Кристина Пименова и проблемът да си модел на 9г.

Дълга руса коса, бездънни сини очи, порцеланова кожа и ангелско излъчване - безупречната красота на Кристина не може да бъде отречена.

Обратно в новината

Коментари - Кристина Пименова и проблемът да си модел на 9г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да хубава е и то много ама все пак на 9 години безобразие е само да пътува и сигурно не ходи на училище надявам се като порасне да не се превърне в типичните кифли блондита които предварително репетират отговори на въпроси които може да им зададат защото главата им е куха лейкано ако стане така вината ще е в майката не в детето

Аз мисля,че ти просто завиждаш,защото и да се скъсаш няма да бъдеш като нея! Аз знам от личен опит,че да си известен не е лесно. Нямаш лично пространство. Викат те през свободното ти време. Преуморен си и понякога заспиваш на снимачната площадка.. Не си мислите,че на нея й е много лесно.

Децата подражават на възрастните. Такова хубаво и чисто дете само показва докъде сме стигнали ние, старчоците, и точно в какво. Не е за харесване.

Това са много красиви очи, но не на дете. Очи на жена, зряла и със солиден опит. А и в повечето пози няма нищо детско. Жалко за момиченцето - отрано предизвикателна професионалистка...

Бедното дете дори не знае какво му се случва.

А може и да знае вече. Това излъчване не идва без съответен опит.

Прекрасно дете с болна майка! Няма ли служби ,които да я озаптят от намерението й да фокусира вниманието към определени части от снимките ,които не показват по детски тялото , а в съвсем друг контекст. Извратена жена!

Абсолютно съм съгласен с теб!!! Прекрасно дете с извратена майка!!! Да, снимките му щяха да си бъдат чисто детски и чисти по детски,ако не бяха тия 3-4 снимки с предизвикателен , направо сексуален характер, където фокуса попада върху краката на детето,а не върху очите му! Как само провокират педофилите с тия снимки! Майката със сигурност е кучка!

сладур! Как искате да бъде облечена - с бяла блуза и чавдарска връзка???? Пожелавам и успехи и едно прекрасно детство!!!!!!

Между другото Гликерия може да се преведе от гръцки като Сладуранка(с по-курвенско звучене, ако ме разбираш)

ME

...познавам такива майки, не дават на детето си да яде, за да не качи... ...познавам и майки, които мечтаят детето да се снима (ама не в БГ)... ...невинност струи от погледа и позите... БРАВО, МАМЧЕ!

Майката, доколкото разбирам от името, е украинка. В последно време мноооого ми падна мнението за украинците. Във всички посоки.

Много ти е паднало нивото на теб. Името е гръцко.

Как е снимала "тайно" и "бързо" тази майка като почти 98% от снимките са с отправен поглед в обектива от това дете"

Това дете за модел ли го гласят или май за нещо друго? Такива пози да заемат малки деца и в такова меко казано оскъдно облекло, не е редно. Ясно, че майката е осакатена от малка по същия начин. Само защото са я учили самата нея да се продава за пари, тва значи ли, че тая к,рва майката трябва да бъде оставяна да си съсипва така детето? Нека и го вземат по обвинение, че не е в състояния да се грижи адекватно за детето си и да го дадат на хора, които имат морал и ще дадат на малката нужното възпитание, а няма да го оставят да израсне с възпитание на к,рва.

ти си болен мозък

тя жената няма право на избира с какви дрехи да се снима детето и не я оневинявам просто тя е безучастна в това Поне така мисля

Тцъ! Не е мой тип. И въобще, една жена като проходи и вече не става.

сладур си.

дкми

На бас, че ако от ГДБОП намерят тези снимки в нечий компютър, то притежателят му ще се сдобие с обвинение в педофилство?

абсолютно!

Не го намирам за съвсем нормално това снимане на деветгодишно дете, но може би съм с по-остарели възгледи.

Много са си Ви добре възгледите, някои ценности не се променят с времето.

