Червеното доминираше в тоалетите за ”Еми”

Червените тоалети преобладаваха на церемонията по раздаването на наградите "Еми".

Обратно в новината

Коментари - Червеното доминираше в тоалетите за ”Еми” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както си казва бати Бойко - арен матриал и требе много работа !?

първоначално прочетох "червеното доминираше в тоалетните на еми"

Кой за каквото си мисли.

Стою

Отивам на нашето си ларго да оплакна очите, че от тия на червения килим ми се отщя.

Луси Лиу много ми харесва, както и Мишел Докъри

Тия от снимки 6,9 и 25 са ми комшийки по колиба на острова,бравос!

Червеното преобладавало в тоалетите, а белото в тоалетните ;)

Много плашещи тези звезди. Освен Хайди Клум и Холи Бери -другите не стават за нищо.

Показно налагане на тази или онази линия...Носело се червено.... Куклите обличат това за което им е платено...И се усмихват, защото а не се е усмихнала - а не са я викнали следващия път... Медиите почват да реват как се носело само червено. След тях един куп стилисти подхващат хорото и те...Някоя холивудка звезда също се показва в червено във фейсбоклука или тем подобни сайтове... и всички зомбита, с виснали долни джуки /като маймуните в зоопарка/, търчат да купуват червено! Нямаш пари??? Спокойно! Ще ти дадем бърз кредит!!! Е, ще го върнеш все някога! Важното е да си заробен!

Холи Бери - страхотна!

Лена Дънам-нямам думи-сякаш е пусната от гората.....

Бъркаш, първо са я хванали от гората, после са я облекли в розов тюл и волани и чак тогава са я пуснали... А ризката направо цепи мрака!!!

За мен пък Джулата е най- стилна. Нищо натруфено и позьорско. Само готини дълги крака и красива усмивка.

Тоалетите и в,, Ерин Брокович,, са с повече вкус , отколкото на някои присъстващи на това събитие.

Да помогна малко с превода, защото виждам, че редакторите се затрудняват. Единствената, която модните критици удостояват с оценката 6+ е Лизи Каплан - тук на снимка 22. Холи Бери, София Вергара и още няколко дами получиха отлична оценка или оценка 6-. Хейдън - годеницата на Кличко беше удостоена със средна оценка за външния си вид. А Джулия Робъртс едва много добър. За сметка на това всички са единодушни, че най-зле е Лена Дънам - абсолютната двойка минус, а Кели Озборн малко по-добре от нея.

Кели ОзбЪрн изцяло прилича на Ози в младежките му години. Тъй като е наследила не само лицето, но и мускулестите набити крака и ръце, то тоалетът би трябвало да ги скрива. Съчетанието от бяла и черна дантела не е добра идея- независимо от дизайнера. За Лена вече писах...

На бас, че за дамата от 6 снимка биха се сбили не е една лудница?

На 6-та е Лена и полата и съвсем не е розова както пише. Полата е в преливащи цветове- от червено до бяло, която в комбинация с блузчицата е върха на вкуса, откъдето и да го погледнеш....:)

От червено до бяло? Тоест от бялото няколко нюанса надолу до червено си е все розово. Тоалетът на Лена се казва Pretty in pink и идеята е била, че розовото прави русите жени красиви. Какво виждаме доста неуспешен проект.