Джулия Робъртс: Наруших холивудските стандарти

В интервю пред списание "U" 46-годишната екранна дива довери, че отказвайки лифтинг в по-зрелия си период, тя е нарушила холивудските стандарти.

Обратно в новината

Коментари - Джулия Робъртс: Наруших холивудските стандарти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпреки голямата и уста,нос, в нея има нещо много готино.,магнетично,и мисля че и в живота е такава.Харесвам я повече от Джолито-на нея очите и са злобни(за мен)

Дей, ги ди, луди млади години. Литнахте, като гълъби.

Желю Желев също е красив

Стою

Желювица още ПО-...

Страхотна е! И колкото повече години трупа, толкова по-одухотворена изглежда. Красотата се измерва не по силикона и пластичните операции, а по чара и женствеността, които една жена излъчва и по умението й да съхрани радостта от живота.

Стою

Прав/а сте.Доста години минаха, откакто я наричаха "мис топло коремче". Лично мнвние - не е "Хубава жена".. Като Ерин е много по-добра.

Джулия е неостаряваща. Когато спре да блести с външноста си на красива жена, тогава се появява вътрешният блясък на хубава личност. Спомнете си и пленителната Деми Мур, като млада артистка. Ей, много е жесток живота. Най-напред ти дава нещо и като свикнеш с него, си го взема. Много е тъжно.

Завалийките. Хич не им е лесно.

Не се карайте, всичко е въпрос на вкус!!!!!!!! Тя просто е съвършена!

Не е съвършена, просто е естествена и затова е прекрасна.

Когато трябва да плюете - цена нямате. Да, не е красавица, но това не е толкова важно. Определено е ХУБАВА жена, много земна, естествена, лъчезарна и като актриса също е много добра. И Сандра Бълок не е красавица, но играе прекрасно и я гледаш с удоволствие. Брат й бил помогнал на Джулия за да стане актриса - всеки би го направил - вие също!

Що така грозна таз жена?

Защото страдате от злобен конюнктивит.

Като актриса няма цена!Когато е в роля филмът става супер!Как е в обикновения живот и как се подържа е друго!Въпреки че гони половин век ако играе бременна боса и в кухнята пак ще е връх!

Има чудесно излъчване, но последните филми, в които играе са много слаби. Виж, Мерил Стрийп наистина няма цена като актриса.

дя-до

Как няма, бе? Има си, ма сега не мога да се сетя колко милиона долара.

"У дома през август" е невероятен филм, според мен. Трогна ме. А там Джулия достойно си партнира с Мерил Стрийп, при все че ролята й не беше чак толкова благодарна.

Винаги съм я харесвала тая жена!Въпреки че не идеалната красавица и въпреки ,че и мъжът ми винаги я е харесвал!

Доживях да чуя, красива жена да не се страхува, че започва да губи от красотата си. Колко е красива е друг въпрос, но определено ми се издига в очите.

Не само хубава жена, но и истинска от горе до долу.

пробвал ли си я?!

Тя е доказателството, че харизмата е много по-важна от идеалните пропорции. Както и чувството за хумор.

Станеш ли лице на тая или оная марка - вече тялото ти не е твое! Правиш каквото ония ти кажат!

Страхотна е! Голям образ е и добра комедийна актриса. Изглежда по-младолика и е лъчезарна винаги.

Хубава жена. Интересно лице. Каризма и жизненост. Явно вече човешката красота се оценява като доматите - еднакво големи, равномерно окръглени, с интензивен цвят и всичките еднакво пластмасови. Обаче изглежда хубавичко. Ако ти харесва вкуса на пластмаса.

Каризма беше дуетът Миро и Галка. Думата е Харизма.

Напишете в гуглето "знаменитости без грим" на английски и гледайте каква е разликата между изтипосаните звезди с един тон грим и реални техни снимки, когато са ги хванали неподготвени!

С тия челюсти може да прегризе и гърлото на Tиранозавър, и е фалшива - преиграва

Уникална, истинска жена!!!

Много хубава жена !

Да! А, вижте. Реално има леко дълъг и крив нос. Тя ли е изключение или вече не сме способни да харесваме интересните черти, различни от стандарта.

И леко голяма уста и особени малки очи. Никак не ми се струва хубава на мен. Но има някаква харизма, чаровна и запомняща се е.

... че и умна!

Малки очи, дълъг нос, голяма уста - но просто има дух и жизненост, които я правят хубава и истинска, не като тунингованите безжизнени убавици...

Удивявам се на хора, които изброяват всеки елемент на лицето като еди какъв си. Все едно ще си го слагат в рамка само него, а могат да изберат и в комплект с още един. Примерно нос и ляво ухо. А бе що не си гледате огледалото?! Да, харесва ти, но може ли да класифицираш едни очи като малки?! Вижда ли добре? - вижда. Стоят ли й добре? - стоят й. Е, как тогава са малки? С шубер ли отиде да ги мериш, вероятно си мерил и на други, че на тази са се оказали малки. Удивителна простотия!!