ех бургасссссссс какво като има мух детето е красиво! както винаги завистливите не спат!бог да пази детенцето! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, детето е хубавко, има (за сега) правилни черти, но е ясно, че и фотошоп-а е играл доста. Току-що поразгледах снимки в нета на майката и бащата - не бих казал, че са 'убавци, и двамата ! Бащата е с ниско чело като неандърталец, майката - на някои снимки бая ококорена и опулена, на други дори не става за нищо. А майката на френският модел е красива определено. При тази Кристина просто е добро съчетание на гените - от двамата е взела най-хубавото, щото иначе...ако беше взела най-лошото...не знам кво щеше да се получи :-))) Все пак, да я видим като порасне, не се знае...може и да погрознее. Примери много - Маколи Кълкин, Илайжа Уууд...не се знае. Дано да не стане така. А иначе типично по руски - трябва да се извлече максималното $ от това, че ти се е паднало красиво бебе. :-)

Детето е много красиво, но в него няма нищо детско. Фотошоп ли е или е гримирана, с направена коса....ИМА НЕЩО МНОГО ИЗКУСТВЕНО В СНИМКИТЕ НА ТОВА ДЕТЕ. Мисля, че децата не могат да бъдат топ модели, трябва да се изчака поне 15 години, да са по- зрели и да разберат, че това е ПРОФЕСИЯ. А не майтап работа. Майката е безмозъчна па...ка.

С толкова фотошоп и аз ще изглеждам на 9. Всеки, който има поне малка представа за фотошопа, ще види колко много са обработвани снимките. Пък красотата е много относително понятие.

Хубава е.. но първо, това не е русо, а кестеняво, на някои снимки личи, че е била боядисвана, оправете си размечтаното изречение с русите коси и бездънните очи и т.н. и второ - на първата, 6-тата и 11-тата снимка доста личи, че са уголемявани очите на фотошоп. Що се отнася до притесняващи неща, 13-тата снимка ме притеснява най-много.. Това дете хранят ли го изобщо? Става ми чак жал с тея хилави крачета.. И това е едно от основните неща, които неодобряващите за толкова млади модели трябва да помислят сериозно - оставете сексуализирането и т.н. а помислете, че това е едно дете, което неизбежно ще бъде превърнато в поредната анорексичка и на 20 целия й организъм ще е съсипан от вечно недохранване, екстремни диети и какви ли не други проблеми от такъв тип.

Много красиво дете! Не е редно да се пророкува със злоба, какво ще стане от него, може да стане и ядрен физик. Всеки да си гледа собствените деца и да се грижи за тях и за изявите им според представите си.

Че не го "готвят" за ядрен физик е ясно, нали така, а това, че всеки родител може да прави , каквото си иска с детето си, не смятам - е не би трябвало да е точно така.

Много красиво дете! Целта -оправдва средствата,са казали хората! И аз се присъединявам към тези,които неодобряват деца-модели на тези невръстни години! От друга страна Наталия Водянова също е започнала от много малка и с днешна дата да не би да и е зле?

Е, ще стане м*стия като майка си и ще прави луди кинти. К`во да ги мислим ...

аз съм против и то много децата да се ползват като възрастни гърли. да като модели са децко облекло, но не заемаики провокативни пози.

...деЦко....ах, неграмотност, неграмотност....:-((( Пише се деТСко.

красиво дете, но родителите много умело я продават, и от сега сексапил, не е добре това. много меркантилна работа, без задръжки явно.

Детето е красиво - няма спор. Но схимките са много провокативми -- тя изглежда прекалено секси на тях - идеалната примамка за педофили - точно като Лолита. Справки - книгата на М. Пузо - Кръстникът - главата за посещението при холивудския режисьор, улу Престъпната Империя - низките страсти на Комодора- стар общинсли съветник, който изнасилва малки момиченца. Родителите не трпбва да поощряват тези снимки - детето пак може да е модел, но с детски дрехи и детско излъчване.

Ти, доколкото си спомням, говориш за детето-ангел и майката-дракон, както ги наричаше Марио Пузо. Но все пак тук става въпрос само за снимки, макар и провокативни. Макар че общото и в двата случая са парите.

Повечето снимки, лично на мен като родител ми изглеждат притеснителни. В крайна сметка руското общество приема това, за справка - Лолита.

В случая не става въпрос за руското общество, тъй като момичето снима за западни марки и списания, а не за руски. Целевите пазари на тези кампании, ако проверите, също не са Русия и Руската федерация...

