София Борисова представи новата си колекция

Дизайнерката представи колекцията си "Lace magic" 2015 за модната си къща „Romantika Fashion”

Обратно в новината

Коментари - София Борисова представи новата си колекция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОВИНЦИЯ, ПОСРЕДСТВЕНОСТ...

За мен София Борисова е номер едно в модата.Моделите са и уникални.Браво.

моделите на роклите са много нежни и хубави-браво.

УНИКАЛНИ РОКЛИ,УНИКАЛНА КРАСОТА!НА СВЕТОВНО НИВО!БРАВО НА ДИЗАЙНЕРКАТА!ТАЛАНТ!

Не разбирам от мода, но само цървули купуват от наши "дизайнери" Те просто копират - тва е все едно да ходиш с реплика на айфон. Егати

След като толкова разбирате от мода, пък подозирам и от много други неща, моля да ни кажете, къде можем да видим оригиналите на тези рокли. Кой е авторът, когото е копирала Саня? Наистина кажете, от къде е откраднала идеи. Благодаря! В противен случай си е едно чесане на езика и просто плюене, което пък ме навежда на мисълта, че може би пък не разбирате от мода, а може би пък не разбирате от нищо достатъчно, че да защитите думите, които така волно леете тук. Спрете се! Намерете нещо по-забавно от плюенето на всеки, който работи, който мисли, който създава. Аман от безделници с големи уста и празни глави.

"Те просто копират". Вас копира ли ви някой?! Някой възползвал ли се е от ваша идея, толкова гениална, че да си заслужава някой да ви копира? Ако не, значи вие копирате в работата си някой, който вече е създал продукт, или пък се възползвате вече от създаден такъв за да си свършите работа. С какво сте по-различен(на) от тези, които обвинявате в същото. Ако самият Вие (самата Вие) не създавате нещо авторско а само ползвате чужди идеи, с какво право така смело критикувате.

А публиката ...ха-ха-ха...

Облеклото е наистина красиво, макар и да има леки заемки от други известни дизайнери, но не мога да се отърва от този въпрос- Какво по дяволите е Шуши?

ЗАЩО??? А КАКВО СА ОСТАНАЛИТЕ????КАТО ВИДЯХ ЕДНА ОТ ТЯХ КАК ВЪРТИ ДЪВКАТА С ОТВОРЕНА УСТА ПРИЛИЧАШЕ НА ОНИЯ ДЕТО КАЗВАТ "КАКО ДАЙ ДА ТИ ГЛЕДАМ" - СПОРЕД МЕН ШУШИ Е ЕДНА СКРОМНА ЛИЧНОСТ НЕ Я ПОАНАВАМ НО ТАКА СЕ ДЪРЖИ ПОНЕ

МНОГО ТРЪТЛЕСТИ МАНЕКЕНКИ....

в червено на снимката е много...как да кажа...актуална! Направо цялата ще я изпапка някой дърт бизнесмен барабар с парцалките! Бай Христо, твой ред е, давай, под 23 г. е!

Като знам нелепата рокля на Крисия ...тук горе долу същото.

като е нелепа защо ти не я направи по-добре?

Стилни класически рокли - скъпа мода, но не и висша, поради липсата на оригинални идеи. А за публиката на първи ред или добро, или нищо - тоест, нищо.

много много добре казано!

Всички рокли са много красиви ! Браво на дизайнерката ! P.S. към "критиците-разбирачи" : що не хвърлите поглед върху недоразуменията по червения килим ? Пълен потрес !

Според мен всички рокли са красиви и по своему уникални. Всяка една бих облякла с удоволствие и предполагам , че би ми стояла добре по простата причина, че са шити за жени а не за модели на Аушвиц...

Напротив, роклите са шити за високи и много слаби дами. Просто няма как дълга рокля с разкроен силует под талията да изглежда елегантно на жена със стандартни форми. Плисираните елементи в лявата част на талията на част от роклите са друго недоразумение защото правят силуета тромав и асимитричен.

ДИР,току що видях и прочетох правилата за писане на коментар.НИКЪДЕ не видях забрана за това,което ще напиша за ТРЕТИ път и вие не публикувате,а то е: ДАМА и жена са различни понятия!

около 90% от колекцията е копирана от известни дизаинери- наи-вече елие сааб. нищо оригинално не видях, само копия и кофти платове

Може да се е вдъхновила от нея, но чак пък изкопирала. Както в музиката и изобразителното изкуство има определени течения, които имат своите представители, така и в модата има определени линии, определени елементи, около които се обединяват творците, живеещи и творящи в дадения момент. Това, което коментирате е безсмислено и показва неразбиране. Гледайте, радвайте се на хубавото и недейте само да злобеете и да дирите под вола - теле. Коментирайте и критикувайте неща, от които истински разбирате и не се хвърляйте в области, които разкриват вашата некомпетентност.

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА чак ми стана смешно. Има разлика между напълно копирана рокля и такава която има подобни елементи от друга рокля.

освен роклите и манекенките са грозни ужасно просто селска работа

А ти в такава циганска държава ,какво искаш ,...погледни и себе си .

Съгласна съм с Ани... вижте колекцията на Стефан Ролан и сравнете с тази...

Какво общо има Стефан Ролан с български дизайнер?!? Обяснете ми!

Каквато публиката такива и дрехите!!!??????

Роклите са скучни, липса на оригиналност и сексапил, а предполагам цените са фантастични

За теб стават ,...погледни се в огледалото...

Точно - банални, скучни и неоригинални рокли, които сме виждали поне 100 пъти по други колекции.

Нацапотените муцуни в публиката напомнят за култовия израз израз "Парад на Еротичната Анимация".

Знае ли някой колко струват тези рокли, че имам абитуриентка, приблизителна цена естествено!

Не съм моден корифей , но като мъж мисля , че ролите са много женствени и красиви . Моделите / с изключение на един траверс с конско лице / - също ! Със здраве : )