Дейвид Линч: Добре дошъл отново в Туин Пийкс, агент Купър

Дейвид Линч обяви в "Туитър" завръщането на Кайл Маклоклан във възродения сериал "Туин Пийкс".

Обратно в новината

Коментари - Дейвид Линч: Добре дошъл отново в Туин Пийкс, агент Купър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато го излъчваха през 90-те година, гледах с огромен интерес сериала. Харесвах го. Преди известно количество близко време започнаха да повтарят сериала по една от телевизиите. Зарадвах се, че ще му се наслаждавам отново, но ... едно голямо "но" ... всичко с времето си - са казали умнягите много отдавна ...

Сериалът беше безспорно интересен; но в края нещата тотално се объркаха и нищо не схванах от "развръзката"; дано този път почнат и свършат на чисто :)

Има много хубави сериали от типа мистерия, фантастика, трилър, но "Туин пийкс" е единствен по рода си като сюжет и атмосфера.

На времето ни направиха на идиоти с този сериал, сега ни заливат със стотици подобни и вече ми е все тая. Абе най-добре четете книжки... :)

Четенето на книжки и гледането на качествени сериали не са несъвместими занимания;)

Дейвид Линч имаше намерение да заснеме трети сезон преди 20-ина години, но за съжаление плановете пропадната, тъй като актьорът, който играеше Боб почина, а той трябваше да бъде основно действаше лице в тези серии. Сега се сбъдват последните думи на Лора към Купър: Ще се видим отново след 25 години". Очаквам с нетърпение новите епизоди и силно се надявам, че те ще подтикнат някой от филмовите разпространители у нас да пусне колекционерско издание с всички сезони със субтитри на български.

Хареса ми играта на Кайл Маклоклан в сериала на Марвел и с интерес ще очаквам друг филм с него, в който има и по-съществена роля.

супер! много се кефя, браво!

Претоплят старата манджа.

Дааа, в "старата манджа" имаше готини мацки, ама сега хич не са такива. Направо не е за вярване колко са се променили в отрицателна посока. :-(((

Не виждам нито Шерилин Фен,нито Шерил Лий да са остаряли толкова.Да,има промяна,все пак това са 25 години,ти тогава сигурно си бил пубер,едва ли си останал същия ;)