Кейт Мос уважи ревю на Луи Вюитон

Творческият директор за колекциите мъжка мода на "Луи Вюитон" Ким Джоунс е отдал почит към сънародника си Кристофър Немет, който почина през 2010 г.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Мос уважи ревю на Луи Вюитон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За нейно огромно съжаление, въпреки че се беше направила на куче с пудра захар, нея никой не я уважи нито веднжъж, въпреки наличието на разкошни тоаленти в залата."

Кейт Мос е кривогледа, и ниска. не я обиждам, просто факт, отделно алкохока на прощава на никого.незнам на кой принцип ги избират, но определено не ми мяза на супер модел а повече на лелка. Другите мадами от преди нея генерацията още са си в перфектна форма. Скоро пускаха снимки на Ел Макферсън на 50г, че тя ще бие наред 30г жени по запазеност.

Щото не си виждала последните снимки на Кейт Мос в Плейбой, Воуг и други. Всички са остарели на живо, но на снимки още са супер. Ел Макферсън има сбръчкани колене например.

И аз мислех да отида на ревюто, ама като разбрах, че тази ще ходи, се отказах.

Тия манекенки от снимките малко мязат на мъже. Ква е тая мода не знам.

Стою

Тия "манекенки" от снимките са се родили мъжки. Ама нали се сещате, че после е въпрос на избор...

Не е въпрос на избор.

Състарила се е много, а беше хубава жена, нищо не е останало.....

Обзалагам се, че много личности от модната индустрия ще реагират крайно негативно по повод тоалета на Кейт Мос.

Активистите от ПЕТА направо трябва да и съблекат палтото от естествена кожа. Все повече не я харесвам тая наркоманка!

OMG! А Бебо Халваджиян? Той дали го е уважил? ЗАЩО ДНЕС НЯМА НОВИНА ЗА НЕГО, неговата адреналинка и адреналинче?!? Притеснена съм!

Тая скумрия, може ли да не се е облекла в естествена кожа!!!??? Смърдел спаружен!!!Вече на всякъде ги отричат и го смятат за нехуманно и не естетично, тая па....

КАКВА ВЪЛНУВАЩА НОВИНА !!!

Не мога да повярвам, че такова име от модната индустрия се облича в естествена кожа от животно, което е убито заради кожата. Това е проява на изключително лош вкус във всички смисъли на думата. Освен това е супер демоде.

ако не си - лицемерна си.

А пържолки, кифтенца и шишчета похапваш, ли? Това не е демоде. И снадвич с риба тон за закуска... Тях пък ги убиват само заради месото, каква е разликата?