Котката на Лагерфелд представи линия гримове

Шупет, котката на дизайнера Карл Лагерфелд, разкри подробности около лимитираната серия гримове, която ще бъде пусната в продажба около Коледа.

Обратно в новината

Коментари - Котката на Лагерфелд представи линия гримове | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този луд, луд свят! Книга за котката на дизайнера Лагерфелд! Ама, този субект е тотално изперкал!!! Ако иска, може и котката Шу да представи и последната му модна колекция!!!!! Ха -ха ха!!!!

ако котката на дядо карло се разчевръсти, може и да изпипа една по-добра колекция от този скапан, дементирал перко

Моля някой да обясни какво значи "На гърба на леглото ми" че така ме заинтригува, няма да мога да спя.

Jeni

А моята котка каза: Мяу!

Че то и Мари Антоанет не е имала такива глезотии, и аз искам да съм тая котка, макар и на смях...Само да не ме чука тоя идиот

сигурно вече няма да може, над 80 е, освен това е геи и разбира се абсолютно изчаткал, очаквам с огромен интерес прочутата котка като си напише книгата, да метне и медиите

Да, Лагерфелд наистина е евреин, споменава се че е илюминат. Мога да се сетя какви са били "компромисите", за да оцелее семейството му през войната и дори да е заможно.. Той е още един дегенерат, който диктува част от съвремието!

Не е виновна котката, че има изперкал стопанин. Що за простотия и безочие? Тоя Лагерфелд се изживява като Краля-Слънце. Не е ексцентрично, а просто тъпо. Чак мене ме е срам, че го прочетох!

Само такива като този изперкал дизайнер могат да сътворяват такива гадости. Сигурна съм, че и котката е отвратена. Педераси, безмозъчни богаташи! Предизвиква публиката!!

Боби, педерас може да казваш само на баща си който те е "възпитавал" да използваш подобни обиди срещу други хора. Човекът нищо не ти е направил, изливай си агресията срещу мафиотите и изродите заради които в България живеете толкова зле и сте толкова злобни!

котка с две камериерки звучи както прословутата репликата "като няма хляб яжте пасти". те така започват револуците сииче точно от такива изгазици, когато на животни им се осигорява лукс които немогат да го оценят а нормалните хора едвам сварзват двата края.

сиике, обществена международна таина е , че дядо карло е педал, тои е една отрова за младите мъже и проповядва хомосексуализма - изрод от класа е "човекът"според теб - нищо човешко няма в него и само болен мозък като твоя не може да прозре горчивата истина

Тази котка разходва бюджет, колкото да изхраниш цяло африканско село, даже няколко. Такива като тоя разсипник-педераст заслужават затвор...

BaiK

На 80 години, логично да е мръднал бай Лагерфелд. Иначе котето е готино.

тои и като млад си беше отвратяга

Сартанистки масони, в ада ще горите ! Изгъзени откачалки !!!

това ся безмозъчни клюки от педерасткия свят!

Абсолютно.

за кво ни облъчват с тия педали

облъчвали го били? Хаха много жалки хора има наистина.

този свят съществува само в твоята глава.

А има ли си тази високопоставена маца личен лаборант,за да анализира ежедневно ак..то и?

Сега трябва и охрана за котката, защото на много хора сега ще им се прииска да я одерат жива...

С два шута в мазата и да лови мишки!

Лагерфелд тотално е мръднал

По-голяма простотия не бях чел скоро. Какви сноби може да са хората! Просто е е възмотително - как може един "мъж" да се държи префърцунено като 18 годишна на.кана кифла! Не е лесно да си с меки китки!

"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!"

Доповръща ми се от тази "новина". Как може да има такива същества (не визирам котката)!

Ебати съществената новина.След нея просто загубих смисъла на съществованието си и смятам да си спретна едно секуру.

*сепуко

А за чичо Карл - едно разпуку!