Били Боб Торнтън: Връзката с Джоли беше лудост

Бившият съпруг на Анджелина Джоли - Били Боб Торнтън, с когото актрисата изживя бурна връзка и брак, все още не е забравил времето, в което двамата бяха заедно.

Обратно в новината

Коментари - Били Боб Торнтън: Връзката с Джоли беше лудост | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой от бившите и съпрузи беше казал, че сексът с А. Джоли не е нищо особено?

абе такава мацка като ти се съблече ще го вдигнеш само докато я гледаш. Пък нека не е нещо особено, предпочитам да го правя с хубавица, отколкото с някоя невзрачна пък била тя и професионалистка в креватната гимнастика.

Нормално е колкото по-красива е една жена и с хубаво тяло толкова повече действа сексуално на мъжа. Макар че всеки си има вкус и представа за красиво, но все пак има жени, след които всички мъже се обръщат и такива, които остават незабелязани. Но иначе съм чувала, че грозничките са по-старателни в леглото, именно за да компенсират липсата на привлекателност. Например, ако всяка сутрин те буди по френски, дали ще ти е зле :-)))))

Леле какви причини за раздялата с 20 години по-млада жена....Как странно му се изплъзва факта,че изглежда като дядка и си е дядка в сравнение с нея. Защото тя не си е сменила професията от тогава , а пък си има доста време за семейството.

И тя вече си е бабичка.Може да се земат пак.

че не сте имали лично време. А сега как има тя за семейството си с толкова деца? Просто си признай че си остарял. Явно,че връзката ви е била лудост, щом сте носили кръв на партньора си и татуировка на името. Нищо не ти остава освен да живееш със спомени.

"... млад съм аз, но младост не помня, пък и да помня не ровя туй що съм ази намразил и пред тебе с крака погазил..." Кому е потребно това тъпо вторачване в младостта на Джоли сега?

Не поставяйте на пиедестал Джолито, все пак! Та тя разби семейството на Брад Пит и Дженифър Анистън по доста безцеремонен начин! Сега на тая възраст вече е по-лесно да се представя за икона и едва ли не за пример.

Ако баба Джен беше раждала, а не беше се чудила, нямаше да има раздели, а деца и семейство.

Гаранция-Франция! Жените на Мел Гибсън и Шварценегер като им народиха по една сюрия деца какво-да не би да ги задържаха?

Виж ти къде е топил марока пергишинът му с пергиш. У нас му викат педофилия, но явно е било взаимно и дашно. Защо си крият детето? Няма срам, няма свян. Да не са го хвърлили като онова нещастниче на ученичката с курвенско поведение дето вчера го изхвърли в контейнера?

Тия на снимката са си един за друг - лика прилика - Джолите с тия вежди и джуки направо кърти - само мустак и липсва

Джолито,както я наричаш, е една изключително красива жена, включително и на тая снимка, и това го казвам аз, друга жена. Така че....дори да не точно твой тип, малко нещо се излагаш доста с тия приказки и особено със спесифичиня стил, в който си изказваш мнението.

браво Лезби

Били Боб е голям актьор, споменте си ролята му в Обратен завой на Оливер Стоун.

И тоя е решил да понамаже малко слава покрай Анджи...

само дето Били Боб е много по - голям актьор от джолито...

не знам що за човек е Били Боб, но героите които играе са страшни пичове. Обикновенно играе пропаднали типове алкохолици :)

Дир бг ми скриха първия коментар,които нямаше нищо лошо в него. Сега разбирам ,цензурата.На снимката са пернешки циганин,стар с мостак,тарикат и шарена ризкЪ,и вулгарно,грозно в официална рокля младо с хайдушки вежди.Пропагандата и тъпотата на читателя ги е направила важни.Толкова е лесен човек,да бъде лъган.Даже и в скапаната секция лайф на незначителния дир бг с тъпата цензура и неграмотно в буквален и преносен смисъл сатии.

и твоят коментар е доста неграмотен

Освен неграмотен, е и доста злобен, снобарски, расистки и малко нещо просташки

Тази жена може да служи за пример на всеки човек, престанете да говорите за нея по този начин. Аз съм жена, харесвам я и се прекланям пред нея!

От 13 год. пие, друса се, спи с кой ли не. Аааа....., сега е блага душичка..и трябва да се кланяме и прехласваме..

добре че вие сте били през цялото време при нея и с нея и ги знаете тези неща- да не говорим че папараците могат да си съчинят каквато си искат история, лепват една снимка и лъжата става истина. блажени са вярващите!

Посветила е живота си на помощ за хора, които се нуждаят. Колкото може, но много повече от това, което си представя човек, който не знае фактите. Уникална е в това отношение. Не знам друг толкова енергичен човек. При това може да си клати крачката и да си харчи парите за себе си. Уникална е! В най-положителния смисъл на думата! При това нямам пред вид външен вид, известност... Имам пред вид това, което прави. Всъщност прави десетки пъти повече, отколкото афишира. Тая е от бъдещето. След десетилетия ще има повече такива хора.

По нейна информация е спала дори с пастрока си. Потвърждава сама, че има / е имала психични проблеми, но хайде, нека й се кланя жената-гост, това може - това прави.

Ако махнеш Джоли от снимките , можеш да си помислиш, че е сниман някой каруцар от село.

Ако махнеш каруцаря, оставя една жена с дебели вежди.

