Уилям и Катрин се срещнаха с One Direction

Херцозите на Кембридж Уилям и Катрин се срещнаха с момчетата от световноизвестната група One Direction на годишното представление на Кралското вариете.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Катрин се срещнаха с One Direction | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Катрин вече прилича на лелка???? Защо ли?!

Сн.7 кърти мивки, сн. 8 също.

На сн. 7 са се събрали две баби

КАКВО МИЗРНО СРЕЩАНЕ!

Що за масова шарлантия се шири сред сънародниците им .Тези спекуланти на учения за овчари .вие сериозно ли сте толкова нависоко?

Чудно ми е кое от какъв пол е на снимката?!

рептилите са двуполови бе

Те рептилите си личат по пол и са еднополови очевидно, но фаворитите на лумпените нещо са неясни. Дай да си го кажем, че иначе прехвърляме проблема от болната глава на здравата. Момче, аристокрацията може да има издънки, но качеството е извън представите дори на такива като тебе. Нямаш сетива и представи, за да отразиш за какво става дума. Което те побърква, нали? И ти се иска да опростиш нещата, за да ги сведеш до собствената си мисловна схема. Е, не може. Можеш да опростяваш, но с това се отклоняваш от действителността. И навлизаш в самозалъгванията, типични за глупака с изкуствено модифицирано самочувствие. Нещо като блондинка, боядисана в черно, що е то? - изкуствен интелект. Че и ти.

Що за масова простотия се шири сред сънародниците ни. Тези сектанти на учения за рептили - вие сериозно ли сте толкова много?

Преди години, по време на двуседмичен престой в Лондон ми направи впечатление, че британците много се интересуват от клюките около кралското семейство, затова имат ТВ-канал, по който постоянно тече съответната информация. Не разбирам защо всеки ден четем бюлетин за Уйлям и Кейт, с които нямаме никакви допирни точки и няма защо техният живот да ни вълнува.

Това е потресаващо важна новина за булгаристанските поданици на тяхно рептилско паразитие. Некви олигофрени се срещнали с некви паразити и обменили елементарни мисли - явно това ще доведе до скок на лирата относно уева.

Че Катрин е секси и това донякъде компенсира останалата част от картината.

Среща на гейзери обаче на високо равнище!

Има и други кралски особи, но никоя медия не пише за тях! Може би защото са по-красиви, по-благородни, по-земни и по-достойни за короната! Това са - краля и кралицата на Бутан!

Аууу, това е знак, че се готви да нападне България!!!

Показват си знака на илюминатите с Джеси Джей, харесват се. хаХАхахаха :)

На седмата и на десетата снимка се вижда, че Камила е с мартеница на дясната ръка, освен това с ръце е направила триъгълния знак на илюминатите.

Рода български е древен.Мартеницата-това са преплетен бял и червен конец-като кръга ин и ян,като мъжкото и женското ,като кръвта и млякото/водата/.Цветовете -червено-цвета за кралската каста,цвета на силата и кръвта.Бялото -цвета да духовната каста-цвета на млякото.Не случайно не можеш да се жениш за млечен брат,както за кръвен.Преплетени-символ на духовна власт.Това носи Камила.Възлите и преплитането-древни техника в заклинанията,както и повторенията.

На една от снимките Камила носи гривна мартеница.