Сара Брайтман направи космическо шоу в София

Най-продаваното сопрано в света изпя големите си хитове в двучасов концерт в София.

Обратно в новината

Коментари - Сара Брайтман направи космическо шоу в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е няма такъв глас. И отгоре на всичко пееше абсолютно вярно. Не съм била на концерта на Цеца затова пуснах да чуя какво е пяла. И кога точно станахме привърженици на посредствеността, та я издигнахме и в култ и напълнихме залата. Ле - ле нямам думи. А за атмосферата - че кой играе кючек на опера?

Щом София едвам събира 7000, в други градове никогиш няма да видим нещо хубаво.

Беше прекрасно, невероятно изживяване! За съжаление, наистина цените на билетите са непосилни за много хора. И една забележка към редакторите- Сара не изпълни "Memory", за съжаление.

Само едно не разбрах сега, защо не е гола? Искам си Сайли Майръс, лейди Гага!

Беше изключителна

Бих казала най-прекрасното съвременно сопрано. Изключителна класа! Също така - прекрасно е, че вече и ние в България можем да се насладим на световните знаменитости, през комунизма знаменитостите не се допускаха даже и до радиото. /Извинете, това е за младежите, родени след комунизма. /

Не си извинена, овца! Комунизма беше преди 25 години, а разни гьонове овчи като теб все още само комунизъм имат в главата.

Ама те пак са тук и пак са същите бре коза тъпа. Едно време при бай ви тАшо нямаше нищо. Актуалните западни групи стигаха до Будапеща.

Сравнителните степени не ми харесват, иначе сте права. За мен има и по-приятни гласове, което в никакъв случай не прави Сара Брайтман и на йота по-малко добра или по-малко интересна. Концертът беше добър, но този изпълнител не е за това хале! Тази кутия няма атмосферата за подобен концерт. Все едно си в склада на магазин за строителни материали. Тази зала става за спорт, за какъвто е и построена, но за музика - не. Дори метъл концерти в нея звучат лошо и хората сме оставали недоволни, какво остава за музиката като тази на Сара Брайтман, при която през повечето време и игла да падне ще се чуе.

Ако новината беше за Мария Илиева или друга чалгаджийка коментарите щеха да са поне 150-200.

7000 души в зала за 14000 ????

При тия цени на билетите как да е?

7000 са не защото толкова са имали желание , а по-скоро финансова възможност. Тези, които могат да си го позволят нямат тази естетическа потребност.А да се сравнява световна класика с турбофолк или с нашенска чалга си е меко казано неуместно. Това е показателят къде е светът и къде сме ние.

При Цеца имаше повече хора и атмосферата беше по-добра :)

Каква Цеца,каква меца...Сара не е масовка ! Ебати и сравнението направи !

Тук се надявам да има ирония, защото да сравняваш една миришеща на скара и със свръхплаваемост певачка със световен артист е нелепо :)

Фичу, Цеца, Лепа, Мара и останалата плеяда балкански поп-фолк звезди могат да изнасят големи концерти само пред балканса публика. В останалият свят тази музика не се цени и там те са почти пълни анонимници. Концерти като снощтния на Сара Брайтман са събитие в културния живот на всяка една балканска държава, тъй като се случват достатъчно рядко за да бъдат определяни точно по този начин. Жалко е, че наистина цените не са за нашата реалност и това остави много нейни почитатели извън залата.

Много си тъп Саше - пърдон Фичу...