Берен Саат показа снимка от сватбата си

Турската актриса публикува в "Инстаграм" снимка от сватбата си с певеца Кенан Доулу.

Обратно в новината

Коментари - Берен Саат показа снимка от сватбата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Утре да не пропуснете да качите снимки и от първата брачна нощ на въпросната двойка.А в други ден да ни съобщите девствена ли е била булката.И те така всеки ден по някоя простотиика да им с какво да си запълвате страничката.

До тоя мазен тип не бих се докоснала-толкова отвратителен, как такава хубава жена се ..... с него

Доган май е раздал премии на медиите си..

Мъжът Кенан Д. е много непривлекателен, направо грозноват - типичен тъмен ориенталски субект. Дори и българските мъже са сто пъти по-красиви от него. Да й се неначудиш на акъла на мацката, не е като да е нямала избор.

Май се повтаря екранната история на сериала Забранения плод - младото момиче омъжено по сметка за богаташа... Дано, дано грешим, дано тази красива жена да е щастлива - не ме интересува звезда ли е, туркиня или американка, тя е просто жена, която трабва да бъде щастлива.

КОЙ?

абе, с тия Берем Саат и Берем Железо до Коледа ли ще ни занимавате? вече официално турски вилает ли сме?

Мъжът й е голям рапон....

...и тъмен балкански субект!

Красива и талантлива. Може черногледите да се отнасят пренебрежително към турското филмово изкуство, но истината е, че са на много години пред нас. Не мога да се сетя и за една наша артистка с качествата на Берен Саат.

Или никога не си гледала Български филми и не си стъпвала в театър или просто си от орките : )))) Тая семпла женица не може да стъпи на малкото пръстче на коя да е Българска актриса . А жанра , в който се подвизава е само за лица с трайни умствени увреждания .....

Сериалите са малко встрани от истинското филмово изкуство. Наричат ги сапунки.

Коджа гюзел е тоз ханъм. Човек мое да и се кефи барем саат. :-)

Честито! :) Никоя от снимките й не е толкова хубава, колко е във филмите. Това показва, че турците имат много добри оператори и режисьори.

Аре махайте ги тия Кенани бе.

Берем сеат? А друго бере ли- ягоди, малини нещо?

Защо показвате същия материал от вчера с една нова снимка? Това си е мързел!

Victoria

По-долу са писали че младоженека приличал на булдог. На мене по ми прилича на турска версия на наш Дичо.

Браво на Берен!Талантлива и умна жена.Мисля,че е много грозно и невъзпитано да се пишат просташки коментари относно народноста и.Ех,туркиня не е американка,ама надарена по природа,а и милионерка с таланта си на актриса.

Какво ли ще каже Ердоган за предпоследната й снимка?

Аз докато разбера, че Берен е жената.. Бе гледам не ми се връзва нещо в тая новина, то било, че мадамата има такова благозвучно име.. Също като немското Гудрун хаха

Друго ще е, ако се казва жената Пена, Гана, Стана и тем подобни ... Ех, ако само името правеше човека.

И по стара муджихидинска традиция младоженикът е небръснат и с необран врат. Натюр Анадола гиби!

Браво Берен. Браво Саат. И к'во? Турците са ни клали с векове, а сега четем новини за хайлайфа им. Те дали четат за Николета и Мика Стоичкова? А?

Да сравняваш тези нашите двечките, дето с нищо не са известни- едната е дете на баща си, а другата и е виждала цяла България подробно всички анатомични особености? Берен Саат може да е туркиня, но е модерна, красива и талантлива, като едновременно с това е запазила напълно достойнство като жена - никъде не се е разголвала в опит да печели пари само с красотата си. Не се е замесвала в скандали с мъже, наркотици или омраза с други жени. Колкото и да ни е мъчно, ние в България нямаме такива публични личности като Берен и за това и се възхищаваме.

Мацката е малко едроглава, но става, обаче младоженеца е мани-мани.

Мъжа и обаче прилича на булдог. Някъде имаше обяснение защо красивите жени се хващат с грозници.

Красивите жени се хващат с мъже със самочувствие, които не се страхуват да ги заговорят. Голяма част от мъжете поради комплекси и предразсъдъци не се осмеляват дори да заговорят красива жена, а предпочитат само да й се любуват отстрани. Сърдете се на себе си, не на хубавите жени. Който е смел и уверен той успява, а и не очаквай красавица да тича след мъж, затова я печелят само активните мъже. За жената не е най-важно мъжът да е красив, мъжете обичате с очите си, ние обичаме с ушите си. Важно е отношението, да правиш жената до себе си щастлива, да я уважаваш и цениш.

компенсират липсата на външна красота със загриженост, което ги прави по-добри партньори и бащи. А и напоследък има някаква луда тенденция мъжете да са по-суетни и от жените ... да не извиняват такива мъже, ама ми е малко гейско. На мен ми стига елементарна хигиена, а бръсненето да се ограничава до махането на брадата. Другото ми е малко в повече.

мдаа, някой който да стои пред огледалото повече от мен - айде, няма нужда :))) Най са ми смешни тези, които тренират и държат на всяка цена като минават покрай жена да си покажат мускулите и плочките или пък ходят на пръсти, хаха, направо ще литнат от стойки. Може би за да изглеждат по-високи ходят на пръсти, че повечето ни мъже са ниски, но е много смешно. Няма нищо лошо да спортуваш, но да чупиш стойки вече е прекалено, по-присъщо е на жените.

Какво прекрасно мнение, напълно съвпадащо и с моето. Много се радвам, че намирам такива сродни души :)

Е, нали знаеш - богат, дебел мъж - мечо. Беден, дебел мъж - свиня ... Естеството им е такова на жените, гледат априори да осигурят, според разбиранията си, максимално добри условия за живот на потомството.

Да бяхте погледнали и във фейсбук, вече има десетки публикувани снимки от сватбата. Много сте мудни за пореден път!

Пич, научи се, че в Дир не се качват крадени снимки, а само от официални профили или закупени с права!