Камелия Воче: Имам мъж до себе си

След излизането си от "VIP Brother" певицата кулинарка нямала никаква представа какво се случва извън къщата.

Обратно в новината

Коментари - Камелия Воче: Имам мъж до себе си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е изключително нагла. Вероятно зад сладките и с италианска рецепта се крие друг бизнес. Затова съдя по отказа и да продава на всеки който поиска да си купи нещо. Макар и налично на витрината в малкия павилион на пазара красно село, тя отказва да продава, защото било уж поръчка. При желание да ди си поръчаш за следващите дни тя ти казва, че не може, защото имала поръчки за 1 месец напред . Много странно. Три пъти съм минала покрай павилиона и и нито веднъж нямаше купувачи??!! Щом иска да работи само с хай-лайфа да си наеме помещение до линда Петкова. Страшно съм обидена от подобно поведение на една посредствена "певица".

Чудя се откъде К. Воче има толкова пари за имението си и огромната си луксозна къща някъде в полите на Витоша? Нито е толкова успешна певица, нито се занимава с нещо друго. Гледах В. Маринов по телевизията. Той каза, че иска да има къща с двор, но няма финансова възможност. В същото време показват огромния луксозен имот на дует Ритон в Банкя. Те да не са по-известни от В. Маринов? Как така някои певци спечелиха парите си, а други едва съществуват?

Ама надуваем мъж ли има?

Горкия мъж, той затова е толкова надалеч от нея. Просто си намира работа за да не го бият вкъщи:-)

Кой, кой, кой замени Гибона в леглото на Воче?

Колкото аз съм космонавт,толкова и тази е певица.

Воче щяла да играе боче с две топки!

Всъщност откъде изпълзя тази "дама"? Някой чувал ли е изобщо да пее? И каква певица е?!?! Аман от нафталинови "звезди" на естрадата!

KaiRen

Абе тя толкова е и готвачка, че и "дама", ама като му тръгне на човек веднъж "славата"....

Не за дълго, Воче, не за дълго. Не вярвам някой да ти търпи истеричните изблици :)

мене ми е през хоя

И на мен......

Абе ае стига с тоя мъж до себе си бе батко. Или с жена до себе си. Тва да не е карабина бе, да не е патерица, да не гьостерица бе ? Жената може да има съпруг, може да не са се оженили още - тогава има приятел. В некои случаи може да е спонсор, може да е Христо Сираков, може да гръцки милионер и тека нататишка, но къвто ще да е тя го има тоя чукундур и тва е. Нема кво да ми се праите много на ентелегенти с тва "до себе си".

Боклуците се познават по усмивката!

изключително противно създание, злобна до мозъка на костите си, горкия човечец , отсега го съжалявам...

тая простакела би и отивало да си простира килотите в наполи..

А дали Воче е чувала за боче?

Колко ли дълго ще издържи човекът?

Горкия !

Тази Камелия е няколко жени в едно - Камелия, Камелия Воче, Воче и т.н. И всяка има мъж до себе си.

Всяка жена има право да има мъж до себе си, независимо дали се казва Камелия Воче или Ива Екимова. Да му мисли мъжът, ние не сме на негово място.

На тия двете , които си споменал не бива да св допуска да бъдат докосвани от мъжа, поради опасност от размножаване! Същото се отнася и за "калните" рускини ...

Значи да сме спокойни за разплодната единица, има позициран разплодител. Вече можем да спим спокойно, като знаем, че не я сърби денонощно. Много интересна публична информация.

lu4ka

От Куртово Конаре. То и на нас не ни пука, кой си слага надписи "От Лондон".

Ейнц, супер важно!Добре ,че ме успокои,че не знам кака щях да спя и утре ад ида на работа

Обърнах стола...

Кой ли е горкият нещастник?!

Само мъж до себе си, не е ли много скромно. Защо не вземеш пример от Кали, нали ти е дружка, виж тя има три деца и мъже една сурия.

Преполагам че вече са го освидетелствували.

Аз пък нямам жена край себе си, но предпочитам да си остана сам отколкото да имам истерична жена. Вероятно и Гибона мисли, като мен.

