Хиляди аплодираха Фондацията в ”Арена Армеец”

Грандиозен концерт изнесоха петимата страхотни музиканти Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански в зала "Арена Армеец" снощи.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди аплодираха Фондацията в ”Арена Армеец” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

X-факторът в началото беше като муха в кисело мляко.Иначе концертът беше хубав,а Косьо Цеков изпя най-хубавите песни в него.

Do vsichki zlobari!Roker sam si po dusha i vazpitanie!Byah na posledniyat im koncert ot USA turneto-Boston...E,chestna duma,napravo se izkartih ot kef!Bil sam v "supata"na vsi4ki znachimi koncerti,i imam baza za sravnenie...nikakvi zabelejki!da utochnya-"samo "na 54 godinki sam,i si misleh,che sled AC/DC na stadion-nishto poveche nyama da si zaslujava,no-eto,2.45 min.-razdadoha se!

абе на кого му дреме къв си и за кво се бориш!

Веднъж в Русе, беше доста отдавна бях на концерт на ФСБ. Малка спортна зала, с още по малко зрители/слушатели/, ей такива като мен тогава. Започна вяло концерта и си рекох - ейй, провали се хубавата работа. Ама още на второто парче Коцето и Лечев натиснаха по хард клавиши и струни и като се започна и като стана тя една такава "мечтана хард-арт-хард работа. И дето бяхме уж малко и дето уж вяло започна. То се получи една такава "серенада" почти персонална, че никога няма да я забравя. А те пък как се раздадоха, спомням си концерта свърши поне с час повече. Тъй че и Хайд парк да напълниш, като го няма Вътъка, все едно си на мегдана. А за това, че не видях и слушах Кирчо и Иван, Владо и Коцето, много съжалявам.

Група застарели момчета, които се правят на младежи с пооредели дълги коси и деним за разкош.... Репертоар - потпур от песни, които слушахме преди 20-25 години. Щяха да бъдат класика, ако бяха продължили да се развиват и да творят, а не да разчитат на стари лаври, за да припечелят някой лев. Моля, не ме разбирайте погрешно! Ценя българската музика и изпълнители! Но е гротеска и неуважение към публиката да "притопляш стара гозба". Това е моето мнение. Всеки от Вас има право на свое.

Напълно съм съгласен с теб!!!

Хубавите песни никога не остаряват и могат да се слушат с кеф и след 100 години. И една песен е хубава не защото някой е казал това, а защото всеки път когато я чуеш настръхваш и ти влиза под кожата, особено когато се изпълнява на живо от същите певци и оркестри.

доста жалко..... нитожурналята като как требе... нито певците си заслужаватт

Лелки с ангорски чорпогащник, не сме 70-те години!

Ами оди се бутай с бухалките тогава на Орлов мост. Може да изкараш някой лев.

Кирил Маричков е един убиец! Погубил е един човешки живот! Как може за ходите на концерт, в който участва един убиец?

Кого е убил?

Жена, в катастрофа след син митинг в Пловдив. Отнел е предимство на друг автомобил. Според него все на него ще се случат такива простотии. И помен няма от разследване и наказание.

Ти пък си един пръдлю, защото пърдиш пред цяла България...

Той си понесе наказанието , а ти продължаваш да злобееш

И мислим, на Дони най ще му ходи да пее фолклор. Зън,зън Ганке ле, хоп троп момите и така!

Господа журналя , когато се изреждат имената на участвалите артисти се подхожда по два начина. Или по азбучен ред , или по значимост , класа , известност. И по двата начина кресльото Дони не би трябвало да го анонсирате първи в заглавието на статията.Иначе концертът беше малко над средно рок-поп ниво.

Добре, ама не е много красиво да обикалят българската емиграция с протегната шапка. А то всякакви музиааканти почнаха да го правят. А Дони да спре да кукурига, в противен случай да му се забрани да пее със закон!

Въпрос на предлагане и търсене. Ако обикалят емигрантите, а те не искат да ги слушат и още повече да си платят за това цялата им организация ще е на загуба и начинанието им ще фалира. Другата крайност е да обикалят за без пари. Подобно начинание обаче никак не е евтино, та накрая някой все ще трябва да плати масрафа.

