Президентът се срещнa с Крисия, Хасан и Ибрахим

Президентът Росен Плевнелиев се срещна с представителите на България на детската "Евровизия".

Обратно в новината

Коментари - Президентът се срещнa с Крисия, Хасан и Ибрахим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления за таланта на децата, но какво се случва с тази държава? Всички институции да се занимават с конкурс на който все пак отсъстваха големите и финансово силни представители на ЕС? Като граждани да се зарадваме на успеха, една точица преди Армения, оценка дадена с гласуване от непрофесионалисти и да си гледаме работата, държавниците най-вече, за да можем да родим, отгледаме и възпитаме още достойни българчета!!!

Плюнчо Плевнелиев и той гледа да се отърка у детето ... Срам, срам! Ккаво си направил ти , че да се снимаш с нея бе?

каквито и да са били мотивите за учстие в детската евровизия, тези деца ни обединиха и накараха да се чувстваме горди за момента , особено нас,българите в чужбина. ние им благидарим от сърце.

Е това е то България. Напълно законни кражби за 4.5 милиарда лева и кичозни забавления за масите.

Орешарски ни натовари с 8-11 милиарда дълг /кой да ти каже точно колко са и за какво отидоха/, тези сега се гласят да ни донатоварят с още 4.5 милиарда още, те тръгнали да си правят кухи фестивали със съмнителни победи. Последното нещо за което трябва да се ръси държавния бюджет е за подобни пирове по време на чума. Много от държавите не участват и няма да участват и на голямата Евровизия, поради финансова стагнация, а наш Ганчо тръгнал на гол тумбак чифте пищови да кичи.

давайте ся новини как са ги посрещнали с баклава и локум в парламента на турски от местаня

Честно спечелено 1-во място в конкурса за таланти в шоуто на Слави.Това е Крисия и две талантливи момчета-Хасан и Ибрахим ни направиха щастливи за една вечер.БНТ и БТВ си подадоха ръце и с таланта и професионализма си музикантите от шоуто на Слави за кратко време реализираха проекта.Европа го оцени.Институциите в БГ,без капка принос побързаха да се закичат с този успех-президент,парламент,а липсва само един-светиня МУ,но това е друга работа.

Не е истина.....

Открийте излишното във снимката!

Браво !Талантливи и работливи деца!Да са живи и здрави!

Браво ,деца, желая ви много успехи, много награди и хубав ,спокоен живот !!!

какво е тъи етническа толерантност туе 2 към едно тъя дори български не говорят. извинете

Абе вие отворковци така ли не разбрахте, че близнаците заекват, а не че не могат да говорят. Имат говорен дефект, но за сметка на това са прекрасни музиканти. Ей аман от простаци.

Хайде поне децата да не хейтваме, а!!! Талантливи и чаровни и тримата. Това, което ти явно не си!

Тези две деца, към които така упорито се опитвате да насадите нетърпимост, са прекрасни пианисти и самородни таланти и заслужават само възхищение и подкрепа. Гледах им клипчета от представяния на различни международни конкурси, ами те свирят като унесени, с толкова чувство и лекота. Трудят се адски много, по цял ден свирят и се упражняват, което едва ли е лесно за малки деца като тях. Не мога да разбера хора като Вас, откъде идва цялата тази омраза....

БРАВО на тези прекрасни и талантливи деца!!!! Те ни дават ример какво е етниеска толерантност ин представиха нашата България ДОСТОЙНО като истински ЕВРОПЕЙЦИ!!! Желаем им много здраве и късмет!

как не ви е срам и ялко едно красиво дете и двама турцина дет не знаят български красиви деца,ама не са българи

И каква е гаранцията,че и Крисия не е като тях? Крисия не е българско име, от Разград е и има още 3 сестри. По важното е , че тези деца представят БЪЛГАРИЯ, кво ревеш толкова.

Kalin

Мистър Бийн се подготвя за избори;-)

Не пипайте децата с мръсните си ръце, гадни долни политици!!!

Децата посетиха лъжец номер 1 в България

Ехаа къв е убавец, сега като спретнат една чалга, и направо става, момчето си отива))))

Най-противоречивият човек в България да трупа дивиденти с най-чистите ни звездици.

Ок. Кобрат Пулев всички го са съсипаха от критика че бил българин и т.н мисля че той се гордее с всички ни и със себе си а че работата му е да бие тека е но все пак това е спорт не е улицата ,а нашия е бек от село и за това го харесвам не е политик крадец с резачка или т.н но немога да разбера тези деца дали имат същата национална гордост ?

едно си баба бае. Какъв Кубрат Пулев? Тук говорим за пеене, изкуство, деца. Какъв бокс, какви пет лева. Сбъркал си темата бе пич.

Сега и Кубрат Пулев трябва да отиде в президентството и да хвърли един бой на президента. Предполагам този вече ще може да го отупа. ... И има за какво, не питайте! ... А после да посети и парламента!

Първо са били при главния мюфтия. Росенчо е бил вторият.

Нямаше ли кой да спре тези деца да не ходят в умърсените институции, защото всичко, което се допре до правителсвените служби става неприятно на хората поради мръсотията в тях. Децата пак ще ги обичаме, но ми става горчиво като ги видя в компанията на "онези".

