Ирина Тенчева се скара на екипа на ”Жена на годината”

Водещата, обвързана с продуцента Иван Христов, изрази възмущението си от нейна биография, поместена на кориците на популярно списание.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Тенчева се скара на екипа на ”Жена на годината” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Специалноста ми "Public Relations" :) Ако ще и на френски да го напишеш си поредната ПиАр-Ка една от десетките хиляди, които се навъдиха в последните години и сте абсолютно безполезни, заклевам се!

добрата майка , по-добрата майка , най-добрата майка , екстра майка

ми то в тази държава сами Иринчето е учила и работила ....Боже Пази България

ти си сбъркана като човек и биография....върхът е "влюбването" ти в дребния опосум...е...има пари ....но си е дребен човечец отвсякъде. Та няма как хората, които те описват да напишат нещо добро за теб ....не се сърди..

добре, че им се скара, че и ние да научим колко е умна и начетена... а и да видим татусчето и да се заредим с позитивизъм и мъдрост за дни напред.. брех, че новини тоя дир, големи дири взе да оставя

Тази жена няколко пъти съм я мяркал по някакво предаване. Нищо особено някаква водеща нова, а сега разбирам че е била забъркана в някакви интриги и то с Иван и Андрей. Поне да бяха нещо особенно че толкова много сте писали тук.

да е ип - то кои ли не е. но, че е к..у...ва - няма съмнение. трябва да е добра при тази грозота

И ЩО ТАКА БЕ МИМЕ !!!! МАЙТАП БЕ СТИГА БЕ ТЯ Е "НАЙ ДОРАТА МАЙКА".....

разбирам ,че и е много трудно-и може би ще и става още по-трудно,след като съперницата и се установи за постоянно в чужбина-няма да има с кои да се конкурира...

Знаете ли коя е " най-добрата майка"? Която краде чуждите бащи!

И предавания. Не, че Наталия Симеонова не го е откраднала нейното, но за България беше сефте. И работни места. Кой замести Вихрето докато не му измислят ново предаване... И това е което се знае. Аз съм аматьор в сравнение с нея.

Ало, форума, напишете нещо хубаво за жената. Тя толкова се старае.....

Хубавото е, че след още една година никой няма да я знае и помни.Ще си гледа трите деца и дотам. Което е по-добре и за нея и за измъчения телевизионен зрител.

иван: абе ирина спиш ли?..не виждаш ли? ирина: какво? иван: твоите бият моето !!

сигурно си мисли, че е много "ефектна" с този татус, който сигурно също всички са длъжни да знаят какво гласи.

Татуса гласи: "136. Пиле по императорски с гъби шитаке и соев сос."

не, не си длъжен на никой за нищо, ама не знам защо пък ние да сме ти длъжни. живей си живота и недей да дразниш

знам , че е гадно да пишат неверни неща за теб, но замисляла си се, на кой му пука как се казваш, какво преподаваш и с какво се занимаваш

Пази боже сляпо да се нае-е с продуцент!

снизходителна,злобна и отмъстителна , нямам думи -страхотна пиарка, Евгени Минчев сигурно си води записки...

а коя е тази Ирина Тенчева

Преди беше Ирина Сарачинова,"най-добрата майка":-)

хахахаа Възмутително!!! я стига глупости, има по-важни неща

За тези, които не знаят- лайф Коуч означава , че караш 4 години "лайф" в учебното заведение и опитваш всички кочове, които са наоколо. И като се свършат, се кротваш временно до някой опосум, за да си починеш .

Добре де, наистина не мога да разбера защо трябва да се коментира тази личност колко е компетентна, а не другата, и в случая основна част на въпросната публикация? Искам да отбележа, че аз също не я харесвам, даже ме дразни. Но в крайна сметка не е ли права за това, което казва. Точно защото всички са големи професионалисти и се мислят за такива, каквито не са, се получава - едно голямо ..... Кой както иска да разбира многоточието

не е права, грешките са незначителни, точно какъвто е и нейния принос. не са длъжни хората да и знаят всичките фамилии...

можеше да изрази недоволството си и по-умно,а не да плюе хора,които я номинират за награда във фейсбук като евтина махленска клюкарка. сега вместо да срине техния имидж, сериозно увреди своя,ако изобщо беше останало нещо от него!

е тоя фейс не е ли само за лично ползване, а не за медийно отразяване на мненията. В моя си профил си отразявам моето мнение, както прави тя! Това, че "журналистите" се чудят как да си оправдаят заплатите и правят от мухата слон е отделен въпрос.

Фъф Бг ,''най-добрите '' майки ,са все такива ! Еднакви са с Иванушка !

Нямам никаква представа коя е тази жена и незнам що за класация е това, в която номинираните са никому неизвестни, псевдо родни випове. И някой би ли ме просветил с какво е допринесла Тенчева, за да заслужи тази номинация. Имам и друго питане,какво е лайф коуч?

Ангел си Ирино,ама паднал! целувай ръка на Иван всеки ден и трай,че може съвсем без визитка да останеш....

Бъркаш, бъркаш , моме! И ти си най -сбърканата в цялата тая сбъркана работа, в която вирееш.

