе човек Знаем че си въобразяваш че уж разбираш от музика - но НЯМАШ ПОНЯТИЕ, каквото пишеш е смет. Остани си при готвенето. Да знаеш, попитам те се къде бяха българите - нали сте световни във всичко.

"Последния път, когато Австрия печели Евровизия, е през далечната 1966 година. Тогава победител става Удо Юргенс с хита си Merci, Cherie." Същият този Удо каза и написа че изпълнението много добро! и е неин почитател

също изглеждаше така, САМО ЧЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА ПЕЕ и беше терорист. Значи вече знаем : брада, дълги коси и рокля! Нали така?

Толерантен човек съм, но не съм толераст. Да те изберат за Евровизия без конкурс е силно подозрително. Целта е да се покаже още веднъж, че Европа "добра", а Русия - лоша и че европейските "ценности" са по-добри, само защото имат повече пари. По-добре беден, но нормален, отколкото богат гей или травесцит. Жалко за децата, които гледат подобни образи в телевизията и се закърмват с толерастия от малки.

Затова дай да закърмим децата с любов към дискриминацията, тесногръдие и омраза... И с неграмотност също (травесЦит?!)

когато не знае тънкостите на един чужд език. Името на победителката най малкото значи колбас. По добре е "не ме интиресува" Es ist mir Wurst - което значи ВСЕ МИ Е ЕДНО. "Торба с ориз в Китай". Много световни имена като Иглезиас, Шеер, Юргенс, Гага и пр. я поздравляват за успеха и я харесват. Предричат и, че скоро щяла да спечели над 30 милиона долара.

тцтцтцц много му се услади на Ганьо тоя вурст...трети ден го дъвче!

Моите уважения към певческия талант на това създание- не знам мъжко ли е, женско ли е.. "ТОВА" най подхожда като определение. Та това създание ми напомня на циганските номера на Азис да бъде актуален и интересен. Слава богу- вече никой почти не се и сеща за тая циганска отврат. Така и за тоя Нойвирт ли е, вурст ли е.. Ще мине малко време, ще го попсуват, ще го пооплюват.. и ще залезе. Тази Евровизия е без никаква стойност, никъде по света. Твърдо съм против на това- всеки- който и какъвто и да е, да парадира и да натрапва своите виждания, вяра или неясни полови щения на нормалните около него. Не ща Вурст да ми вие, не ща имам да пищи от минарето насред София! Уважавам всички, но.. и те трябва да ме уважават. Сиктир на всички нещастни Азисоподобни, араби и турци!

я пак? нещо като натрапване на виждания и вяра има в коментара ти?нали си твърдо против това?

Хорааа, моля ви! Вижте в какво западащо общество живеем. "Различните" се толерират много повече от другите, като парадират с това и натрапват своята непривлекателна същност. Направо ми се повръща от това, което виждам! Попринцип съм толерантен човек, но това вече преминава всякакви граници. Аман от хора с неопределена и неясна идентичност. Да си живеят живота, както искат, но ако обичат да не правят това обществено достояние...а за този изрУд на снимката няма какво просто да кажа...

Напълно споделям!До преди малко си говорихме с една приятелка,бисексуална,като цяло бяхме на същото мнение.

отговаряй за себе си

Най-после един свестен коментар! Абсолютно си прав. Нямам нищо против така наречените различни, но много много ме дразни, че непрекъсното парадират със своята различност, 'облечена' в 'дрехите' на несекващия им плач за някакви права, които много зловонно намирисват на глад за привилегии.

Буги хубаво го каза в утрешния блок на Z-Rock: "Педералисимус"!

Нека и дано повече от ненатрапващите се - хетеросексуални да взимаме отношение по тези въпроси, за да се спрат тези извратени истории. Виждате и спират хомосексуалистите да пишат простотии и се замислят явно малко по малко. Не е лесно, но не трябва да се спира в тази насока.

Kончита било името на приятелката му от куба. Aз до колкото знам кончита испаноговорящите казват жаргонно на женски полов орган . Kончита Bурст на жаргон значи женски и мъжки атрибути.

първо да кажа, че въобще не ме интерисува кой къде обича да си го слага, стига участниците да са в легална вързаст и да са съзнателно съгласни с акта, така че мнението ми не е на база, различната сексуална ориентация, не ме интерисува кой или коя е кончита, за мен този фарс евровизия, достигна вече дъното, след освиркването на руските близначки и необективното определяне на победителите (имаше хубави и ситлни песни), или е крайно време да се избира жюри с подходящато музикално образование което да избира победителите, или да се спре използването на данъци за представяне на страните-участници, или направо да се разтури.

Споделям!Тези близначките са още ученички май...Баси платените идиоти да ги освиркват.

страдаш за рускинчетата -хубави момичета с бутрачести крака. Но до колкото за избиранетко - то и ние си избираме депутати и правителство и след това роптаеме! На всички хора не може да се угоди, но Тронзето пя добре една добра песен. Това е факт.

хубави и стилни, и пееха хубаво, да страдам, че тия дето призовават нонстоп за толерантност, показват най-малките заченаци на такава. п.с. къде пък им видя краката на момичетата....

Обратните не са виновни че са се родили такива защото това не е въпрос на избор. От това следва че останалите хора трябва да са толерантни към техния недостатък и да не ги дискриминират по никакъв начин заради тази им особеност. Да демонстрираш обаче обратната си сексуална ориентация умишлено и да парадираш с нея вече е въпрос на личен избор. Това последното не само че не трябва да се толерира и приема , а и всячески да се отхвърля. Такива индивиди в стремежа си да си докажат че са нормални и пълноценни се опитват да се натрапват в очите на хората и още малко ще кажат че хетеросексуалните са ненормални. Това че хомосексуалните са много не ги прави нормални колкото и да им се иска. Нека си припомнят от къде произхождат самите те. Силата им е същата като на всяка малцинствена група-силна консолидация по обединяващия ги признак. Само че както е тръгнало след 20год. някой ще обясни че педофилията, садизма и всички останали подобни отклонения са нормални. Така са потъвали развити цивилизации.

"Обратните не са виновни че са се родили такива" Много хора стават обратни понеже нямат абсолютно никакви задръжки и си кажат - а защо не и в дупето /с извинение/. Обикновено вследствие алкохол, наркотици, музика, осветление и изкуствено приповдигнато настроение. Схвана ли ми мисълта? И пушачите не се раждат такива, просто пробват, развиват афинитет и привикват.

Тук не съм съгласен с теб. Само защото някой е пинал не може да го подкара да си легне с човек от неговия пол. Трябва си нагласа която е най вероятно заложена генетично. В противен случай хомосексуализма щеше да се лекува. Е за съжаление не може да се лекува. Това просто си е аномалия.

Вместо да слушаш какво ти говори църквата, що не се поразровиш из интернет да прочетеш малко мнения на учени по тази тема?

Достатъчно еда не им се позволява да осиновяват деца или при лесбийките да правят инвитро и ги оставяйте да си живеят както си искат живота. А ти че си пробвал как е отзад не си станал педал от това. Така мисля.

Да!

А може би целта е била друга :)) Под формата на демократичност са лансирали възможно най-изродския гей образ - точно за да всее отвращение и да бъде отхвърлен и оплют. По този начин предизвикват изтрезняване и излекуване на обществото. Реакциите на 99% мнозинство потвърждават това мое предположение.

Не е така за съжаление чиста проба отвратителна реклама, найстина ми се гади.