”Интерсаунд” и ”Визаж” се обединяват за ”Мис България” 2014

Модните директорки Ирина Папазова и Жени Калканджиева, решиха да заменят реалити формата с традиционния модел на провеждане на конкурса "Мис България".

Обратно в новината

Коментари - ”Интерсаунд” и ”Визаж” се обединяват за ”Мис България” 2014 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, нищо ново - Жени винаги е била бизнес - дама!Нейната титла - 6то място в света в ЮАР струваше на Маргина 250 000 - сега тя процедира по същия начин. Трябва да се избиват отнякъде вложенията..

Sm3hurk0

Да не искат да стават монопол ? Цената ще се вдига ли след обединението на агенциите

Жени не беше ли в къщата на Випбрадър?

Все някой ви е виновен - Жени и Папазова са се доказали, имат силни работещи агенции и вярвам, че ще направят добър конкурс. Относно свършването - фригидни винаги ще има!

Откакто чух по "Господарите" какви ги плещи тая женитУ за "празненето" на жените, ми се повръща постоянно. Долна твар!

ти какво очакваш - тя е професионалистка, отпреди демокрацията е навлязла в материята

Когато Визаж организира нещата са предварително решени Все се избират за мис някакви като Антония Петрова,Юлия Юревич и прочиеее Тъкмо имах надежда,когато ги организираше NO FRAME,а то било само временно ЖАЛКО

знаят какво ги чака, ще си налегнат трите букви- побои, наркотици, провисване от балконите и всевъзможни садистически идиотщини, накрая болни и скапани.

елитни проститутки за мафията

където се е докоснала баба женя, трева не никне - дано да не се излъжат някои свестни момичета, а иначе за извратени к....и работа бол

Те поне да бяха елитни, ама и това не са...