не е уронил и пукната пара за тия деца. Всичко от началото до сега е за сметка и е финансирано от СЛАВИ ТРИФОНОВ, а т.н. "държавност" не си мръдна пръста, ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ!

Че защо държавата трябва да ви плаща частните проекти? Това да не ти е през комунизма драги?

Като са частни, да си останат такива. Не, хоп, дай да трупаме дивиденти. Макар, че БНТ е с приблизително 50% участие във финансирането и подготовката, т.е. частно, частно, колко да е частно...

Благодаря много. Аз три дни се чудя кой простак е произвел тая халтура, а като ми каза, се сетих, че преди 10 години съм гледал подобна гледка при краля на некадърните. Освен в доенето на българското кафяво...

Мълва гласи, че на следващия Изпълком на БФС Боби Михайлов ще покани Крисия, Хасан и Ибрахим да разкажат как се става втори в група с Италия, Малта и Хърватия...

Много добро!

ves

Народеееееее докато си тъй злобен,завистлив,гаден и мързелив няма да прокопсаме.Хайде малко позитивно и да се порадваме на успеха на дечицата.

амче радвай се, кой ти пречи!

Нери Терзиева обвини политиците, че си правят "тъп ПР" с Крисия. Сигурно не е искала да каже нещо за Плявналийски. Не пазарувайте от #Лафка, нищо че я рекламират в Капитал Дейли

Пеенето си е пеене. А ако политикът не знае с какво да направи впечатление да се бърка там, а да иде в Колорадо за да се радва на снимките, които показва. Не пазарувайте от #Лафка, нищо че я рекламират в Капитал Дейли

не знам коя е #лафка и защо са те изпуснали модераторите, но каквото имаш да го казваш, едва ли тук е мястото! Има си достатъчно малоумници в коментарното поле и без този откровен спам

Не мога да разбера, защо ще ги водят в парламента и там ли им е мястото на тези деца???

Дали покрай ученици, които печелят международни конкурси, има такава еуфория? Казват новината и толкова, никоя медия не следи, как се подготвят и колко усилия и труд влагат, за да постигнат високи резултати.

Те не ги водят,а ги канят!

За да се придаде тежест на победата им и чичо Слави да проведе и голямата Евровизия.

Лицемер Плевнелиев, не заслужава да е в близост с прекрасните ни деца.

Ти отсега ли провеждаш бъдещата президентска предизборна антикампания?

ENYA

А Путин ще се срещне с украинските изпълнителки, много харесал песента им, щото свършвала с думите "... моя Украина" ;)

Поздравления за децата! Горко обаче на народ и държава, които си гради самочувствието на база на деца представили се добре на музикален конкурс!

Все пак добре е, че има българи, които искат да са стойностни. Браво. Не пазарувайте от #Лафка, нищо че я рекламират в Капитал Дейли.

Кой пък си ти, та ще казваш кой откъде да пазарува!?

Мръсни, гадни и нечистоплътни политици.Правят си PR с децата а дефакто нищо не правят за децата в България напротив само им пречат.ИЗЛИЗАЙ НАРОДЕ ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ ТОЗИ НАРОД НЕ Е ЗАСПАЛ ВСИЧКИ СА ЕДНИ И СЪЩИ И ПОДЛЕЖАТ ЗА ЕДНИ НАКАЗАНИЯ РЕВОЛЮЦИЯ Е НУЖНА НА ТОЗИ НАРОД

Не родителите им са гадни, политиците също, освен това този мизерник уронва и без това липсващия престиж на президентската институция. Не смятам, че комерсиалния конкурс евровизия и 2рото място са най-важните и достойни постижения за отличие от президент. Това са отличия за принос, 2рото място на конкурс не е принос за държавата.

Истерията няма край.

А с оня умник Кобрьо не се ли видя? Веднага да му бъде връчен орден Стара планина!

По-скоро орден Стара Загора.

В момента ББ съчинява аргументирано искане за орден на пульо сулев. Щял лично да го носи при плювналиев. Не пазарувайте от #Лафка, нищо че я рекламират в Капитал Дейли.

На умника и на ноктите на кутретата не можеш да му стъпиш, СМЕШНИК мизерен.

големи злобари . да го духат, всички които обиздат . дезата са прекрасни и талантливи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

трагикомичен пленелиеФТ.

Злобни малки човечета! Вместо да се радвате на успеха на тези деца, ръсите омраза и ненавист, било към президента, било към родителите на децата!

ЗАЩОТО ТАКИВА ЗЛОУСТИ 'КРИТИЦИ' СА ЦЪФНАЛИ И ВЪРЗАЛИ ТА СЕДНАЛИ НА ДЕЦАТА КУСУРИ ДА ТЪРСЯТ........

Да се побъркаш от вина! ти си знаеш!

И президентът май няма музикален слух.

Пинокио-плевнев не пропуска да се натресе до успели българи!

Е нека покрай децата и той да стане популярен малко. Голям смешник бе!

Не мога да възприема дете в ролята на чалгаджийка.

ENYA

и аз, ти къде виде такова?

най-обича да награждава: 1) не българи; 2) за анти българска дейност; 3) комбинация от 1 и 2. Когато прави това изпитва голям кеф. Направо протича от всички отвърстия.