Само да допълня, че в последните години точно модните редактори в САЩ и Франция изкараха и позволиха да се публикуват снимки с откровено сексуализирани деца, Кристина не е първата, нито последната. Ако си спомням добре имаше една скандална снимка на момиченце с токчета и грим в щатския Вог, пусната от Ана Уинтур. Това, че детето в случая е от руски произход не означава нищо.

Да, ама са, погледнете вие, цените са в рубли, ако не греша, ама все тая, няма да споря кой кого експлоатира в този случай.

Страшна логика! А, Тилан Блондо като е французойка, да вземем да ги направим и французите п*дофили, а?

Очевидно това ви допада и не мислите , че е на границата , ами да, с п*дофилията.

Абе лапето е красиво, спор няма, ама тия снимки не са ли прекалено...как да кажа...секси може би. Нещо възраста и със снимките не ми се връзва

Стремежът към модния подиум, подхранван от родителие, е утрепал бъдещето на не едно момиче.

Болни родителски абиции.

Има и други такива хлапета.Прочетете например за Тилан Блондо (Thylane Léna Rose Blondeau).И едни нейни снумки много се коментираха преди време..За съжаление не са само двете.Тъпа е работата ,дори бих казала гротескно е да се вкарва сексуалност в хлапета , тя да прелива и натрапва.Е, с течение на времето -т.е израствайки хлапетата , вече се променят нещата и не е толкова шокиращо.всичките тези проблеми много бяха показвани и в едни тв поредици за деца - модели, деца - участници в конкурси за красота.Но вярвайте , че проблемът не е продукт на нашето време , а датира още от далечните 70-80. най жалкото е - откраднатото детство и превръщането на едно хубаво малко човече в продукт.

тилан блондо ряпа да яде -нищо подобно няма в нея...така че аналогията е само в твоята глава и е формална-мисли преди да правиш сравнения

Абе ти дежурно всичко да отречеш! Видяхме я Тилан Блондо, същия тип е, но по-ефектна и запомняща се.

Имат много общо двечките - и двете са с татко футболист. А с тази професия такъв вижда едно бъдеще за дъщерите си - "модел", т.е. момиче за футболисти.

Вижте в нета и снимки на Анастасия Безрукова.

Хахахаа, като три капки вода са, съвсем се обърках

Обречена да е щастлива! Поклон пред красотата ти.

Красивите не винаги са щастливи, но щастливите са винаги красиви.

Кой знае какво е красива. За плеймейтките едно е красота. За децата е друго. Тази след 3-4 години ще е красота на плеймейтка. И аже ако се случи какво?

няма проблем да си модел на 9, има проблем да си родител и да искаш детето ти да е модел на 9

какви е тая неземна красота, какви са тези глупости?! загледахте ли се колко от снимките са обработени и колко обикновено изглевда на тези които не са дообранотени? наи-нирмално дете, ражодете се покраж някое училище или в парка и ще видите не по-грозно деца. аман от родители с болни амбиции и от хора които се продават за пари по отвратителен начин. :((((((( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей, тази човешка злоба очевидно няма свършване . ДЕТЕТО Е КРАСИВО , НАИСТИНА Е МНОГО КРАСИВО ,а Вие си харесвайте децата в парка .

$овешката глупост е безкражна... :(((( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това не е злоба, това е мнение

Няма злоба в коментара му. Човекът е напълно прав- има много красиви деца навсякъде около нас и без да са попаднали на добър фотограф или гримьор. Да. СНИМКИТЕ са красиви, а позирането се учи. На две- три снимки детето е без грим и без поза и с нищо не изпъква пред останалите деца.

Пак изкарвате хора с различно мнение, че са злобни. С Крисия беше същото, който не я харесва е обиждан по всевъзможни начини. Замислете се, кой всъщност е нетолерантен и злобен.

От Дир-а хитро са спестили в новината от къде са родителите. Само се споменава, че са се преместили в Русия. Това е заблудило доста от коментиращите във форума. То не са Агенции за защита на децата, то не е Митко Пайнера, то не е Бог, то не са глупости на търкалета. Това дете наистина е прекрасно, то прилича на своите красиви и атлетични родители, от малко се занимава със спорт и балет. Затова ние не сме свикнали да виждаме такива деца, ние не сме свикнали и да живеем техния живот. Към Дир-а: не е толкова страшно и демоде открито да се напише, че това са руснаци.

