Светът скърби за смъртта на Робин Уилямс

"Честит рожден ден" е последното, което актьорът Робин Уилямс е написал в профилите си в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Светът скърби за смъртта на Робин Уилямс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера богатите и известните американци (и не само)! Има дом, семейство, деца, пари и сигурен доход! Е може би в любовта нещата не са вървели, но все пак не е в първа младост и не единственият! Тук в БГ при далеч от прекрасните условия, в които живее той, всички и всеки ден се борим да оцеляваме. Любовта остава някъде на заден план! Пък не се самоубиваме толкоз ... Това обстоятелство буди съмнение относно психологическата стабилност у американския народ (и не само)! Survive

Благодарим ти за прекрасното детство, с което ни дари, изпълнено с много смях. Завинаги ще те помним Робин. Завинаги ще си част от нашето детство. Почивай в мир.

Всеки известен е или алкохолик или натьпкан с кокаин

колко жалко, че не следва модата при

малоумник!

Голям артист, но защо изкуствено стесняват обхвата на таланта му? Бил "комик", щял да "разсмива Господ"?! Хайде де! Аз и милиони хора ще го помним преди всичко с драматичните му роли в "Пробуждане", "Кралят на рибарите", "Обществото на мъртвите поети". Или тези филми са прекалено "сложни" за Холивуд и мнозинството от звездите там?

Райна Деницова пак се е оплескала....Светът не скърби за смъртта на Робин Уйлямс, а ЗА Робин Уйлямс. Тая много уроци по български език е пропуснала, но и логиката и куцаааааа.

Ма и УЙлямс се пише с И- не с Й!Williams! Look at yourself!

И какво всъщност искаше да кажеш?!

Четейки коментарите си мисля, заслужава ли тъпото същество българина друго, освен турски сериали и шоуто на слави....

НЕ!

Светът скърби ЗАРАДИ, а не ЗА смъртта на Робин Уилямс. Бог да го прости! За смърт не скърби никой, само за починалите. Поздрав на редакцията

Страдал е от тежка депресия, дано почива в мир сега. Голям талант и явно много сърдечен човек.

В същност се е ОБЕСИЛ! До кога ще замазваме нещата? Самоубийството е смъртен грях и няма опрощение. Самоубиеца не се опява и се погребва извън гробището.

Да според християнството е грях, само че точно според нея никой човек няма право да съди тази работа я извършва онзи който е всичко. А и за да съм по ясен той също така опрощава. Тъй че мерете си приказките защото същия "Онзи" може и да не ви ги опрости. И не дрънкайте за неща които не разбирате само защото някъде и от някого нещо сте чули.

да ми кагш кога за последен пут видя онзи,или онзи с черната калимява ти разправя приказки за онзи?

...а и още нещо, няма такова нещо като "няма опрощение". Бог обича всички и той решава всичко включително какво да опрощава и какво не.

Ти пък от позицията си на какъв се изказваш и съдиш? Човекът е имал някакви свои изживявания, решил е така, някакъв Сульо решил да се произнася какво било грешно и какво не! Велик актьор беше, от най-големите! Дано е намерил мир и спокойствие за душата си.

За жалост на живота си посягат хора, които напълно са изгубили себе си, това са хора с прогресивно душевно заболяване, изживяват мъчителни усещания и нямат реална представа какво правят, единствено опитват да спасят себе си и да спасят околните от себе си. Със сигурност преди това правят много опити да удържат, но не става само с желание, това, което става в заболелия мозък е биохимия. Господ ще им прости.

В крайна сметка това е НЕГОВИЯТ избор....

Колко ли трябва да ти е тежко,за да се обесиш?!Много жалко...Лека му пръст...

Щом толкова известни и успели хора като Робин Уилямс посягат на живота си нека ми обясняват колко били САЩ добро място за живеене.

Добрите актьори работят много, знаеш ли какво е burn out? Явно не, но хората, които работят много и понасят големите очаквания на целия свят от тях просто им идва в повече...

Винаги съм го сравнявал с Чарли Чаплин...имах чувството че таланта на Чаплин се е природил в Робин Уилямс. Това са единствените двама актьори които могат в една минута да те разсмеят и да те накарат да плачеш. И след края на всеки техен филм ти трябва известно време за да се отърсиш от мислите си. Много жалко но никой няма право да го съди, само нашият създател има тази привилегия. Обаче благодарение на това човешко изобретение наречено кино ние ще го помним а не родилите се ще се запознаят с него....това се нарича безсмъртие.

Потресен съм ! Беше един от кумирите ми в киното . Явно известността и парите не са достатъчни човек да бъде щастлив ! Ще ми липсва !