Дано не си мъж. Защото ако си, а толкова държиш да обидиш такава красива жена...не е много добър показател

Май Джоли на младини е била много спонтанна, емоционална и неразумна палавница. Скачала е в леглата на мъже без да се съобразява с възрастта, обвързаността им. А на снимката е като " Гайтан Веждю" с издути ремонтирани устни.

Поздравления!!! Така се говори за бивши, според мен.

пишат без да имат и идея кои е Били Боб а за протокола трябва да се отбележи че и дядо Mик Джагър е тряскал джолито...

то нея кой ли не я е тряскал?

Вие двамата. И по жестоката простащина, с която мъжете се изказват за една красива и известна жена си личат ясно жалките им комплекси

Били е много готин тип и съм сигурна че може да си хване някоя и с 30години по млада от него и по хубава от Анжелина

Само 20 години разлика! Можеше и да си я осинови!

асам двойничка на Анджелина, имам същите очи, усни и вежди и един ден ще пробвам като фото-модел а и за разлика от нея на на 14 сам а тя е вече баба ихихихи

Споко, и тя е почнала някъде от там.

Скъпа, много правописни грешки си направила в едно изречение. Чети повече книги и после пиши коментари.

Първо се ограмоти, после пиши!

Само едно не разбрах... Кой за Бога, е този "асам"...

БATKO

Пуфе, ако решиш да вземеш няколко урока по правопис и ... още нещо, обади се на чичко Батко. Няма да съжаляваш. :)

П Е Д О Ф И Л!!!!!!!!!

Дядката май нещо съжалява, а? Разпаднала им се връзката, 'щот' графиците им се разминавали - трънки! Как сега не им се разминават графиците с Брад Пит, дядка?!

Е Брад Пит да не и е набор случайно? :)) И той е 15-16г. по-голям от нея.

Именно ;-)

11.5 години (December 18, 1963 - June 4, 1975). Провери поне и не приказвай наизуст.

Характерното за глупака материалист е идеята за отложеното някъде неизвестно напред в бъдещето щастие.

много е противна

да протина е но не колкото мика-мотика стоичкова,тя е черешката на тортата по грозотия и конски зъби

"било лудница"!20 годишна разлика не била от значение!Всичко било на "приливи и отливи"! Приказки на пазара!Джоли е скрила топката на вехтия от хербария и го е направила "неделен монтьор"като тези мъже човъркащи колите си само да не са си в къщи!

Спомни си Деми Мур и Аштън Кътчър - Деми го направи артист и после беше зарязана... И Били Боб направи Джоли артистка и после бе зарязан...

Да бе! Ако някой я е вкарал в бизнеса, не е Били, а тати, който е достатъчно известен. И не че я е вкарвал с връзки, а просто това е видяла от малка и е възприела. Не мисля, че Джоли точно някой я е вкарвал в киното.

Любовта няма прегради и граници във възрастта. Жени могат да се влюбват до полуда в много по възрастни мъже поради мъдростта, уравновесеността, интелекта и излъчването им, което трудно може да се намери в по младите мъже.секса не е най важното нещо за интелигентните и емоционални жени, той е най важен за простоватите и необразовани примати от двата пола.

моля ти се. Такива трагични чичковци има...и никаква мъдрост. Всичко си и до човек . И като го почнете това младите, та младите. Супер готини и интелигенти има от тях. И не са комплексирани от живота и годините като по-старите мъже. Всъщност една голяма част от по-старото поколение само пие, пуши, пуска шкембаци и се мисли за интелигентно

имаш предвид чичо боко,прав си тои е абсолютен аутсаидер в света на простаците

Големите разлики натежават в даден момент, независимо кой е по-големият. В началото е интересно, но идва етап, в който различията се усещат. А и при повечето жени либидото нараства след 30. Тогава жената изпитва по-голямо удоволствие и желание за секс. Ако мъжът ти е вече 50-60 годишен няма как да стане. Трябва да търсиш млад любовник. Сексът не е само за приматите, той си е много важен за стабилно семейство. Няма ли секс и семейството се разпада. Да, не е достатъчно условие за щастливо семейство, но е необходимо такова. Не мога да разбера някой като ми каже - ние сме много хубаво семейство, всичко е наред, но не правим секс?

Това ми прозвуча като "размерът няма значение"

И на мене ;) Но ... това е "сентенция" за прилъгване на наивниЧКи.

Да си призная, аз никога не съм се влюбвала в мъж на моите години, определено си падам по "батковци" по изложените горе причини. Не само в интелектуално отношение са по-добри, и за секс също понеже имат достатъчно житейски опит.:)

Сашка, една млада жена наистина може да се влюби в по-възрастен мъж по гореизброените от теб причини, ноо....при едно важно и неотменимо условие- че не имала баща на място като дете. Имала ли е, няма да се влюбва в обекти от бащин тип, колкото и да ги уважава и да им се възхищава. И ако женските мотиви за една връзка с по-възрастен мъж е възможно да са тези, т.е все пак да е любов ,макар и компенсаторна и породена и от младежка глупост и незрелост, то при чичковците с по-млади жени причините и движещите сили просто няма как да са други освен тези на дъртия пръч или пергишин,който е изаднал паника ,че младостта си отива и гледа да се възполза от глупостта на младото, докато не то се осъзнало

Вие психолог ли сте? Или сте имал/а опит с хора от противоположния пол с голяма възрастова разлика между Вас. На база на какво пишете Вашите заключения?

Какви вежди вади Джоли, като румънска пейзанка :)

а в устата е като българска кокошка.