Принцеса Масако се появи след 11-годишен бойкот

Съпругата на престолонаследника на Япония принц Нарухито принцеса Масако за пръв път присъства на банкет в императорския дворец от 11 години.

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Масако се появи след 11-годишен бойкот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милата! Каква принцеса, та тя си е в робство - дворцово! Сигурно си мечтае за свобода?!

Едни от най-успешните монарси в историята на света са жени-кралица Виктория, Елизабет Първа, Екатерина Велика,Изабела Кастилска. Японците могат само да загубят.

Принцеса в Япония не се става лесно, изискванията към момичето са изумителни и при все това подобрът явно не гарантира психическа устойчивост.

Нали покойната Вера Кочовска беше ходила в Япония и допринесла за промяна в традицията, че само мъже могат да са наследници на престола, или нещо се бъркам?

толем праз! ако ще още толкова да не се появява, кво ни дреме на нас в България!

Хихо михо и пихо хахахаххаа

Принцесата трябвало да роди момче. Дали? Хикса в комбинацията XY не идва от нея. Жената допринася винаги с Y, а мъжа с X или Y. XY - момче YY - момиче Малко очакванията не са били насочени към който трябва. Всъщност и мъжа не може да го контролира.

XX = плодът е женски XY = мъжки И да. Полът на новия човешки индивид зависи винаги от сперматозоида, а не от яйцеклетката.

По спомени от училище. Отдавна беше... :( Правилно сте схаванали идеята ми зад неточните факти. А японците сигурно и от мен по не знят.

Това е така, донякъде. В зависимост от средата, в която попадат по-жизнени могат да се окажат Х или У сперматозоидите съответно. Има теория, според която начина на хранене на една жена може да повлияе на пола на потомството й.

Y-хромозомата ,която е необходима за създаване на зародиш от мъжки пол идва от Мъжа.Ако детето е момуче означава,че мъжът е 'споделил'своята X-хромозома при оплождане на яйцеклетката от сперматозоида и вината да не се роди момче изцяло се пада на Бащата.Така,че принцесата няма никаква вина за раждането на момиче вместо момче!!

Нещо да си се объркал? ХХ е момиче.

XX- момиче XY- момче При оплождане на яйцеклетката може да се комбинират X- хромозомата от яйцеклетката и Y-хромозомата от сперматозоида и тогава се получава зародиш от мъжки пол.Ако се комбинират X-хромозомата от яйцеклетката и X-хромозомата от сперматозоида се получава женски зародиш.Хромозомите от сперматозоида имат определящо значение за пола на детето,така че вината не е в жената!

Баси, тия холендери как стърчат над горките джепанета :)

Ей на тия и принцеса да не им станеш, значи. Ама то и Кейтито ако не им беше родила син на онези в Обединеното кралство и нея щяха да побъркат, като оня Хенри - не раждаш син - айде на гилотината.

Лиляно моме, нещо обърка Бостън с бостаня май...

И каква ми е грешката , май грешката е във вас. Ако не знаете то мога да ви осведомя, че от как свят светува монархиите винаги очакват и приемат положително раждането на син, за да наследи престола, раждането на момиче винаги е приемано не толкова радушно дори и в наши дни - мила ми госпожо или господине.

Защо? Даяна като им роди тамън две момчета да не я пожалиха.

"К"-то на особена почит в имената им, защо?

Аз само попитах, пък те и "-" натресли.

Заглавието не е коректно. Не става въпрос за бойкот, а за психическо разстройство, освен ако авторът не мисли, че двете са равнозначни.

става въпрос точно за бойкот

Странно... не ми е липсвала...

Тази новина не е за "Лайф" секцията.

И за коя секция е според тебе?

принцеса...