било е страхотен конзерт ! ялко,че не сам била в залата,но сам на хиляди километри далеч . а злобните и дребнави коментарии,просто не ги четете!има хора ,които не виждат голямото,а се взират в микроскопичното,дребнавото ! ялко за тях ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЩО РАЗДЕЛЯТЕ ХОРАТА С ПОЛИТИКА БЕ ХРАНТУТНИЦИ ПОДДЪРЖАХ ВИ ПРЕДНИТЕ ГОДИНИ ВИЕ СЕ ОЯДОХТЕ СТАНАХТЕ КРЕТЕНИ ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПОТО ДА... БАСТА ВАМ ОТ ТУК НАТААТЪК СЛУГИ....

Концерта ми хареса. Върна ме в младините. Изцяло обаче се присъединявам към ончо по-долу. Двата големи екрана скриваха сцената за 1/3 от зрителите. Имат пълно право да си искат поне половината от парите, тъй като бяха само слушатели. Озвучаването също не беше на ниво. Инструменталите гърмяха и се чуваше малко от самите песни. За закъснението с половин час и плашливите хлапета от X-Factor не искам да коментирам. Не знам защо решиха да изнервят обстановката в началото. Песента на X-Factor-ите Help си беше точно на местото. Изглеждаха като подплашена тълпа дребосъци. След куция старт нещата се пооправиха и като цяло концерта ми хареса. Попях си и си спомних младините.

Интересно ми е тези дето са ми сложили минусите за какво са го направили. Заради това, че като цяло концерта ми е харесал или за някоя от недомислиците на организаторите които не ми харесаха?

Стою

И да Ви е интересно - няма да Ви обяснят... Може би просто дежурните, на които цял свят им е крив. Лично аз не мога да синтезирам по-точно описание на събитието в няколко реда. Поздравления! На мен като цяло ми хареса. Събитието, де ;)

Ти да не си бил на друг концерт, озвучението беше страхотно, като за зала с такива размери.

KaiRen

Тцъ. И аз бях на този концерт и мнението ми е същото. Другото, което не беше обмислено, беше, че позволявайки на тълпата да застане пред сцената, лишиха инвалидите, които бяха на терена, от всякаква гледна точка, освен към екраните...

като идете в кафене или бръснарница ще свирите...вижте крисия как се бори. защо толкова години не създадохте поне една хубава мелодия и да се явите на евровизия...къде е таланта ви от едно време?

"Манастирът тесен за мойта душа е".Евровизия е за такива като Крисия,а не за такива изявени музиканти.

Концертът беше страхотен! Много добро озвучаване, прекрасни музиканти, големи гласове! Браво и благодаря за чудесния празник на българската музика! А за Дони - Дони е великан, няма какво да добавя. :)

Бях на концерта в Димитровград. Бяха страхотни. Върнаха ме в младежките години. Велики български музиканти. Да са живи и здрави!

сотаджиите естествено се дънят винаги. това относно организацията, ФОНДАЦИЯТА-ГОЛЕМИ! Да са живи и здрави. Разпрах се да пея. Получих удоволствие:)

браво, браво, браво, момчета! страхотни сте! благодаря ви, че доидохте в Oтава! чакаме ви пак догодина!

Благодаря на Фондацията за страхотната вечер, настроението и всичко! Тези, които пишат негативно за Дони, просто не разбират от талант и професонализъм. Харесвам ги много, радвам се на проекта, който са измислили и не съм над 60, нито дори над 30 ;-) Чакам с нетърпение следващите им изяви! Единствено мога да се съглася с ниските екрани и лошата видимост от страни!

Пишете по- положително-който е бил в залата беше на крака, а това значи много! Малко статии в ДИР-а са с такъв заряд! Да подкрепим медията и музикантите!!!

Фондацията за каква кауза събира пари? Защото ако не го прави, наименованието въвежда в заблуждение публиката.

събират си за пенсии!