Извинете,коя беше тази госпожа,че не мога да се сетя?Що за класация? Може би е номинирана защото успя да разбие едно семейство?Ако е така,то хиляди са като нея/ за съжаление/.Приз за това не се дава,а само поругаване!!Ето сега го получава от мен.

Как се нарича половинката на опусум-джудже?

лайф-коч, пардон - лайф-коуч

Толкова се взема на сериозно...Голямо самочувствие голяма работа пък и жена на годината. То бива маитапи бива,ама с това вече прекаляват. Колко е морална тема на друг разговор

Много противна.

Яко.

KaiRen

Всъщност цялата класация, заедно с номинираните в нея, са тотално извращение! Какво търси тая до М.Бенатова, до златните момичета и другите, които наистина имат някакъв обществен принос? Ми че тая пача има принос само за Иван!

А не! Има най-голям принос за себе си и за децата си, отглеждани от глупака-опосум. Я я погледни как се е "позлатила" - грее в жълто.

Изключително неприятна личност!

Иван яко се е бръкнал за "жена си на годината":-) Следващата жена на годината ще е Николета. Вярвайте ми!

Пиар не беше ли човек, който лъска имиджа на клиентите си? Как може човек, който две години не може да позакрепи своя имидж да е пиар? Вие бихте ли отишли на беззъб зъболекар...

Абе малко трудно, един зъболекар би си оправил собствените зъби (или един хирург би си оперилал собственото сърце ;-)), но иначе си прав.

Най-достойната за "Пача на годината"!

от "жена на годината" да се извинят веднага, ако искат Ирина да благоволи да приеме наградата им, колкото и мижава да е тя. Все пак с такава визитка не всеки може да се похвали...можеше да е поне Жена на столетието!

Ирино, татуирала си "Най-голямата к..ва на хилядолетието", ама татуистът ти знае ли го, или го е направил нарочно? :D

Ако това подло ,лицемерно,фалшиво и нищо неозначаващо същество е жена на годината ,най-добре е да закрием държавата България. Не може за пример да се дава на младото поколение ,една елементарна ,злобна,съсипсваща детството на деца златотърсачка. Той иван ,че си е тъп го знаем

Жената на годината Ирина, много активна, на всеки коментар е написала отговор. Супермен е тя, гледа 3 деца, Иван, готви, чисти и т.н., активна във фейсбук, плюе Искра, кисне в козметичните салони, ходи на почивки с Бориса, дава частни консултации, води предаване...Всъщност къде изчезна нейното предаване ?

кой ли се персонифицира тук като Ирина Тенчева? Едва ли "жената на годината" е успяла да си пренареди програмата за да пише под някаква си измислена новина. Или е поредният PR-похват известен само на тези учили PR?

Така се поддържа интереса на коментиращия. Има интерактивност. Техниката е прилична, но целта нереалистична.

Това може да е лайтмотив на човек от сайта, пряко заинтересован от броя на импресиите. Една интерактивност под формата някаква. винаги може да има позитивен ефект, но за мен остава непонятно, какви трябва да се били първоначалните очаквания, пред хабитата на сайта....

коя е тази Ирина - никаква идея. Но тва с твърдението за дипломата и "специализацията" на ПР е просто смешно. Такава наука нема. Искам да и припомня, че единствените качества, които правят ПР специалиста добър са многото връзки и познанства, креативността и нюх. Всички останали дипломи и сухи специализации са безсмислени - какво точно учат в тази специалност - как да се запознаем със всички важни продуценти в една държава или как да намерим контакт за приема на посолствата?

с толкова впечатляваща биография да я изберем за премиер направо, какво ще си губи времето само тв предавания!

докато Иван не излезе от комата, ще трябва да е гледаме и тази... ама явно здраво му уви примката около масттия врат...

Ирино, всеки ден трябва да правиш поклон на Иван, иначе не сгрешена биография ще имаш, ами никаква, никому неизвестна бездарницо!

Иван да ми върне всичко онова, КОЕТО МИ ОТНЕ /най-вече в личен аспект/ и тогава да ми претендира за поклони. Ясна ли съм!? Ама май няма да може, щото пропуснатите моменти от живота са безценни!

Всяка една лека жена, говори за емоционалност, пропуснати моменти, колко била вложила във връзката (единствено чувства по тяхно мнение, ако и това са вложили изобщо, нищо друго). Кога ще започнете истинска работа, не само да ви дават по телевизията и после дънките трябва да паднат няколко пъти да се избиват парите.

голяма кифла е без пълнеж

тази жена съвсем се замозабрави! Че кой я беше чувал преди да се разведе?! Известна си само с едно Ирина - с продуценестия си любовник,който скоро ще си намери по-млада водеща за леглото и предаванията си. Спри да се показваш

Още една , никому неизвестна и невзрачна женица , която се взе насериозно : ))))) Жалка сте , госпожо , и досадна ....

Затова съм вече достъпна само за приятелите си и хората които са ми приятни НА МЕН...

Казало л.йното и цопнало в кенефа!

Това прозвуча доста многозначително....

Да номинираме за "Жена на година" дама, пристрастена към кокаина и марихуаната...