За младата кралска двойка това е първата поява на събитието, припомнят от БТА. По традиция на представлението в театър "Паладиум" присъства действащият монарх, който може да посочи свой представител. През последните години кралица Елизабет II се редува с големия си син.

Принц Чарлз и съпругата му Камила присъстваха на събитието и тази година. Те побъбриха с Роби Уилямс, Джеси Джей, Мери Джей Блайдж, Бет Мидлър, Ели Голдинг, Мик Хъкнъл, Ед Шийран, Деми Ловато и др.

Вижте снимки >>

Очаква се в бъдеще херцозите на Кембридж по-често да се появяват в Кралската ложа, редувайки се с принца на Уелс и отменяйки Нейно величество, която през 2015 г. ще стане на 89 години.

Бременната с второто си дете херцогиня на Кембридж Катрин сияеше в черна дантелена рокля на Даян фон Фюрстенберг. По-късно любимецът на тийнейджърките Хари Стайлс от One Direction сподели пред репортери, че е поздравил кралските особи за "коремчето" и допълни, че Кейт не му се е сторила "наедряла". Колегата му Лиъм Пейн разкри, че е разговарял за бъдещите концертни планове на групата с принц Уилям, който му е споделил, че следи онлайн успеха им.