Кийра Найтли е най-стилната бременна

Найтли, която очаква първото си дете от съпруга си Джеймс Райтън, оглави списъка с най-стилните бъдещи майки на бебешкия сайт My1stYears.com.

Обратно в новината

Коментари - Кийра Найтли е най-стилната бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стилно клецане и бременноста и такава.

.... една рокля беше облякла, на баба нощницата по-добре изгледаше. Шанел, не Шанел, беше чак смешно да я гледаш потънала във волани и къдрави платки, като сметанова торта на 5 етажа.

Нема лошо, и тако си е убаво момето, па си е и наше, македонско - Кирилка Найденовска се зове. Све йе наше - преко Вардаро та чак до Холивудот! Нека си игра девойчето, па да ни е йубаво. Сега да роди па ке видимо дале.

Важното е, че е чудесна актриса. Това със стилната бременна е измишльотина на журналята.

Жена ми беше най-красивата бременна, а такива Кийра Трамблисгдфгс Браско с по 20 имена едното таитянско, другото канадско майка норвежка баща камбоджански ром - въобще не ме интересуват. Новината ви е смешна и жалка, толкова няма с какво да си пълните сайт...

Вижте какво, в последно време виждам как "лайф" секцията само за бременни и родили гърми. Писна ми, това новинарски сайт ли е или родилен дом?? Тая бременна, оная родила, трета си показала гъза на бебето.. е аман вече! Гнусно става вече! Като че ли това е най-великото нещо, егати голямата работа! почнете да следите и бременностите всяка ромка и просто спирам да влизам в дир-а даже и за прогнозата за времето. Човек идва тука да се посмее на всичките звездни идиотизми и честно казано, предпочитам да чета за роклята или костюма на тоя, или еди кой си изневерил на 'нам си кой си, сулю и пульо се скарали и т.н., клюки, а не бг-мама. Спрете се вече!!

Разгледах галерията и разбрах, защо е толкова трудно за българите да възприемат вида на тези бъдещи майки положително. Просто там се вижда нещо, което българите сме забравили да виждаме - естествено красиви жени със съвсем лек грим, като червилото им дори е като естествения цвят на устните, няма дълги изкуствени нокти, лакирани във всички цветове на дъгата с тонове брокат, няма прилепнали рокли, от които бюста прелива...

Бъдещите майки са най-вече обект на вниманието на съответните бъдещи бащи.

Много момчешка ми е на външен вид.

Не? може ли да ни занимавате с нещо друго?

Щом Айла Фишер е стилна,то значи аз съм принцеса.Водещата на сутрешния блок на БТВ,е много по-стилна,за сметка на мрънкането и,А-Ъ и една мисъл с 10 изречения.

Ани Цолова да не е по-хубава (да можеше някой да я забремени и нея, ама де късмет) .

Като стана въпрос за Ани Цолова , мога да каже , че става все по-противна.Скромността и съвсем изчезна .Мята едни коси напред -назад едни пози и стойки.За хубост не може да се говори-избор на добър грим.

това, което виждам изобщо не е истина, по-селска рокля нямаше ли?!

напротов интересна е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ужас

Абе как не ви омръзна да подемата всякакви малоумни класации по измислени теми?

Някой беше писал, че една от редакторките на колонката е бременна и докато не роди, ще има ежедневни новини по темата. Вчера пропуснаха - сигурно не е била на работа!

Най- лошо облечената на наградите Златен Глобус стана най-добре облечената бременна!?