Честно казано, в ролите му на маниак го харесвах повече... Когато гледах "Най-гневният мъж в Бруклин"! си казах, че играта му отива доста на зле... Явно проблемите с пристрастеността му вземаха връх... Не очаквах обаче, че толкова скоро ще пусне финалните надписи! Жалко за човека и актьора!

на "Най-гневният мъж в Бруклин"!

Абе кво сте се затръшкали за някакъв от майната си, все едно ви е първа рода, аз лично даже не съм го и чувал и защо трябва да съм! Я вижте какво е това: "България е на първо място по самоубийства или опити за такива в цяла Европа, а може би е и сред челните места в света. В страната ни сами край на живота си слагат 1600 души годишно, 20% от тях са деца." Това не ви ли вълнува повече, че България загива?!

Това, че си прост не е повод за хвалба. За такива като теб е казано, че мълчанието е злато.

е.Свободните български медии отделиха по минута за Робин Уилямс.Тоталитарната и зла руска телевизия направи невероятен шестминутен репортаж, с колаж от цялото му творчество, и с уважението ,което заслужава.

Никога не съм го харасвал и винаги ми е бил фалшив и дори противен и никога смешен, не му отиваше да е комик....не успях да разбера защо стана известен. Не се учудвам че е бил депресиран и алкохолик/наркоман...сигурно е виждал в себе си това което и аз съм виждал в него. Това разбира се не го прави лош човек. Мир на праха му.

Ьовиги ? Това сериозно ли е? Или някакъв бъзик? 1-ви- 2-ри клас, или нещо такова?

Това настина трябва да е груб опит за самоиронизиране :D Ха-ха-ха Дедо ьоцу :D

Айдееее и тоя ли ритна топа? Така е. Извод: От много кока и джойнтове това става!

"В какво се превръщат мечтите" и "Двеста годишен човек"... Единствен и неповторим! Поклон!

Cause I've got to much live, runing to my vaines, going to east. R.I.P Robi Uiliams

Абе тоя Роби Уилямс не беше ли певец-педераст? Или как? Сигурно аз се бъркам нещо?

Бъркаш се. Певецът се казва Роби Уилямс, а актьорът Робин. А това дали е педераст е друг въпрос. И изобщо защо коментираш, като не знаеш кой кой ел

Е, Пешо пише за Роби де. Не му е тук мястото, наистина, но четох, че доста хора из социалните мрежи са се сбогували с Роби, така че, не само наш Пешо е в заблуда :)

Рубриката не ти е в копметентностите! Утре ще има статия за Мара отварачката, изяви се там!

наистина жалко! много го харесвах, а и излъчването му беше не само на отличен актьор, но и свестен и добър човек! Бог да го прости!

Много жалко! Беше един от най-големите ми любимци.... Почивай в мир, Робин Уилиамс, нямаш заместници....

RIP, Робин Уилямс....Ти ще продължаваш да ни разсмиваш, но вероятно с малко тъга....

безкраино тъжна новина, напомняща ни,че и клоуните плачат! поклон пред робин, направи ни малко по-добри , или поне сe опита!

и страшно много неща, които да направят депресята непоносима. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Prichinata nai veroiatno si e savsem trivialna- zastariavashta zvezda, otnoshenieto veche edrugo.A i ne e izkliucheno diagnoza za tejka, neizlechima bolest. Imastrashno mnogo neshta, koito ne mojesh da si kupish!!!

Поклон пред този талант....Жалко,не искам да вярвам,че е самоубийство,макар,че човека няма да върнеш. Бог да го прости.

Голям артист! За него действително важи определението - звезда! Почивай в мир!

Светла му памет! Поклон!

Днес би трябвало всичките ни медии да ни припомнят негови филми - по всеки канал различен! За последно да се посмеем за сбогом!

Велик актьор! И чувствителна, ранима душа - явно затова толкова добре му се отдаваха ролите на хора с психични проблеми. Жалко, наистина жалко, че не е успял да намери добро разрешение на нещата, които са го тормозели.

Самоубийството е егоистична постъпка, особено когато ще причини мъка някому. Винаги ми е изглеждал леко тъжен, независимо от ролите му...

Явно идея си нямаш какво е депресия!

Всичко което правиш, защото го желаеш, е егоистична постъпка... в тоя ред на мисли.

Робин Уилямс починал!? Егати, и сега какво ще гледам?!

Егоистите никога не посягат на себе си, а на другите....Така че малко логика върху старите заучени и изтъркани фрази не би била излишна!

