Джоли с по-хубав тоалет от Анистън на събитие

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли присъстваха на награждаването на Асоциацията на филмовите критици в САЩ (BFCA).

Обратно в новината

Коментари - Джоли с по-хубав тоалет от Анистън на събитие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самата Джоли е като отбирана за кайма.. Подвижни мощи. Жилите на ръцете и са изпъкнали като на бабичка.. Сори, но от предишната и свежест и красота не е останало нищо..

На ме пък Джоли ми прилича на восъчна фигура по пеньоар...

Точно с нещо такова са я облекли в музея на Мадам Тюсо в Лондон.

На мен Марион Котияр ми хареса най-много! Има прекрасно излъчване! Иначе статията е доста идиотска...

Съжалявам, но на снимките виждам един ходещ скелет, облечен в нещо като сатенена нощница. На неин фон Дженифър Анистън е с хубав костюм, изглежда стегната, без да е болезнено слаба и не, гърдите и не висят!

Стою

Обърнат Ви е монитора. Стърчат.

хохохохохохохохохо :))))))

Глупости!

Аз мисля че,Дж.Анистън има вид на леко састърена жена и се очудвам тъйкато не е без пари..има процедури които могат да я по-оправят стига да е мъъъъъничко по-отговорна към външния си вид!

Абе и Джоли е облякла сребристата си нощница, ама наистина в сравнение със секретарското костюмче и прилежащите към него синджирчета от тоалетното казанче на Анистън е в пъти по- добре.

Емили Блънт изглежда най- стилно според мен.

ХАХАХАХА къртиш мацка цунннн

определено анджелина е по-добре, иначе тоалетите и на двете в този случаи не са много добри.

По-добре обърнете внимание на моделиерите, които се опитват да направят красивите жени на плашила с тия тоалети. Отвратителни са!!!!

Повните ли навремето...как Брат Пит плю на женицата си Женифар Анистан, защот пу*ката на Анжелина Жоли явно повече го теглеше...Спомнете си сега и аферата "Ася Дойчева Вакарелска - жужето Божинов - Никлозета". Хората с класа и стил като първопосочените се разделиха като културни хора, макар че Анистън малко рева, а нашите български карикатури и най-вече карикатурата Никлозета се насRа да прави напук на Ася Дойчева, да си прави PR върху мъката й и детето й...а Божинов, който е един от най-глупавите и безмозъчни шимпанзета, само примигваше с малките си свински оченца и не можеше да върже две думи на кръст.

Винаги някой ще е с по-хубав тоалет от друг. Това ли е толкова важната новина??? Да не говорим, че хубостта е субективно нещо. Един харесва да оправя актриски, друг предпочита козички, и в крайна сметка всеки от тях си мисли, че неговият вкус е по-по-най :)

Каза Зайо Байо и си облиза задника........

и двете дядо попе и двете ...

Явно за всеки влак си има пътници,след като има хора ,които харесват Анистън.Вкусове различни

А на мен най ми хареса Джулиан Мур- само много са и грозни ръцете и ноктите...

Това са пълни глупости!!!!!! Тоалетът на Джоли не е по-хубав. И тя не е по-хубава. И няма нужда да го пишете в заглавие. НЕ, не е по-хубава, представете си.

Обаче това е САМО твое мнение.

Всъщност, не. И други мислим така.

все едно цецка цачева да е с по-хубав туалет от аня пенчева... и кво от това?!? това няма кои да забележи...

И на двете тоалетите не им стоят добре. И понеже са сложили снимки и на други актриси, ще си кажа на мен коя ми харесва най-много - Кийра Найтли, и тоалетът й е подходящ, и много добре й стои, а и в лице си е готинах:)

Покрай тая история с гърдите, проблемите в семейството и т.н. - естествено, че Джоли ще я пишат с най най най най-хубава рокля. Ако ще и по нощница за 10 долара да беше дошла.

КОСТЮМЪТ на Анистън (не знам защо решихте, че е рокля) ЩЕШЕ да е адски по добър от фустата на Джоли, ако не показваше увисналите и (за жалост) гърди.

Гърдите и са супер... и както винаги, изглежда много по-добре от Анджелина!

дя-до

Че тя Анистън си е проста селянка, а сложена пред Джоли, си е направо слугиня. А и кой я набеди за актриса. Не е дори посредствена, а направо слаба.

лъхаш,на мнооого...тъп?! вероятно си,...необразован ром!!! хахаха..

