Неотразими на 60: най-изящно остаряващите звезди

Мерил Стрийп, Опра Уинфри, Дензъл Уошингтън - всички те изглеждат зашеметяващо, въпреки че са минали 60-те.

Обратно в новината

Коментари - Неотразими на 60: най-изящно остаряващите звезди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Victoria

Даян Кийтън сте я дали като анти-пример, нали ?

За позитано- келеметата на кутьо и варадеро- мекеретата на долен ,най изящни са цола драгойчева,алла пугачова и бизонесата ташева от алф тв!

Изглеждат добре за възрастта си, защото са яко гримиросани и издокарани ! Иначе са вампири и годзили, направо да се изплашеш !

За всички вас, с обърканата лексика - Бабите и дядовците са баби и дядо на внуците си, а не на обществото. За него са господин и госпожа. Ако мислите по - непредубедено, по - лоберално по - възвишено, и убацително, ще се почувствате щастливи от живота, с творчески сили. Да не се забравя, че един събува чехлите, а другги обува. По - добре дълбока старост и борба за жовот!

Изящно остаряват само катедралите. Останалите по-добре ходете по-често на църква, синагога, джамия или каквото там решите, но заложете на спасение на душата. Досега няма някой, който да е успял да си спаси тялото. Честито Рождество Христово.

По-добре да не се излагат пред хората!... От една възраст нататък само личният чар вече не е достатъчен - трябва и някой долар да добавиш отгоре, за да те огрее...

Абе каквото и да си говорим си изглеждат вече като добре поддържани и облечени баби и дядовци, няма какво да се лъжем.

Мда... за 100-годишните може и да изглежда супер, ама за нас 30-годишните си е направо...

Жору,я питай моята 17 годишна внучка,как и изглеждаш с твоите 30 години!

Има само един начин да се посъхраниш малко по-дългичко така, скъпи ми деца - да разкриете тайните на живота пред някой по-младичък от вас, за предпочитане без ангажименти и когато артритът позволява, ха-ха-ха. А, и много, ама много вицове и позитивизъм! Тези две нещица не изчезват до края на живота, даже човек така си се ражда - или водач, усмихнат и мощен, център на компанията и без бръчки, или тотален темерут и затъпял злобар, па макар и на 20 г., т.е. вече готов пенсионер! И си мийте зъбите редовно, а пък и ако се изкъпете за празниците, това вече ще е напредък, ха-ха-ха.

Мъжете са толкова стари на колкото се чувствуват, а жените на колкото изглеждат.

Май някои от тях са си поскрили от годинките.Например Даян Кийтън изглежда на над 90.Че Стоянка Мутафов и без капела ,изглежда по-добре .От всичките ,чиито снимки са побликувани,най -добре стои Рене Русо.

На мен най-добре ми изглежда Олга Кириленко!

И на мен честно казано тя най ми хвана окото. Ама защото не е дърта, като останалите изящно остаряващи звезди :)))

ЗАЩО не виждам Тина Търнър ??

....на този робърт май повече ще му отива смъргга защото такива дето го желаят на другите тях стига.

Защо вече не пише на коя статия кой е редактор, а само life.dir.bg? Колективната отговорност е равна на лична безотговорност. Всеки трябва да носи отговорност за приноса към сайта, както и към резила, ако има едно от двете. Собствениците на link да си защитят интереса. По темата - народа много хубаво го е казал: 1. "Живей докато си млад, за да не те е после яд." 2. "Старост - нерадост". По темата -

Ами това не е без помощта на пластичните хирурзи, това особено важи за Шер дето и плаващи ребра махна за да изглежда по-слаба. Имат пари-изглеждат добре.

Извини ме, но като не знаеш недей да говориш. Шер има пластични операции-факт, но не е махала плаващи ребра. Има много интервюта в които го отрича, а това което си чул(а) са грозни клюки и слухове. Нито аз нито ти сме присъствали,затова е по добре да се доверим на самата шер която го отрича

Виждам поддържани фигури, интелигентни физиономии, красиви и изискани дрехи... Е, с малки изключения.

Това ли виждаш, наистина? Аз виждам възрастни хора, отказващи да приемат неизбежното и правещи си оглушки. А в България при този стрес, лоша храна и т.н., всеки над 60 г. трябва всяка сутрин да благодари на Господ, че още се движат флуиди в него и не се е застоял перманентно в съня си.

И като е неизбежен краят препоръчваш на всички да легнат и да го чакат от момента на раждането си като тебе, да. Е не всички са скроени така, има и хора дето се борят до последно - в крайна сметка след човек остава само това, което е направил докато е живял.

И какво лошо има да се поддържат и да се обличат красиво? Като са стари, изсулени и опикани ли да ходят? Изглеждат достойно и без превземки за годините си, освен може би само Шер. И Даян Кийтън малко е попрекалила с артистизма.

"Смъртта й прилича".

