Жана Жекова с ревю по случай 30 години в модата

Дизайнерката Жана Жекова - трикратен носител на най-високия приз "Златна игла" на Академията за мода, отбеляза 30 години творческа дейност.

Обратно в новината

Коментари - Жана Жекова с ревю по случай 30 години в модата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

рпклите са еднотипни и не са красиви *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

всички запознати с модата от ония години знаят как "голямата" дизайнерка получаваше златна игла - плащайки си я на "доцента" на бълг. мода любомир стойков. Страшна дизайерка няма що!

И не само това, част от моделите изобщо не са нейно дело, а крадени от клиентки, които си поръчват по свои скици облекла. И после..изненада на поредното ревю си виждат роклята или палтото върху манекенките.

Аз пък се учудих отде намериха такава грозна манекенка /една от всичките де /.

Прекрасна е! Става за закачалка на ризата ми. И дори на якето ми. Браво.

Брато, даваш ли 6 лева? Ако ги даваш имаш я цяла.

Хъммммммммм, като я глевдам тя с какъв тоалет е?!

Ми къФ? Такъв за какъвто става дума по-долу в коментарите.

Тая на снимката с каква турта е на главата, за бога? Това ли е висша мода...Ама моля ви се...Не така де...

Пазарувай в секънд хенда, не гледай неща от които бъкел не разбираш.

Ми то секън хенда е за предпочитане, г-н/г-жо разбирач/разбирачка.

Ма виж па как ти личи,че само от бъкели разбираш!

Не разбирам много от мода, може би дизайнерката е добра, незнам.Но преди години дамите си шиеха дрехите при обикновените шивачки, занаятчийки, всяка дреха беше индивидуална, уникална.

Едно време, всички квартални шивачки шиеха по модели от Бурда и въобще не се заблуждавай, че са изглеждали уникални. До ден днешен, кварталната шивачка си е същата, само дето сега краде модели от интернет. Да си дизайнер е друга класа и друго ниво. Жана е истински и доказан дизайнер.

Ха, ха , Жана ти ли си?

Да ви кажа! Отидох да си потърся рокля /за сватба/, определено не съм във възрастта на абитуриентките, и това което ми предложиха беше абсурдно /предложените модели нямаше да ги облекат и жени на възраст между 75-80г./. Не знам какво и как продават, и какви точно ревюта правят, обаче са пълна скръб. За цените въобще няма да повдигам въпрос. Та като ги чета тия работи с прехваленото им "не знам какво си" и "години къртовски труд", направо се чудя на базата на какво...Ама...

На Женския пазар има точно за твоя вкус булчински рокли - от лъскав лилав сатен с пайети и подарък кукла за спалнята и капака на автомобила.

Явно знаете къде се намира Женския пазар! Бихте ли обяснили къде се намира за да се сдобием с тези мечтани тоалети?