Че какво и е лошото? Едната играе главно във филми, другата в сериали. Не е задължително някой да може да владее и двата типа "екрани". Ти Джоли виждал ли си я примерно в Хакери? Или Луна над Мохаве? Че тя е по-зле и от статист в Приятели.

Сравняваме визията на двете актриси, ти къде се понесе...

Джоли винаги е изглеждала по-добре от Анистън, дори и по нощница. На онези, които не вярват, google ще предостави достатъчно снимков и видео материал. Факт е, че Дженифър никога не е влизала в десятката на най-красивите жени, на каквато и да е възраст - с тоя рaзкривен ''фейс'', месест нос, тънки, злобни устни, изгорена от перхидрол коса и костюма на баба от секретарските й години. И верижката от тоалетното й казанче не помага на визията й. Онези, които защитават Джен, ми е ясно, без дори да ги срещам как изглеждат...

Въпрос на вкус. Аз не харесвам тъмни и груби жени

И харесвате повече Анистън, която прилича на мъж и е изрусена брюнетка?! Как сте с очите?!

подкрепям те на 100% , Анджелина е вълшебна, много искам да приличам на нея - жена съм - искам да съм стара и грозно слаба като нея и ако може и с нейната рокля, пък хич пет пари не давам на пеньоар ли прилича , на

Жената трябва да е свежа, жизнерадостна, весела. Джоли тук прилича на вампир. Само жените си мислят, че Джоли е по-класната, питайте мъжете ...

Анистън е много по - хубава. Джоли е вече плашещо грозна. За ходенето без сутиени и аз се възмущавам.

На мен пък Соня Йончева ми харесва повече от двета силикона взети заедно :))) Прекрасна и талантлива Българка !

Стига с тази Джоли, бе хора. През ден през два само за нея четем. Няма ли други знаменитости на този свят?

Големи ръкави на слабите и ръце, просто отвратително.

Я, къде ми била нощницата..Аз се чудя къде е, а то Джоли ми я свила..

Ама много ми прилича на Анджелина Джоли, да знаете. Само дето не е толкова красива, но нищо. А сега отивам да си купя нещо за ядене до 10 лв., че от два дни у нас няма нищо. Приятен уйкенд. Слънце има за всички бол.

Като гледам всички "звезди" явно не познават думичката СУТИЕН.....На супер официално събитие-всички по Ци.. но пък може модата тази година да е такава ...ние като не сме звезди

Явно не си голям познавач на СУТИЕНИТЕ. Вече съществуват всякакви сутиени. Дори, такива, които се прикрепват под гърдите. Забрави за палатките на баба ти, отдавна не са актуални.

И кой кого крепи - сутиенът гърдите , или гърдите -сутиена

Без сутиени е по-хубаво ве ееей, ти да не искаш с ватенки от колхоза да се показват?

Молодец! Изказа ми мечтата!

Дженифър си е все същста, млада, красива, свежа и сияеша. Но какво се случва с Анджелина!? На тези снимки изглежда като бабата на Дженифър - похабена, остаряла и със залзваша хубост. Роклите и костюмите ги оставям на страна.

Стою

С какво си чистиш монитора? Че моят явно е мръсен, щом не виждам хубавата Дженифър. Малки и увиснали (плоски) плюс деколте, което е за други. Тънки "змийски" устни. За Джоли - сбъркана работа, нищо че съм фен...

Болна е, горкичката... Нали прави операции, уж превенция от оная гадната болест, ама май не е само превенция... Жълта е като ...... не искам да казвам думата. Дано да не съм права.

Стою

На тая тема обикновено се замълчава... Не ти влиза в работа, на мен - също. Мълчи!

Парада на бабичките. Тия бяха актуални преди 10 години

И бабички да са, пак няма да те огрее от тях. Представи си колко си зле. Сигурно млад си се съсухрил и сдухал от всякъде, та се държиш като бесна всезнаеща пенсия.

Бравос! Ееех - Брат Пит да си на днешно време -- Ангелинка в леглото и Реклами на Туризма в БГ - макар че още не знае за това!

Абе, на село не ви ли учат да пишете и говорите правилно. И как така ние сме учили български, а вие - не.

Това ми е любима реплика от Бай Ганьо писан от Алека! Харесва ми - пиша я! Това е форум а не изпит по правопис!