До всички пишещи отрицателно - замълчете! Не се осмелявайте да говорите за тези музиканти неща които вие не знаете. Тези хора са на върха много години и са любимци на няколко поколения. Като не ви харесват слушайте чалга и рап, псувайте, шмъркайте (нали така се казва на дрогирането), пиянствайте и се правете на интересни. Явно за някои хора няма никакви ценности и за това страната ни е пълна с боклуци.

гуема връх - у една бананова държавица!

Концерта беше супер, особенно последните няколко парчета. Дони ми идваше малко в повече, иначе си пее добре, като не кукурига. Организацията беше сносна. Звука беше определено зле.

такова определение за "супер" концерт, в който и звукът не бил наред, не бях чела никъде! ;-) май по-добре че не съм била...на супер концерта.

Да живее БЪЛГАРСКИЯТ РОК!

Дари

Не мога да повярвам - толкова малко коментари и 90% негативни! Няма значение дали са били 15 хил. или по-малко. Важното е, че концерт имаше, а и започна само 15 мин. след обявеното време, въпреки късното пускане. И на мен ми липсваха песните на Б.Т.Р., затова на 15-ти отивам да ги слушам и гледам. Мисля, че въпреки малко вялото начало, след първите 2-3 песни, настроение се създаде, а след слизането на публиката пред сцената, това се усети и сред музикантите. Благодаря на Иван Лечев, че върна останалите за последния бис, благодаря на всички тях, че ги има, че продължават да творят в техния си стил и си пожелавам повече такива събития :)

концерта почна с 30 мин. закъснение- нелепият HELP на героите от х-фактор не може да се брои. ниските екрани лишиха 1/3 от публиката да виждат барабаните и част от сцената. и т.н и т.н. stage manager на тоя концерт трябва да си направи сепуко. 30-40 процента от публиката бяха над 60год. и си бяха купили билети за пред сцената, а групата фенове слязла от страничните сектори не им позволи да свиждат кво става. като прибавим и тотално неориентираният насочващ персонал- но айде това се преживява. остава само нашият неостаряващ Рок ентусиазъм.

Хора, живейте с настоящето и планове за бъдещето! Стига с тези сълзливи спомени от миналото и манията ви за меланхолии!

я само ми кажи кое е настоястето и бъдещето на българския рок? малина? преслава? или пък някои по-як като фики стораро? искам така да пробваш да обясниш на хората че не трябва да слушат и Metallica, Guns, Beatles etc...

Не пречи да живееш с настоящето и плановете за бъдещето и въпреки това да се наслаждаваш на приятни моменти от миналото. Не разбирам защо мислиш, че двете на могат да съжителстват.

Ти да не си педал,бе?

Добри музиканти, но 20-30 и повече години все едно и също.

публиката беше под 10 000. имаше сектори без продажба. звукът беше доста посредствен. късно пуснаха изнервената публика и само голямото желание и майсторлък на маричков и лечев спасиха положението. жалко, че бтр не си дават повечето хитове, щото от крясъците на дони ни се догади. абе да са живи и здрави, щото някои Български рок хитове са вечни и младите трябва да ги усетят на живо.

Абе казах му на Дони, че ще бъдат оставени 8000 следи, а той не вярва!

Много ни се иска, но нямаше 15000 души в залата! Все пак пълният капацитет на залата е 12 000 седящи места и още 5000 правостоящи прави 17000 души, а най-високите сектори въобще не бяха пуснати за публика!

В залата имаше много млади хора и това е най-важното. Дали са 10 000 или 15 000 - кой ги е броил...

За посещението на един концерт се води стотистика по броя на продадените билети - ако са продадени 15000 билета концертът е посетен от 15000, ако са продадени 10000 билета не може да е посетен от 20000.

Kakvi 15 000 ??? Nqmashe pove4e ot 7 000. (rabotrq v zalata i znam kakvo pisha!)

и 7000 балъци са твърде много :)

Бедността не се измерва само в пари. Има и духовна бедност, която е много по-страшна. Замисли се върху това ако можеш.

Всеки месец да правят концерт, пак ще е пълна залата и аз пак ще съм там!