А ти какво очакваш от гестаповската медия? Да си новинар в сегашно време - значи да си послушен...copy/paste от там от където ти се каже и не разсъждаваш...А ТЕЗИ дето ти казват, знаят кое требе и кое не требе да се дава на зомбитата като инфо.

А бе ти нормален ли си, хиляди деца в България се занимават с балет, танци, гимнастики, фигурно пързаляне и т.н., но целта на родителите им не е да ги пласират в социалните мрежи и за каква завист говориш изобщо, има хора , които живеят достатъчно добре.

Родителите не ги ли е шубе, че ще го уручаса някоя чичка (може и повечко) с педофилски наклонности?

Важното е пари да падат.

малка е още ,трябва да мине 14 години за да се каже ще има ли хубаво тяло или не ......само лице не е достатъчно

Горкото дете! Само това ще кажа... (Наистина е рядко красива, но може тъкмо това да се окаже най-голямата й беда...)

Какво е туй, жуже ли е?

Детето е прекрасно, но въпроса е дали това няма да навреди на нея...повечето, които са тръгнали по нейния път стават надути и тъпи същества...

че то в русия е пълно с красиви деца а жените им са едни от най красивите в света.

Да, обаче имат мъх по лицето. Даже и Маша Шарапова е мъхеста.

Драго ми е да го чуя :)

ддз...някак в тези снимки се афишира жената, пък то дете, бре...

оставете детето на мира бе боклуци!

Детето наистина е като кукла. Може да краси всяко списание и може би не е лошо да се види. Друг е въпросът как родителите използват това.

Вместо детето да си играе с кукли, самото то е кукла, с която си играят корпорации и медии. Това ли е нормалното общество!?

Явно доста хора са станали зомбита.

Красиво дете, но бих била по-малко обезпокоена, ако някъде в статията се споменаваше за това къде и как учи, набляга ли се на образованието й..

Бог я е надарил наистина с неземна красота!!!! Пожелавам от сърце здраве и много щастие на това прекрасно създание!!!

A аз пожелавам същото на всички деца по земята!

Прекрасно пожелание! В допълнение ще й пожелая, от все сърце, бог да я пази от хорската проклетия ... поне докато е още дете!

Много тъжно! Това красиво дете ли е или красива плеймейтка? Да не кажа по-точни думи, не от страх, че ще ме баннат, а защото ми мъчно за това дете. Няма ли агенции за защита на детето?

Eдно дете , без детство .... Работещо от 3-годишна възраст ....

Изобщо не смятам, че тя е без детство. Просто това е хоби, игра, за което за нейно щастие се и плаща. Не всяко дете е красиво, каквото и да си говорим. Като е получила 6ца от тотото на гените, защо да не може да се наслади? Животът е много по-лесен когато си красив.

"Не всяко дете е красиво" Много по-голяма част от бръмбъзъците са красиви, или симпатични, отколкото възрастните. Интересно е да се направи проучване на какво се дължи погрозняването :)

Децата, особено тези с хубаво детство, не разбират позитивите, които носи красотата. Това се разбира в пубертета, когато красотата се превръща в цел и оръжие. И проблемът е точно в родители, които мислят като вас! Девет годишно момиченце не знае какво е шестица от тотото на гените. Майка й знае и знае какви хора са привлечени от това

Муахахахаха! Т'ва манекенките са най-щастливите хора на света, нали? Щото имат кинти и носят яките парцалки, а от това по-голямо щастие, ехехей ... Ето ти една единствена причина, поради която не чак толкова красивите жени са облагодетелствани: Хайди Клум - красавица, спала е с дедо Флавио Бриаторе, дето и детето си не е признал, след това със Сийл (мокър сън на всички жени), Адриана Лима спи с Марко Ярич (мокър сън на всички жени), че и й кръшка. Цветелина Янева (хубава жена) - спи с Делян Пеевски (мокър сън на всички жени), Ани Хонг (готино нежно маце) - спи с Люси Иларионов (мокър сън на всички жени), Миранда Кер да й завидиш направо, особено ако си тийнеджърка - доскоро спеше с елфът Леголас (мокър сън на всеки манаф) и му кръшкаше с Джъстин Бийбър ( и той на манафите) ... Да продължавам ли?