Шапките на Кейт Мидълтън

Дизайнерските творения върху главата на херцогиня Катрин никога не остават незабелязани от гостите на кралските официални събития.

Обратно в новината

Коментари - Шапките на Кейт Мидълтън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката! Нали е херцогиня, ако се наложи и лай... ще сложи на главата си. Що за дизайнерка - да не би да е в 5-та възраст? Толкова смешни шапки - по битаците има по-хубави ! Колкото и да е богата - не й искам живота - свобода няма, а това е най-важното. Все едно е в царско робство - дори не може да се облече както тя желае, а каквото й направят? Едва ли си харесва всички шапки и тоалети?

Докато някое се кефят на шапките си, ние тук гладуваме....

Добре че е хубава и усмихната, та и порция спагети да закрепят на главата ѝ, пак ще е симпатична ...

Малко мазна физиономия има, симпатична е но малко застарена за годините си ми се струва и около очите и в областта на деколтето нещо.

Хубаво изключение от женската половина на Острова и от кралските особи по света. Трябва да му завиждаме (с бяла завист) на мъжлето й.

Колко ли фиби и щипки и време трябват да се закрепят тея неща на главата й... Интересно ми е какво ще стане ако я брулне малко сърдит балкански вятърко..

как се закрепват някои от тия шапки?Това на мойта глава няма никакъв шанс да се задържи,отделно,че няма и къде да ходя с такава шапка:-)))

Санитарен силикон.

... свалям й шапка!

Точно ми е през центъра за парцалките на тая. А тая всъщност коя беше? Жена на мъжа си...

Херцогинята трябва да помисли и за шапка на катеричката си!!! Щото както е тръгнало...двореца ще се окаже тесен...

Как пък една бурка не видех, все пак трябва да се засвиделтства толерантността на кралската особа към "натуралните" британски граждани със специфични "британски" имена.

Шапките са това в което са се превърнали бурките на кралиците.През Вековете,говоря от зората на Човешката цивилизация-покривалото за глава на жените е било неделима част от тяхното облекло.За това,че жената не бива да се моли гологлава го има в Библията-Нов Завет.Сарито на индийките,дори нашите баби до преди 2-2 поколения всички са били с кърпи на главата.Шапка с воалетка-бурка.През вековете,покривалото преминава в боне от там шапка,за да достигне до днешния си вид,по скоро на декоративна украса.Но все още Дамите носят "покривало" на главата си.Да сте видели Икона на Дева Мария по бански?Дева Мария навсякъде и с дълги роби и покрита глава.Аман от" модерни" дебили.

Не учи ли ви и самото естество, че, ако мъж оставя косата си да расте, това е позор за него, но, ако жена оставя косата си да расте, това е слава за нея, защото косата й е дадена за покривало? (1Кор. 11:14,15)

Не знам защо се сетих за "Ало, Ало", където се носиха с шапки с гъски, патици итн. Може би защото все UK е общия знаменател?

Планетата е на прага на Трета Световна, медиите ни занимават с това коя принцеса ква шапка носи. Не бе, хич няма манипулиране на стадото.

злобни завистливи както винаги...мноооого е елегантна и красива!!!

айде сига с тази, шапките са повече от смешни, а тази за кралска безделница изглежда доста повяхнала.

Така е заащото положи много усилия, докато замъкне Уили в леглото и под венчило.

А защо изобщо е нужно да носи шапки? Никога не съм обичала шапки, дори и зимата, в най-големите студове не нося.

Всички шапки са прекрасни, а и на нея и стоят много добре, ех.... къде сме ние.....

Първата шапка е най-добра, както и коледната :)

Уникааални са! Да имаше и ние къде да носим такива :)

Ракел & Тревор са изкопирали летящата ми чиния! М/у другото, Кейт е от наще, но от змийската раса.