ГОЛЕМИ ПРОСНОТИИ ИМА ТУК.КАЖЕТЕ МИ КОЯ БЪЛГАРКА ИЗГЛЕЖДА ТАКА НА ТЕЗИ ГОДИНИ,А ВИЕ ДЕТО СТЕ ПО-МЛАДИ И КОМЕНТИРАТЕ ГЛУПОСТИ КАКЪВТО ЖИВОТ ЖИВЕЕТЕ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ НЯМА ДА ИМ СТИГНЕТЕ ГОДИНИТЕ ИЛИ ЩЕ СТЕ СМАЧКАНИ И КРИВИ ПЕЧЕНИ ЯБЪЛКИ.

Какво са това "проснотии" не ми е ясно, но ако говориш за простотии ще ти кажа, че най-голямата простотия си ТИ! Първо: Виж се само с какви букви пишеш - крещиш просташки във форума. Второ: Има не една българка, изглеждаща не по-зле от тези на снимките, имаща същата възраст. Трето: Не познаваш хората, които са писали тук и няма как да знаеш какъв живот водят и как ще изглеждат. А ако на тебе ти е кофти, че изглеждаш зле, това нас не ни засяга. А ако не живееш в България, защо само се обаждаш като "черна станция", а?

много българки изглеждат така на 60 години,познаваш ли ги всичките,за да ти ги изредя поименно?Не е нужно да си известен,за да изглеждаш добре на каквато и да е възраст.

Що за глупав коментар!? Майка ми е на тяхната възраст и изглежда прекрасно, без пластични операции, просто добър ген.

е, ако някой твърди, че на тази снимка даян кийтн изглежда зашеметяващо, сигурно е сляп

Даян Кийтън е родена на 05.01.1946 г., така че е почти на 68 години и за годините си изглежда добре.

Майка ми тази година стана на 70.Смело мога да кажа,че изглежда в пъти по-добре от тази на снимката.Даян езглежда като грозна 90г. България е с предимно застаряващо население и въпреки мизерията по улиците ходят доста по-хубави баби и от американските звезди.

Да не говорим и колко интелигентност и специално излъчване има. Е не си е обтегнала цялата физиономия, не си е сложила силикон, ама си е Даян Кийтън, това е!!!!

В интерес на истината Даян Кийтън никога не е изглеждала неотразимо....нито като млада, нито сега....само като и видя панталончето с бастички.....може ли във всички филми да изглежда по един и същ нелеп начин....

летобройците, все пак не са звездобройци.

Пак пишете глупости или не можете да смятате. как ще са минали 60-те, като Дензъл Уошингтън даже не е навршил 60г. още.

бабичка с бомбе е бомбе на бабичка и тук няма нищо неотразимо.просто комично и неетично.иначе могат да си правят всякакви класации според онова под бомбето за разтуха!

Да знаеш, изобщо не искам да видя как изглеждат жена ти и майка ти да не говорим за БАБА ти. Простотията е безплатна! Май тук всички се страхуват от стареенето или? Всяка възраст си има предимствата си.

Ха, ха, ха, единственото предимство на това да си стар(а) е, че не си умрял(а) млад(а)! Ха, ха, ха.....

Какво значение има как изглежда бабата на сова-та? И ако изглежда дърта, от това дали бабичката с бомбето ще заизглежда по-млада? А и не само тя! Абе ти да не старадаш от геронтофилия, та толкова харесваш външния вид на старите хора?

Типично мислене на балкански задръстеняк. Всяка жена над 50 трябва да носи забрадка и гумени галоши, и ако може, да не се показва извън двора. Смешен и жалък си. А може просто да си тъп.

Бе аз гоня 70 и изглеждам по-добре от тях. Още гоня мацките.

Колкото и да ги гониш не настигнеш ли някоя мацка... Мерак години не брои.

Под горещото слънце? Ха!

на сън ли, сиромахо,още гониш мацките?!

И 45-годишна ме гони. Сещате се защо! 12 години я ощастливявам.

Деца, кой от Вас виждал София Ротаро. Каква е тази мумия на снимката изглежда на над 2000 години, ако е така добре е запазаена.

София Ротару,такива имена не бива да се бъркат.

Данко изглежда бърка София Ротару с ротарианския клуб. А за КоПзон и коментара на "Верно?!!" да не говорим! :-D

А пък Йосиф Копзон само как изглежда,а? Абе друго си е нашите соц.звезди-и по-хубави,и по-съхранени... Айде,де!

Е добре де, като сте неграмотни как не ви е срам да пишете в Мрежата, па макар и да не сте на и над 60 и със сигурност изглеждате зашеметяващо?!

На 60 като на 60,нищо особено като за хора с много пари,правили много процедури да задържат младоста.Зашеметяващи(донякъде)ги правят дрехите,но лицата са като на всички 60 годишни,а Шер е просто комична с тая мини рокля.

Възрастта не може да се скрие на ръцете и на шията. Иначе отдалече всички изглеждат страхотно, но въпросът е от колко далече ...

Баба Лили ги слага тия всите у малкото си джобче! :)

Не знам дали се шегуваш, но коментарът ти е абсолютно точен!!! Лили е перфектна не само за възрастта си, но и много от младите слага в малкото си джобче, и като визия, и като дух!

Хукнало базедището копанарище по къщите на хората боклуци да подхвърля и на циганя да ма показва.