Вихра: В моето семейство само аз съм разведена

Наскоро бабата и дядото на бившата ТВ водеща Вихра Петрова са отпразнували 65-годишен семеен живот.

Обратно в новината

Коментари - Вихра: В моето семейство само аз съм разведена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сто години ли ще занимаваш хората с проваления си живот !Даже не работиш!....... И където стъпиш все ти е лuбимо....Живееш на гърба на Иван.... Пълно куку такова !!га

Не се излагайте! Пише се точно вишист, а не висшист. Висше образование, но вишист. В желанието си да правите забележки чак прекалявате!

Аз пък не ти вярвам на изказването.Не е искренно.

Всички коментари са писани само от една жена за мене! мисля, че до развод се стига от несериозност в поведението и от наличие на много пари и интереси при младите!След време те съжаляват и тежко го изживяват! Чудесно е ако се стигне до брак след доказани силни чувства.Но много често те се променят от финансови интереси и слаб характер. Най- тежко е за децата. На мене ми е симпатична Вихра. Тя е много смела в изказванията и откровена.А Ирина за мене е страшно лицемерна и хитра -остави децата си с друг човек да живеят от силен интерес!

Е как да вярва тази,като онзи хамстер си я изхвърли,като салфетка след издухване на носа!Тази се опитва да се прави на интересна, но е много елементарничка горката!Омръзна ми да и слушам воплите в медиите!То е толкова срамно,но тази не се усеща!Елементарка!

То не е до вяра в брака! Мои познати не вярват в брака и живеят заедно без подпис цели 7 години, а скоро ще си имат и дете. А Вихра - тя просто не става! Твърде голям егоист е, че да се привърже към друг човек.

Има нещо противно и дразнещо в тази

Най-големите "защитници" на брака са онези, които чрез брака са постигнали по-висок жизнен стандарт, който не биха имали без този брак, тоест онези, които всеки божи ден се облагодетелстват материално и парично от другия или живеят изцяло и щастливо на неговия гръб! Те не биха искали за нищо на света и никога да се разведат, освен ако не намерят по-добър източник на облагодетестване! Дългите бракове се основават не на чувства, защото чувствата са променливи, а на интереси - това е горчивата истина! Много от браковете приличат по-скоро на друг вид проституция, а не на равноправно честно и приятелско човешко общуване... Има за съжаление и доста случаи, при които даже единият от съпрузите си мечтае тайно, другият да умре...

Ти не си добре... :)

Жалък/ка сте!!!! Бракът, респективно семейството не е сделка при нормалните хора! Попитайте родителите си, а ако те са от модерно съжителстващите двойки, попитайте баба Ви и дядо Ви! Ако нямате подобен пример, съжалявам, не искам да Ви създам чувство за несигурност. Защото, когато има финансов интерес, на лице е Контракт (Договор, Сделка). Когато има чувства, морал и ценности - единението на двама се нарича Брак.

Няма раздяла в семиството ако жената не го иска

Абе ,,дир",кво е обидното,че съм коментирал,че ще и плющят кълките ,като на стара вършачка ремъците.Ама тая жена трябва да се радва на такива желания.По ли е добре ,ако я наричат грозна ,проста и т.н.,като коментиращите по долу.Или да се правим на...Абе вие да не живеете в 15 век ,бре.Вас да не ви е донесъл щъркел ,бе!!!ха ха ха Или сте монаси,...светата инквизиция,а ...Името на розата,а.Е--ти тъпанарите дет сте.

И защо да не е съвместим бракът с днешния живот? Аз пък мисля обратното и вярвам в брака като институция. Само че трябва отговорност към взаимоотношенията с другия, само със страст и увлечение не става - те са временни.

Стою

Отговорност, компромиси, уважение, зачитане и т.н. - днес ВИГовете не използват подобни думи.

Ако не вярваше в брака, нямаше да се омъжи. Просто и ясно. Мразя хора, чиито принципи се сменят през ден. В случая, гроздето е кисело. Ако беше останала с Иван, сега щеше да разправя колко силно вярва в институцията брак.

Тази от кой край беше? Залепи се за грозния опосум и го дой докато я наритаха. Те това е истината.

В тяхната двойка той беше по-красивия, нека си признаем. Даже му се чудех такива комплекси ли има да се хване с тая, но явно ги е преодолял с времето.

Ура! Вече и в "Лайф" ще има избрани коментари! Точете перата и лайнометите, братя коментатори! Само един ще е Избрания! По темата: Вихра по-става от настоящата. Иначе и двете не стават.

Кефи ме Вихра. Готина и интелигентна Жена е. Бих я праскал всяка вечер :)

Преди тази писаница изобщо не подозирах, че съществува това явление Вихра Петрова.

Като не вярваш в брака, защо се жениш? Да проваляш живота на другия който иска да се ожени ли?

Браво.Ех че хубаво и го каза!

Какво нещо са парите. Плащаш, и излизаш от скуката. Скуката е малко преди депресията. Депресията започва след като свършат парите.

Браво "Дир"-а! Видяхте вчера, че яко кълвем на Ирина Тенчева-Опосумова и днес следва втора серия от голямото хранене. Утре да се готвят Иван и/или Андрей.

Разведена, демек секънд хенд.

"Вихра: В моето семейство само аз съм разведена....." ...Браво! Това наистина е похвално! Вероятно родителите ти се гордеят с теб! Аз пък бях преди 20 години първият вишист в семейството!

Juanita

Браво! Сега след това виШе вземи се върни в основното училище да си доучиш и ще се гордеят още повече. :D

Ти пък сега... Може да е инженер човека...Или лекар. За една буква ще го изядеш. Събрали сме се да храним Вихра, все пак. Не се разсейвай.

....За 20 години, все още съм първият!

висшист а не вишист

За мен бракът е институция, а не другото название на провалена или некачествена продукция.

Тя пак добре че успя да се ожени . Сега разведена ( демек не я оценили ) . Оценили са те , и още как .

Аз пък вярвам в шафрантиите и ги приемам такива, каквито са...

никой не се интересува нито от теб, нито от твоето семейство, айде спри да виеш..

... а също и спри да ми цъкаш минуси

За съжаление все по-често ни натрапват личните възгледи на провалени хора, които се опитват да се самозаблудят на гърба на другите, че всъщност всичко им е наред...

Стою

Ъхъм. Поне от баба си и дядо си да има срам... П.С. Към редактор Деницова: Разведена е С Иван. Никоя още не се е развеждала В Иван.

Коя е тази?Трябва ли да я познавам???

..., а може би в богатия чичко!