Кои са най-надценените актьори

За втора поредна година Адам Сандлър е най-надцененият актьор на Холивуд.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-надценените актьори | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя хактьор е като наще певици по чалготеките: простолюдието като им дава, ще взимат!

Turnokopa

До Dir.BG. Защо сте изтрили на човека първия коментар по темата ??? По тази логика всички коментари са за триене!!! Нали това е казал човека. Ама и вие сте едни модератори. Естeстветно, че ще коментираме печалби и прочие. К'во друго, дърветата снимка на артиста дето сте сложили ли? По добре забранете коментарите. В целия сайт е пълно с нецензурирани простотии, а вие безобидните трието... - За тримата споменати артисти написаното си е чиста жълта статистика, защото нито компаниите декларират 100% всички приходи и разходи, нито артистите своя хонорар. Колко данъци се крият не е истина. А процента, за който се говори е просто измерител за съпоставка между тях. Само от главният артист ли зависи тази печалба? По същата логика трябва да има за всеки член на екипа. По-голяма простотия не съм чувал за измерване на възвращаемост. А за това колко един артист е харесван, обичан и уважаван си има една камара броячи, критици, гилдии и награди. Нашето лично мнение за жалост вообще не променя реалността. - Факт е, че тия и да не ни харесват пак си се снимат и пак донасят така малките 300-400 % възвращаемост във филмите в които участват. И награди им дават и прочие. Какво да искаме от едно просто и неграмотно общество. Салатка, ракия, простотия и си е па у тия. - Успех на критиците и на модераторите по време на празниците!!! И наздраве на всички ни :) :) :)

И най-слабите холивудски актьори са в пъти по-добри от всеки един български такъв.

честито рождество христово на всички булгари! в края на краящата те все пак печелят над з00%от вложените в тях средства... не ли така? не разбирам за какво е тази статия? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

най-надцененият актьор? Надценен е за мен е нещо като незаслужил т.е. не е заслужино уважаван и не добър, така ли?

Американското кино е абсолютна простотия в момента. Само тотални глупости правят. Само деградиращи филми правят или някакви безсмислени с ефекти. На 500 филма, няма и 10 хубави.

На нас ни пробутват тия филми, които можем да си купим. Другите - като мине време. Все пак сме второ качество хора...

Сложих минус, защото не съм съгласен с мнението. Ето и моя аргумент: киното отдавна не е висшата форма на изкуство, която някои хора продължават да му приписват. То е още едно средство за заба влезе в днешно време и много хора го използват именно за това. Не всеки високобюджетен филм трябва да се превръща в колосален епос. Достатъчно натоварено е ежедневието на повечето хора, така че понякога човек просто иска да разпусне с някоя зрелищна небивалица, вместо да изпада в дълбок философски размисъл. Иначе казано, кой каквото го кефи ;)

Преди години правеха добри комедии, но сега комедиите им са свързани само с разврат, наркотици и алкохол. Ако мислите, че това са комедии, са си лично ваши извращения.

направо да ги ожали човек! а американските комедии са най-големите простотии

най-надценени са българските актьори да не започвам да изброявам...

За мен Джим Кери е без конкуренция в това отношение - отчайващо слаб и еднообразен!

Стою

За Кери те подкрепям, но явно връзва повече приход. Тия години има ли роли? Може и за това да не участва в класацията...

Затова не си станал филмов критик. Много обичам такива като тебе дето като кажат "За мене.... еди кво си", все едно че като кажеш "за мене" говориш от името на всички. Ами фактите говорят, че Кери е най-успешният и талантлив комик за последните 20 г. Това е, пий една студена вода и го приеми!!!

Никога не съм имал намерение да ставам филмов критик. Съвсем коректно съм изразил моето мнение - странно ми е как го свързваш, че говоря от името на всички!:) Весели празници, професионалистееее, и си пийни какво душа ти иска - наздраве!

Напълно съм съгласен за Кери. Такъв противен нещастник, който освен да прави физиономии друго не съм видял като умения. Само че май и да иска не може да снима филм без да си криви мутрата. (В почти всички случаи като видя, че участва веднага сменям канала или изтривам филма.) Иначе по темата - тоя наистина и той е много елементарен и играе глуповати роли. Но може би като му видят името Адам и щат не щат пишат по-едър хонорар. Пък дали е от "нашите" или съвпадение на името - смее ли някой да пита.

Всеки има право на мнение, но да говориш така за Кери показва, че въобще не го познаваш като актьор. Бих ти препоръчал да гледаш "Маджестик", "Човек на Луната" и "Шоуто на Труман". После пак пиши за физиономиите му, които, между другото, са си естествен талант независимо дали хората ги харесват или не.

Не, не съм съгласен - има един английски идиот, който бие Джим Кери, мистър "Бийм" или нещо подобно.

Ако тия филмови компании включат някоя подлога на мутри, може направо да фалират. Не само че никой няма да гледа филма, но и мутрите ще ги ограбят.

При възвращаемост 3,2 долара за всеки вложен 1, печалбата е 320 %. За такава норма на възвращаемост всеки нормален бизнес може само да си мечтае. Какво искате, 10 000 % печалба?

Искаме 9:1.

Нима разходите за филми са само за хонорар на един актьор.

Е, и какво като разходите не са само хонорара на артиста? Тук говорят за ВЪЗВРАЩАЕМОСТ на вложение! Я вложи пари в един ресторант, например, или в магазин за плодове и зеленчуци и ще видиш каква е възвращаемостта. Ще има да си мечтаеш на 10000 лв. да получиш 32-40 хилки възвращаемост.

Евреите са изключително алчни! Те са овладели сладкия филмов бизнес и трупат милиончета!

Стою

Не е 320%. Елементарна математика и обичайна грешка на "бизнесмените".

220% ли е? Би ли ни "осветлил"?

И за Адам и за Бен бях убеден, че са неясно защо най-скъпо платените актьори в Холивуд. Адам заслужено води на Бен.

Ако класацията беше за България на първо място щеше да е Калин Сърменов!

или блатечки

Аз съм за Радина Кърджилова! Няма по-бездарна!