и аз имам мъж до себе си , но в моето въображение - брат пит.

Мда....Всеки има право на лош вкус.

дя-до

Супер! Но можеше да платиш малко повече и да имаш мъж във себе си.

Това истерично поведение на Камелия в Къщата ме кара да се съмнявам, че има мъж до нея. Ако е истина - горкият мъж трябва да е глух и сляп , за да издържи на шумните скандални изяви на Вочето.

Те пък все едно истеричките не са масово явление и Воче е единствената! Все пак не забравяйте, че там условията са екстремни.

Камелия, грозно е да се обличаш разголено и показваш плът защото не си първа младост, а кожата ти е спаружена и увиснала. Виж на Кучкова й отива, вероятно и на теб, но когато си била млада и крехко агънце.

Ами, убаво,че си имаш мъж.Белким излекува истеричните ти пристъпи и измислените ти битки и врагове ,с които се сблъсква толкоз много пъти у Баш бай Брадъро. И тая сеч ,за която говореше във визитката си е насочена главно към теб самата.Смири си малко егото и приемай и чуждото мнение и...да....Понякога човек греши,но като се извинява, поне да е искрено!

Не разбрахте ли, че госпожата я друса тежък климактериум и затова крещи като истерична! Понякога съм си мислил, че ще и изскочат вените от зор! Не и обръщайте внимание! А това, че имало до нея мъж - ОК! Но ако е само ДО нея, работата не е добра! Ха ха!

Че я друса нещо,друса я .Дали е климактериум или нейни си демони някакви-неин проблем.Факт е,че се изложи . Човек,който кълне не е хубав човек.

Безпардонна злобарка!

Когато човек си мисли, че е прав той не крещи и държи налудничево. Значи не било нормално да се нападат деца, а е нормално да нападаш че Въргала бил с лоша хигиена без да се извиниш. За съжаление, когато се държиш грубо, не само децата ти ще обидят и майка ти, но ще го отнесе цялата ти фамилия, колкото и да рипаш и се правиш на интересна, защото не само ти имаш деца, Влади и той има и те гледат и едва ли им е приятно как обиждат баща им.

Тежко му на тоя мъж!

Такава простащина не съм виждала на екрана. По добре не се появяват на реклами защото си гола вода ти изглеждаш като старица не знам какви кремове рекламираш и кой мъж ще те пожелае

Човек, претендиращ за интелигентност и класа, няма да си позволи публично да унизи, който и да е относно личната хигиена! Воче не се извини, напротив, наблегна, че Влади е най-чистият човек и с това се затвърди като най-грубата и нетактична личност в къщата, на нивото на Тачо, но той поне има оправдание с алкохола! Затова Воче, като говори не излъчва никакъв финес, само тоалетни, манджи и хигиената на другите са и в главата!

Сигурно този човек се скъсва да пие прахчета против разстройство,горкият!

Само да не е тиква като ГИБОНА , там прояви абсолютно малоумие според диаспората .

аз тая певица не съм я слушал по радиото.

За тва пък я гледахме по телевизоро. Изложи се на няколко пъти.Сигурно има и хубави качества женицата,ама доминираха ония другите ....

Камелия,лично аз очаквах от Вас да видя една дама ,една лейди,която да показва възпитание,интелигентност,а видях една жена изпълнена с ненавист и злоба!!!От вас научих как да държа парцалаи какда си бършем задниците,,,

Горката жена се държи като перачка! Много и отива!

дали мисли че има жена до него ?

Когато имаш мъж до себе си, той не живее в Италия и се виждате от дъжд на вятър, Коледа и Великден.

Какви точно ангажименти имаш , бе Воче, какво работиш изобщо, ако си певица - къде пееш , ако си кулинарка - къде готвиш, май си едно голямо плямпало само. Имала мъж, дрън, дрън, дрън - има , ама в мечтите и, кой ще я търпи.

Готвя, готвя! В къщи готвя! Заповядай!

само да има кой да ашладисва сливата и да носи кинти, аз яко готвя!