Шарапова се хвали с пръстен от Гришо

Топ тенисистката категорично опроверга слуховете за раздяла с българския си колега Григор Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Шарапова се хвали с пръстен от Гришо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАСЛУЖАВА НЕЩО ПО-ДОБРО ОТ ТАЗИ РУСКА КОБИЛА,КОЯТО Е И ПО ДЪРТА ОТ НЕГО.НЕЩО КАТО БУШАР НАПРИМЕР.

Рускинята е страхоъна мадама!

Гришо пази се от много слава, че да не се обърне срещу тебе.

Големият майтап е, че не завиждам на нашия за успехите и парите в тениса, а заради кака Маша.

КРАСИВИ И ТАЛАНТЛИВИ !!!!!

Kато четох коментарите,стигам до извода,че са ги писали много зависливи хора! Tоест момченца които освен да си играят с чурките и момиченца с мръсни коси и гноини пъпки по лицето,.. друго не могат,освен да завиждат и злобеят на щастието на хората! Mалоумни..нещастници!! хихихихих

Пръстените са два броя. За кой от двата става въпрос? Би следвало да е за този на безименния пръст. Шарапова прави впечатление с хубави крака и ужасно грозни стъпала, особено на снимките с обувки на висок ток - извити с изпъкнали вени!

Жестът е хубав,но пръстенът е ужасно груб с безвкусен дизайн.Един изискан мъж никога не би подарил толкова груба изработка пръстен нито пък една истинска дама би си сложила подобна безвкусица на ръката,колкото и да е скъп материала и изработката!Все пак малко вкус не би бил излишен като го показва публично!

Завиждаш май а ? 100% си жена (необработена)

Абе, някой чувал ли го е българчето да говори на родния си език и да изкаже благодарност към българските си фенове?! Щото аз не...

За разлика от политиците, тия космополитни младоци май ще пооправят българо-руските отношения.

Sharapova Launches Sugarpova In Singapore Нов магазин, нови снимки за шаранчетата, макар и вече да се намеква само за спомени... подготвя ви :P

Колкото и да зеленеете от завист,какичка като тази даже няма и да ви погледне,а акъл на Гришо няма нужда да му давате,че явно си е изплел кошницата- и хубавица,и богата ...

ще си останеш само с пръстена

Скъп ли е? Айде с пожелания Гришо да се харчи повече за нея. Издържа ли се вече, да т*коваш напрежението.

да и ядете п-----ката на шарапова ,нещастници

Де късмет де,чул те Господ,ядем е от воле ,то вече одъртехме та за другото вече почнах по-рядко да го правия ,ама за яденето се изпедепсах и съм вече от най-добрите ядачи!Амин!

абе хубава, но е 1,88 м висока - това колкото Арнолд Шварценегер, ааа мани...

боже боже колко мъка има по тоя свят боже...

На днешно време спортистите са на мода, какво толкова велико правят, не моем да разберем! Едва ли някой ще ги помни след 30 години еле пък тенисистите.

Не става ясно, че пръстенът е от Григор. По това време Шарапова се мъкне и с Джокович, който по-късно се ожени. Въобще, за двойката Шарапова-Григор обикновено се говори когато Шарапова трябва да се готви за пореден турнир. Това е нормално. Повечето жени в тениса тренират на корта с мъже. А в леглото не е сигурно.

Жена с пробва със злато желязото с огън огъня се пробва с вода. Древна мъдрост

Много демоде да подаряваш бижута и пръстенчета. Това се прави само по много голям повод. Има къде,къде по модерни неща. Романтична вечеря за двама на свещи на Айфеловата кула например.

Стою

Точно па там?!?! Отворко.

Ако и двамата сте лекета, става. Иначе за същите пари и без фортиция можете да си осигурите далеч по-качествени удоволствия.

Ах, този Гришо! Вместо да гепи някоя полугладна фолкпевица от интелектуалния столичен хайлайф/като футболните ни мегазвезди/,сума ти години пропиля с хубавата кака Маша.Желая им щастие, и още много години заедно,това вече сериозно.

То пръстенчето е само намек за Григор - това е било след празнеството на първата титла на Григор от Стокхолм. Дано Григор е разбрал намека и да вземе две купи от Стокхолм - на сингъл и на двойки! Пък и няколко пръстенчета след това...

Ръгай Гришо, сега ти е паднало да .... руска милионерка, при това хубава! България цяла сега тебе гледа!

като не мое да се похвали с акъл, ще се хвали с материални придобивки

Моят скромен житейски опит показва, че акълът и материалните придобивки са взаимносвързани. Едното води до другото.

a moqt skromen vitejski opit pokazwa 4e ne e to4no taka

Да си в Топ10 на Световния тенис и да те завива нощем Маша Шарапова направо си е дар от Бога!

По-точно казано, не може! Само късмет и здраве на тези симпатяги.

множете се бе чеда ....стига с тоя тенис..па тенис....миче хвани гриша за .ениса - направети си 5-6 дечица ......вижте какви сте убави и двамата и парички си по спечелихте ....какво ви требва - дечурлига а па и наш гришо - виж каква засукана мома - още ако по дремеш и че я изпуснеш - колко момци я сънуват нощем

Те въобще били ли са заедно, че чак и да се разделят? Нещо не се държат като двойка, а като много добри приятели...

има наше лошо повечето е такова

Така е! Именно ТИ си типичен пример в това отношение! ;-)

Този й го е подарил Тачо!

Айде обадиха се реалити зомбитата. Гледайте си там сапунките, малоумните предавания, задоволяващи елементарните ви мозъчета.

Ама моля ви се Шарапова, на снимката има два пръстена , моля уточни се къде , кога и при какви обстоятелства , в колко часа и др. такива детайли са подарени и двата пръстена. Остави това - иначе сте ми симпатични и то главно заради Гришо - защото наше лошо няма!