Това е първият път, когато домашен любимец обединява сили със световната марка козметика Shu Uemura. Линията ще се казва Shu-pette и ще съдържа продукти като мигли от изкуствени косми и различни лакове за нокти.

И тъй като само линия гримове не е достатъчна за прочутата котка на Лагерфелд, Шупет ще издаде първата си книга "Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat". Лагерфелд дори засне серия портрети на любимеца си, като обръща специално внимание на искрящите сини очи на котето. Книгата разкрива подробности за луксозния начин на живот на Шупет заедно с "татко" Карл. Разказва се за неговите шофьори, частни самолети и готвачи. Ще бъде отделено специално внимание на диетата, красотата и модата на котката, както и на нейната гледачка мадам Франсоаз и личния ветеринар мадам Орн.

"Мис Шупет обича латино музика, но мрази опера. Но аз слушам музика, ако тя е будна. В ежедневието й има много работи. Тя има две камериерки, защото не обича да бъде сама. Те много я решат. Тя е разглезена и спи на гърба на леглото ми", разказва Лагерфелд.

Вижте снимки на Шупет >>