Дъщерята на Синди: Не виждам прилика с майка ми

Дъщерята на една от най-известните в света манекенки Синди Крауфорд, Кая Гербър, е достойна наследничка на майка си в света на модата.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Синди: Не виждам прилика с майка ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори да не вижда самата тя прилика, това е факт и детето трябва да е благодарно, че БОГ е отредил така!

Красиви деца

я оплюйте и малката лигла и майка и бе еййй!!! вий българи ли сте или лукови глави !!!

Хубавото си е хубаво две мнения по въпроса няма :)

Като гледам това красиво нежно цвете се сещам за следната мисъл: "Ако Бог иска да направи комплимент на една жена, той я дарява с дъщеря"..... особено когато е толкова красива. Достойна наследница на красивата си майка, пожелавам й още по-голям успех в модния бизнес.

Оооо скъпа,МЯЗАШ на тейко си.

Сладурче, по-красива е от майка си!

Много красиво дете. Цялото семейство са много красиви, а Синди сигурно е много щастлива и горда с децата си.

Ах, бедно дете! така говорят, за да те заблуждават Осиновена си и грам не приличаш на майка си.

Стою

Много добро чувство за хумор и ирония! + Детето няма да коментирам, защото съм влюбен в майка му;) Майтап, естествено. Ксерокопие.

Я елате пиленца при батко!

Много красиво дете! Нежно и с излъчване!

Много хубаво дете. Личи си, че Синди е хубава жена без да е пипана като новите "красавици". Дори и сега да си е правила някоя и друга операция, преди 20-25 години надали и я помня като много красива жена

Имат малко прилика но не и е копие малката. Много са красиви децата на Синди и момичето и момчето. Но то тя е красавица, така че очаквано и децата да са наследили тази хубост.

Даже ми се струва, че е много по-красива. Дано остане нормален човек като мама и се оттегли един ден с достойнство, когато е още на върха...!!!

Само бенката и липсва ;)

само една забележка - черна дълга рокля с гол гръб на 12-13 години - би трябвало да е забранено, не да се облича.

в позитивното изказване намериха да цъкат минуси точно онези, които биха сложили черни прашки на 10 годишните си дъщери

НА обречени лис е правят? Ами да си избере друга професия, ох ще се разплача от съчувствие, божичко.

Ами оди бачкай на строежите или прави операции по цял ден, като ти е тежко!

Ехх, че е красиво това момиче. Така е, като се съберат двама красиви родители създават красиви деца. Гените им нямат грешка. Добре, че Синди не се влюби в някой грозен мъж, че хубавите й гени щяха да се затрият. Но и двете деца наистина й приличат доста, което е прекрасно с такава красива майка.

На колко години е Синди, че като й гледам снимки още е трепач маце

Виж в гугъл, но ако не се лъжа роди първото си дете на 33, а сина й е две години по-голям от дъщерята, значи на 48, но ако толкова те интересува виж в уикипедия. А Синди си е красива и разкошна жена, която няма възраст.

Много красиво момиче, а също и брат й. Генът си е ген, няма какво да се каже. Късметлийка е с такива известни родители, при това хубави и заможни ;)

абсолютна кукла!

Това с "куклата" добро ли е или лошо? Защото има "безмозъчна кукла"!

Няма как да й знам мозъчните данни, но детето изглежда прекрасно- красиво, одухотворено и жизнерадостно - какво по-хубаво от това за едно младо момиче!

Luna0102

Да отиде да работи на полето, там със сигурност е по-леко. Не съм, чула досега земеделец да се оплаква колко е тежка работата му, но всяка манекенка смята че манекенството е много тежко.

Детето е много хубаво и много известно. И все пак съм виждал много такива деца и в България и на други места. Рекламата е в действие, момичето има поглед според фотото, за останалото времето ще покаже. И за вашите деца също!

голяма анализаторка се извъди, ма нещо много на сериозно се взе. Гледай си твоето дете дали е грозно или не . Тука само се гледа и се мълчи.

Съжалявам, че извъждането ми ти е отнело спокойствието! Виждам че не става да си мълчим, така че нека да си говорим с ясна идея и без сексистки недоглеждания, нам дали ма ръйш!

Прекрасна,млада дама!

И много неграмотна "писачка", изказала се тук!

Много хубаво момиче!

Да, и аз мисля, че ще е по-красива от майка си! Явно е и добре възпитана.

Jeni

Цялото семейство са много красиви!

Синди е иснтитуция в модния бизнес и това не се е случило само защото е много красива - просто е огромен професионалист и макар, че е една от най-известните модели на всички времена сещате ли се да е била замесена в някакъв скандал? именно това я поставя на върха.

"Не е лесно да си на високи токчета през цялото време и постоянно да трябва да се преобличаш..." Така е, къде по-лесно е да копаеш въглища в мина.

Всички хора ли трябва да копаят въглища!!!???

Кая Гербър или Калинка Герберова - дъщерята на Синди Крауфорд, ще има блестяща кариера у нас, особено ако се кандидатира за изпълнителен директор на Държавен фонд "Земеделие"

Дъщерята ще надмине майка си по красота!

Много красиво момиченце, но нека си изживее детството. Няма за къде да бърза.

Не се знае, обикновено момиченцата, които са много красиви на 12 години, до пълнолетието позагрубяват. Докато тези, които съзряват по-бавно, наистина разцъфват на 18. /за да ги сравнявате, трябва да видите снимки на Синди на същата възраст, обзалагам се, че е също толкова нежна или по-красива от дъщеря си/

Малко си приличат - поне на някои снимки. Има и многоо по-хубави момичета от нея, но връзките на мама в модния бизнес си казват думата за ангажимент корица!!!

Никой не е писал че е най-красивата.Просто детето е хубаво и нормално да тръгне по пътя на майка си.В доста случаи децата наследяват професията на родителите.

Има прилика, определено, но е взела и от двамата. Има много нежни и красиви черти.

Красиво и нежно дете. Майкаи бе и още е страхотна жена, разкош но мисля, че Кая ще още по-хубава.