Ама не може да се сравнява с наште модни икони - Мара Отварачката, Джена, Мена, Пена и тем подобни звИзди

Джоли е страхотна! Притежава отличителни черти на лицето, които я правят уникална! Джен е твърде обикновена... дори в нея намирам някакво мъжко излъчване. И според мен дамите, които пишат за Анджелина, че не изглежда добре и всякакви такива неща, просто избиват комплекси. Не искам да ви обидя, но кой знае на какво приличате.. Имам една позната, която не я харесва и постоянно й намира кусури само, защото един път мъжът й казал, че намира Джоли за наистина уникална жена. И затова мисля, че повечето, които пишат нещо отрицателно за нея, просто не могат да си признаят истината, а много добре я осъзнават! Хубав ден на всички!

Повечето уж симпатизират на Джен просто, защото по никакъв начин не могат да се доближат до Анджелина като излъчване, благотворителна дейност, брой деца. Недостижима е. Докато Анджи обикаля света, но не по ексурзии, а мисии на ООН то Дженифър прилича на сладката съседка, въпреки всичките козметични процедури, пластики, почивки и здравословен живот.

Избий си култовските комплекси от главата, защото си смешен.

Провери на Анистън благотворителните изяви, не са малко, само дето не се тръби чак толкова за тях, за съжаление... добрините трябва да се казват, за да дават повечко пример

Да, Джоли наистина има уникални черти, макар че и двете дами имат операции на носа и вече е трудно да се каже кое е естествена уникалност и кое 'придадена'. Но като цяло видът й последните години е много зловещ: една нездрава бледност и изпосталялост...

Ами приеми, че някои просто не я харесват, без да имат комплекси :) И на теб приятен ден.

Ръкавите на Джоли бяха модерни през 70-те години.

Така и на разбрах кое и е по-хубавото на Джоли.Домашният халат или нощницата си е преправила?!Ужас!Кокали и зъби,нищо друго.

Джоли не само по тоалети, а по всичко е по, по , най от Анистън.

Тоалета мии е много по-добър от тоалета тьии!

Запомни едно - базара ми е.....

Слагам навсякъде + за Джен и - за Джоли.

И двете не ми харесват. Едната е с пеньоара, който облича при ставане от сън, а другата е забравила да си облече блузката под сакото.

Тази кела е бездарна, няма талант. На всичко отгоре е с тънки змийски устни и крив патешки нос, би погнусила всеки нормален мъж.

Усмихната, стегната, непретенциозна. Може костюмът на Джен да не е сред най-прекрасните тоалети на вечерта, но Джоли изглежда ужасно в прилепналия халат. Освен това, въпреки че е много слаба, е с с отпусната плът около талията: това се вижда ясно на снимки 3 и 4.

Освен това Джен определено има по-здрав вид

Джен гледа само себе си, а Джоли гледа 6 деца, мъж, кариера и емисарски изяви към ООН.

Няма да коментирам тоалетите. Но Джоли, определено, е по-кофти човек. И осанката, и маниера, та дори причините за силикона на мен ми приличат на театро.

Като мъж предпочитам жизнерадостната и пращяща от здраве Анистън пред тази восъчна кукла с вид на мъртвец, току-що излязъл от концентрационен лагер Джоли. Направо ме ужасява. Хубава жена, но явно води ненормален начин на живот. Прилича ми на наркоманка в напреднал стадий.

Анистън е като селско момиченце. Джоли е хай клас. Не си и го помисляй.

каква класа, какви пет лева? Егоистка, наркоманка, крадла на чужди мъже. Талант - нула. Анистън е поне естествена. Вярно, не е красавица, категорично не. Но печели повече симпатии.

чета,коментари.. на много зависливи баби,....с тежко преживяна...менопауза! хахахаха..женска,злоба и завист,изяждат си....вагините от завист,...хихихихи...

Единственото злобно мнение което видях тук е твоето. За протокола мъж съм.Описал/а си себе си.

...да казваш,...истината е лошо...знам го!

много е грозно мъж да се изказва по този начин.

че вкусът ти е странен, не значи, че си прав за пишещите тук. Харесвай си я Анджелината. Щом обичаш лъскаво и крадливо.

Харесвам Джоли и съм пристрастна, и съдран чувал да облече тази жена , ще е хубава , ще излъчва красота, достойнство и стил. Жена съм и много бих искала да приличам на нея, просто е прекрасна.

Много хубаво пеньоарче :-)и аз имам едно такова, още си го пазя в раклата! И костюмче такова си имам, не е червено, но пък с блузката към него много си върви!

Дженифър Анистън и Хенесис Родригес са все едно с дрехи втора употреба - може ли , жени с възможности да носят тези дрипи?!?

Не знам за тоалета, но Анистън има много по-здрав вид. Ръцете на Джоли плашат направо.