Момчетата от Фондацията изпълниха хитовете на Дони и Момчил, ФСБ, Щурците, Б.Т.Р.

"Върнахте ни младостта"
обърнаха се музикантите към вдъхновената публика от 15 000 души и запяха като благодарност парчето "Пак ще се прегърнем" на ФСБ.

След "Червило" на Дони и Момчил, и "Вълшебен свят" на Щурците, рок звученето и електрическите китари доминираха във втората част на концерта, организиран от "Артишок".

Освен петимата музиканти, на сцената до тях излязоха трима специални гости в лицето на Валди Тотев и Георги Марков от Щурците и Константин Цеков от ФСБ, съобщават от БГНЕС.

Константин Цеков запя "Обещание", а всеки акорд бе довършван от публиката. 
Валди Тотев излезе целият в бяло, за да потопи залата в поезията на Миряна Башева. Не можеше на ден като този – 10 ноември, Валди да пропусне "Вдигни очи", а на огромните екрани снимки пренесоха публиката в онези години на голямата надежда и на грандиозния син митинг, изпълнил "Цариградско шосе".

Дони каза, че този концерт е началото на едно ново турне. Фондацията ще посети Нова Зеландия, Австралия и САЩ. "Ще снимаме всички концерти и ще направим албум за пътуващ концерт", обяви Дони.

След последното парче "След десет години" първият бис беше изпълнен в памет на Пеци Гюзелев. Тримата от Щурците изпяха "Клетва". Цялата зала продължи да пее с Фондацията "Бяла тишина" на Георги Минчев, а последното парче, но само за този концерт, бе "Среща" на Щурците.