Някой беше писал, че човек като този актьор, нямал кой знае какви проблеми, защото е осигурен финансово и не е подложен на стреса, на който сме подложени ние в България. И сигурно по същият начин си мисли едно сомалийче (което е чувала за България), че хората там трябва да са весели и благодарни на Бог, че всеки ден се хранят поне по веднъж и имат някакъв покрив над главите си.

...а също така и болният се чуди на здравите защо не са щастливи... Факт е, че човек оценява това което има, едва след като го загуби. И разбира истински, само това което лично е преживял. Чудила съм се и друг път при подобни "случки" с богати и известни, не могат ли да си хванат шапката и да отидат инкогнито някъде по света. Някъде, където да си излекуват душата. Да се срещнат с хора, различни от тяхното обкръжение. Истински.

В живота на човек идва момент, когато този път свършва, изчерпва се и трябва да поеме друг. Такава промяна консумира вътрешна сила, която не всеки намира в себе си и в крайна сметка живота приключва по един или друг начин... Почивай в мир Робин, страхотните ти роли никога не ще увехнат!

и каде да отиде бе душко? човек на 6з години да тарси ккви по точно хора? нали те си имат свои живот, които няма общо с неговя? а и такива звезди сас сигурност са обиколили на хубавите местенца на света.

8901

Свежар беше. Жалко. Поклон.

Почивай в мир!

Поклон! Велик актьор може да бъде само един велик човек!

:( толкова тъжнооооооооооооооооооооооооооооооооо! Голям актьор! Бог да го прости!

Поклон с тъга и много любов!

Харесвах много този актьор.Какво обаче става с тези американски звезди .Уж имат всичко -пари кариера,слава и се ...отказват доброволно от живота.Преситените хора май няма какво да ги зарадва и губят смисъла за живот.

В това дребната ти душица й се иска да вярва, за да се успокоява, че нищожният ти живот е по-добър и няма нужда от повече. Всъщност, за да разбереш тези хора, ти трябва много повече и презадоволеност не винаги е отговор. Представи си ранима душа, която не може да преодолее липсата на любов между хората - по принцип!

За липсата на любов ,там където е живял-ти го каза.Американско общество където царува цар Долар.

Това до него саша грей ли е?

Toва е . Колкото и да е жалко , в УСА животът е такъв, че дори да имаш пари, не става за живеене. Не че тука е много прекрасно, но наште управници имат вродена некадърност, която в случая играе положителна роля - все още (въпреки помощта от УСА) не са успели да сатанизират обстановката дотолкова.

И тук ли тролове, Божеее!!! А ако не беше САЩ, щяхме ли да видим всички тези страхотни филми с него??? Бог да го прости!!! Тъжно е!

За съжалнеи прав си. Било е друго в Америка, но сега наистина не става.

Горе-долу съм на неговата възраст и е нормално човек да изпада в някаква степен на депресия,но трябва да се правят усилия за излизане от това състояние.Освен спорт,практикуване на хоби и лечение по различни начини,много добър ефект има практикуването на йога-мудра - последователно докосване няколко пъти дневно за по 5 минути на палеца с показалеца,средния и безименния пръст,както и много други жестове с ръцете от това изключително учение и философия. Бог да го прости! Винаги когато чуя за самоубийство съжалявам,че не съм бил до този човек в този момент да му вдъхна доколкото е възможно сила,вяра и положително въздействие да не извърши този безсмислен акт.

Не знам дали този акт е безсмислен или не...а и никой не може да каже, но знам едно да умееш да разсмиваш и разплакваш в една минута публиката го умеят само Чарли Чаплин и Робин Уилямс. Желая Ви здраве и дълъг живот или толкова дълъг колкото на Вас ви се прииска. :))

Благодаря за добрите думи,на Вас също !

Помагайте на други хора- всеки човек го заслужава. Не случайно при изобразяването на светци и даването на благословия се използва мудрата мадхупарка. Отчаяните и депресираните хора стават все повече, а понякога е нужно толкова малко...

Не мога да повярвам .... Чарли Чаплин на нашето време отново се присъедини към Господ Бог а бе една от най ярките негови частици.

глупак.....

... разбирам възмущението ти да посегне на живота си...аз не бих вероятно и ти но правото на избор трябва да се уважава има кой да го съди за това и това не е наша работа, ние просто сме хора.

Не се изказвай толкова категорично грозно, а първо помисли (ако можеш). Казват ти: "Напоследък е страдал от тежка депресия". "Депресия", а не "глупост". Прави разлика между "болен" и "глупав" и имай елементарно състрадание към първата категория хора (ако не си във втората, ще ме разбереш).

Много хубав човек..